Vuoden inspiroivin blogi – äänestys!

Huh ja wau miten eriskummallisen hieno viikko on ollut tähän mennessä. Olen saanut yhteydenoton kahdesta eri blogigaalasta, muutamista hienoista kutsuvierastapahtumista sekä Iltalehdestä haastattelupyynnön, josta teille jo mainitsinkin.

Gloria Blog Awards lukijoiden suosikki blogi Omakotivalkoinen

Gloria Blog Awards – Lukijoiden suosikki blogi

Gloria Blog Awardsin tiimi ilmoitteli minulle että blogini on saanut heidän blogigaalassaan ennätyspaljon ääniä lukijoiden suosikkiblogi-osiossa ja he haluaisivat minut paikalle järjestämäänsä gaalailtaan. Indiedayssin Satu vuorostaan laitteli minulle viestiä, että blogiani on äänestetty ehdolle Indiedayssin Vuoden inspiroivin blogi-äänestykseen ja heidänkin gaalaansa olisi hyvä päästä osallistumaan. Tässä menee kyllä aivan sanattomaksi, tämä on minulle erittäin suuri kunnia-asia ja kiitos siitä kuuluu teille! ❤︎

Indiedays Blog Awards vuoden inspiroivin blogi Omakotivalkoinen

Juhlia, gaaloja ja kutsuvierastilaisuuksia

Gloria Blog Awards -suosikkiblogien äänestys on jo sulkeutunut ja gaalailtaa vietetään tulevana perjantaina. Harmittelen suuresti etten pääse itse paikalle nauttimaan juhlahumusta, sillä olisi aivan ihana ollut päästä tapaamaan kanssabloggaajia sekä pukeutua kerrankin oikein vimpan päälle.

Indiedayssin juhlien osalta minulla on vielä tytön hoitojärjestelyt kesken, mutta jos hyvin käy niin pääsen paikalle ja saan samalla kerättyä kenties ystävänikin kasaan ja pikkujoulujen viettoon. 🙂 Lisäksi minulla olisi yksi lähetystön hieno pukutilaisuus, jossa dresscodena on tumma puku. Tämä aiheuttaa minulle nyt hieman päänvaivaa, sillä oikeanlainen iltapuku puuttuu. En raaskisi ostaa kallista iltapukua muutamaa käyttökertaa varten, mutta pukuvuokraamokaan ei oikein innosta. En kyllä valita yhtään, on pelkästään ihanaa että kerrankin on mahdollisuus pynttäytyä parhaimpiinsa, vaikka se minun parhain pukuni puuttuukin vielä garderoopistani. 😀

Lukijoiden suosikki blogi Omakotivalkoinen

Haluan mitä nöyrimmin kiittää ja kumartaa teitä kaikkia, jotka olette antaneet äänenne blogilleni sekä Gloria Blog Awardseissa että Indiedaysin blogiäänestyksessä! Kiitos! ❤︎21 kommenttia “Vuoden inspiroivin blogi – äänestys!

  1. Viivi: Kiitokset! ♥ ♥ ♥ Muutama ihana lukijani ja yksi ystäväni on ilmiantanut itsensä ja kertoneet ehdottaneensa minua ID:n blogiäänestykseen. 🙂 Ihanaa on kyllä kun olemassa oloni muistetaan! ♥ ♥

 1. Voi vitsi, todella hienoa! Oikein paljon onnea molemmista ehdokkuuksista!<br />
  <br />
  Pystyisitkö lainaamaan iltapukua esim. joltain kaverilta tms? Mulla on pari kaveria, keiden kanssa ollaan samankokoisia ja ollaan monesti lainailtu toisiltamme pukuja jne.

  1. Blondi: Kaunis kiitos! &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Minulla ei ole samankokoista kaveria, jonka kaapista löytyisi juhlamekkoja. 😀 Olisi kyllä ihan loistavaa kun voisin vaikka siskon kaapilla piipahtaa, mutta juhlamekkojen tilanne on hänelläkin niin surkea että niit ei oo. 😀

 2. Paljon onnea ehdokkuuksista! Sinä oletkin antautunut tähän bloggailuun täydellä sydämellä, joten ehdottomasti ehdokkuudet on tullut oikeaan osoitteeseen 🙂

  1. Onnen Omenia: Kiitos Omppunen! &hearts; &hearts; &hearts; Olen kyllä todella otettu että minua on käyty äänestämässä ja ehdottamassa äänestyksiin. 🙂

 3. Onnea! Olet kyllä ansainnut molemmat ehdokkuudet, ja mielestäni kyllä ansaitsisit molemmista voitotkin! 😀 Kävin itse asiassa heti äänestämässä indiedaysin äänestyksessä sinua, joten nyt on peukut pystyssä puolestasi. :-)<br />
  <br />
  Tuohon tumma puku -pukukoodiin liittyen kyselisin, että tiedätkö kyseessä olevan iltapukujuhla? Tumma puku kun saattaa tarkoittaa juhlavasta kotelomekosta n. nilkkapituiseen mekkoon asti mitä vaan. Iltapukuhan tarkoittaa täyspitkää pukua (vain kengän kärjet näkyvät), jolloin pukukoodi on muistaakseni juhlapuku yms. Itse olen siis menossa juurikin tänä viikonloppuna gaalaan, jossa on pukukoodina tumma puku, ja aion laittaa sinne polven yläpuolelle ulottuvan cocktail-mekon. Mutta siis korostan, että ratkaisevaa on tilaisuuden luonne eli olisi hyvä vähän tietää onko kyseessä juhlavampi tilaisuus vai ei. 🙂 Äh, onpa nämä niin hankalia, miehet pääsee tässäkin taas paljon naisia helpommalla. Toisaalta monesti käy niin, että etukäteen pähkäilee pää punaisena näitä asioita, mutta itse juhlapaikalla asia unohtuu ja kaikki se pähkäily tuntuu jo ihan hölmöltä. Tätä aina yritän itsellenikin toitottaa, kun tulee näistä juhlapukeutumisasioista ressiä. Joten kehitä jotain kivaa ja nättiä päällepantavaa vaikka kaverin kaapista, ja ei muuta kuin juhlimaan ja pitämään hauskaa, olet juhlasi ansainnut! 🙂

  1. Aamu: Ihana olet! &hearts; &hearts; kiitos kannustuksestasi ja tuestasi! &hearts; &hearts; Minulle voitto on ihan toissijainen juttu, koska koen että jo ehdolle pääsy on tosi hieno juttu. On ihanaa että te lukijat olette muistaneet minua ja se riittää tekemään miut kiitolliseksi ja onnelliseksi. &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Pukukoodi on juhlava tumma puku, eli naisilta odotetaan fiinimpää juhlapukeutumista. Kutsussa oli onneksi mainittu että muodinmukaiset asukokonaisuudetkin ovat ok, joten itse päädyin Espritin mustaan mekkoon, joka on cocktail-henkinen mutta asiallisesta päästä. 🙂 Toivottavasti en ole kovin pahasti alipukeutunut, koska arvaan että useimmat paikalla olevat naishenkilöt ovat iltapuvuissaan. Saa nähdä miten käy. 🙂

 4. Onnea ! Onnea ! Onnea !<br />
  Itsekin ehdottaisin että käy ystävien vaatekaapilla. Minun ystävälläni on 2 vanhempaa poikaa ja ne muutamat harvat juhlat, joissa me ollaan oltu, olen käynyt sieltä hakemassa pojalle vaatteita.<br />
  <br />
  Minä itse kävin mm kesällä Amerikassa ja nyt on kaappi juhlavaatteiden osalta kunnossa pitkäksi aikaa.

  1. lanttuleikkuri: Kiitos, kiitos, kiitos! &hearts; &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Ystävienkään kaapeista ei löydy iltapukuja, joten lainailemaan en oikein pääse. Kaikkea muuta kyllä löytyy, mutta mekko-osastolla kaikki me ystävykset ollaan aika heikoilla, hihii. :D<br />
   <br />
   Itse päädyin riskillä kompromissiin ja tilasin Stockalta Espritin mustan melkein polvipituisen mekon, jossa kauniit pitsiset hihat ja yläselkä. Se on mekkona cocktail-tyyppinen, mutta sen verran asiallinen ja tyylikäs minusta että menee ehkä juhlavampaankin tilaisuuteen. Toivottavasti se on ok enkä ole kovin pahasti alipukeutunut. Muuten voipi minulta ilta loppua lyhyeen. 😀

 5. Onnea kovasti! 🙂 <br />
  <br />
  Lisäksi kyselisin, ovatko nuo teidän pellavaverhot valkoiset vai luonnonvalkoiset. Stockan verkkokaupassa näyttäisi olevan myynnissä ainoastaan luonnonvalkoisena, mutta ovatkohan kuinka kellertävät?

  1. -L-: Kiitokset! &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Meidän pellavaverhot on värinimeltään luonnonvalkoiset, mutta ovat valkoisemmat kuin mitä luonnonvalkoinen yleensä on. Meidän verhot on ostettu keväällä, joten ne ovat vanhasta satsista kuin nämä uudet. Ostin kaksi uutta pellavaverhoa, kun halusin ne eteiseen, mutta värisävy olikin kermaisempi kuin näissä ikkunoissa jo roikkuvissa vanhemman erän verhoissa. Palautin omani. En osaa sanoa millaisia sävyeroja on nyt, koska tein asiasta reklamaation ja Stockmannilta lupasivat selvitellä asiaa ja tehdä tuotanto-osastolle ilmoituksen väärästä valkoisen väristä. En ole nyt pariin kuukauteen käynyt katsomassa verhojen sävyä, joten en tiedä onko se sama kuin ne &quot;väärän väriset luonnonvalkoiset&quot; vai onko se se valkoisempi ja oikeampi sävy. 🙂

 6. Heippa! Dresscode tumma puku tarkoittaa naisille yleensä aina cocktail-mekkoa (polvimittainen) eli pikkumusta käy mainiosti 🙂

  1. A: Kiitokset! 🙂 Onko sinulla tietoa mitä tarkalleen ottaen tarkoittaa juhlava tumma puku? Lisäyksenä että ylipukeutua ei voi ja muodinmukainen asukokonaisuus sallitaan. Cocktail-mekkoa ei ilmeisesti suositella vaikka se ei kai olekaan kieletty sentään? Osa naisvieraista todennäköisesti pukeutuu iltapukuun tarkoittaen nilkkamittaista mekkoa… On tämä kyllä aina niin vaikeaa. :D<br />
   <br />
   Itse menin jo ostamaan mekon, se on enemmän cocktailmekko kuin iltapuku. Mitta on hieman polven yläpuolelle, mutta reilusti silti alle puolen reiden. 😀 Tämän postauksen ylin mekko on se minkä ajattelin päälleni laittaa, onko ok?<br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="https://omakotivalkoinen.casablogit.fi/lue/2013/10/juhlamekkostressi-ja-kenkakatastrofi&quot; target="_blank">https://omakotivalkoinen.casablogit.fi/lue/2013/10/juhlamekkostressi-ja-kenkakatastrofi</a&gt;

  2. Puvun ei tarvitse olla tumma, kunhan se on juhlavaa kangasta. Ei siis trikoota tai mikään H&amp;M-polyesterirytky. Voi olla siis väriäkin, mutta musta on tietysti aina todella tyylikäs. Lisää juhlavuutta saa koruilla ja tyylikkäällä kampauksella. Tuohon Zara-mekkoon sopisi esimerkiksi 20-luku-tyyliset laineet sinulle, tuli vain mieleen 🙂 Esprit-mekkokin täyttää kaikki kriteerit, valitse siis se, joka tuntuu omimmalta 🙂 Ihania juhlia!

  1. Sini: Kiitokset! &hearts; Tämän voisin toteuttaa viikonloppuna, jos keksin itsestäni 11 asiaa. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *