Bestån viimeistely & valkoiset lasilevyt :)

Käväisin aamupäivällä ystäväni S:n kanssa Ikeassa pienellä shoppailukierroksella ja voitteko uskoa, että kahden vuoden odotukseni on viimein ohi – Bestå-tason päälle löytyi viimeinkin valkoiset lasilevyt! 🙂

IKEA BESTÅ tv-taso valkoiset lasilevyt viimeistelevät ilmeen Omakotivalkoinen olohuoneen sisustus
IKEA BESTÅ tv-taso valkoiset lasilevyt viimeistelevät ilmeen Omakotivalkoinen olohuoneen sisustus

Olen jo neljästi käynyt näitä valkoisia lasilevyjä Ikeasta ostamassa kahden vuoden aikana, mutta joka kerta ne ovat olleet tilapäisesti loppu. Viides kerta viimein toden sanoi ja saimme S:n kanssa mahdutettua 180cm ja 120cm mittaiset lasilevyt autoon ja meille. Woman power rules! 😀

IKEA BESTÅ tv-taso valkoiset lasilevyt viimeistelevät ilmeen Omakotivalkoinen olohuoneen sisustus
IKEA BESTÅ tv-taso valkoiset lasilevyt viimeistelevät ilmeen Omakotivalkoinen olohuoneen sisustus

Lasilevyt tekivät Bestå-kaapista viimeistellymmän ja tyylikkäämmän näköisen, kuten arvelinkin (ja tiesinkin kun ystävälläni on lasit tasonsa päällä). Samalla ne suojaavat kaapin kansilevyä, eikä minun tarvitse enää sen kummemmin suojella kaappia roiskeilta tai kynttilöiden steariinilta. 🙂

IKEA BESTÅ tv-taso valkoiset lasilevyt viimeistelevät ilmeen Omakotivalkoinen olohuoneen sisustus

Valkoinen lasi peilaa kauniisti ja se on kuin korkeakiiltovalkoinen heijastuspinta. Nyt on kaapin runko ja korkeakiiltovalkoiset Tofta-mallin ovet samaa sarjaa.

Pakko vielä teille kertoa, kun meille kävi hauska sattuma Ikeassa. 😀 Puhuimme S:n kanssa yhdestä ystävästä, kun S oli hänet mahdollisesti nähnyt ruokakaupassa ja hän kysyi minulta että onko ystävä muuttanut Helsinkiin. Ja kuinkas sitten kävikään, kuulimme S:n kanssa tutun ääneen hihkaisevan “Moi” ja tämä kyseinen keskustelunaiheena ollut ystävähän se siinä omien Ikea-ostoskärryjensä kanssa meidän edessä. 😀

Muutama minuutti meni naureskellessa miten loistava olikaan ajoitus sekä keskustelun aiheelle että ystävään törmäämiselle. Itselläni jäi lausekin kesken kun tapahtuma sattui niin osuvasti. Kiitokset siis molemmille naisille hyvästä seurasta ja naurunsekaisesta turinatuokiosta. Ja rakkaalle S:lle suuret kiitokset Ikea-reissusta ja autokyydistä! ❤︎ 

Mukavaa torstain jatkoa kaikille!20 kommenttia “Bestån viimeistely & valkoiset lasilevyt :)

 1. Vau, onpa tosiaan tyylikäs lisäys! Olivatko nuo lasit kovinkin hintavia?

  1. New England Rose: Lasit on minusta tosi edullisia, isompi 180cm pituinen lasi on 30e ja pienempi 120cm on 20e. 50e maksoi yhteensä kaksi lasia, joiden yhteismitta on 3metriä. 🙂

 2. Meidänkin pitäisi ostaa lasit bestå tasoon. Ehkäpä seuraavalla ikean reissulla laitan listan ensimmäiseksi. Onko teillä olohuoneessa pappelina, kun näyttää että matto vähän kimaltaisi? 🙂 Niin ja sen verran pappelinasta että onko teillä sävy white? Täällä meidän seudulla ei oikein ole myymälöitä joissa pääsisi katsomaan miltä se pappelinan white sävy näyttää livenä. Onko se kermahtava?

  1. Satu: Olkkarissa on Pappelina ja värisävy on se valkoisin eli white. :)<br />
   <br />
   Matto ei ole ihan vitivalkoinen, mutta hyvin valkoinen kuitenkin. On minusta samaa sävyä kuin Bestå-kaappikin. 🙂

 3. Todella viimeistellyn ja tyylikkään näköinen tuli Beståsta! Tuo kiilto on tosi ihana alimassa kuvassa.

  1. Syhi: Bestå hyppäsi heti toiselle tasolle, nyt kun siihen sain viimein lisättyä nuo lasilevyt päälle. 🙂 Tykkään tosi paljon! &hearts; &hearts; &hearts;

 4. Nuo lasit on kyllä TOSI käteviä! Varsinkin korkeakiiltoisten tasojen päällä, kun niihin tulee tosi helposti naarmuja 🙂

  1. riituli: Niin ovat. Eikä pölykään jymähdä yhtä pahasti kiinni kuin kaapin mattaiseen peruspintaan. Lasi on kyllä niin helppohoitoinen materiaali. 🙂

 5. Upealta näyttää!!! 🙂 Niin hyvä idea laittaa itse lasi ja yllättävän edullista!! Jotenkin oletin että se olisi kalliimpaa!! Meillä tv-tason päällä lasipinta ostettaessa ja se on kyllä enemmän kuin kätevä, nyt olisi vihdoin aika saada senkillekin lasi päälle. Tästä inspiroituneena ottamaan selvää!! 🙂

  1. Jenni: Nuo Bestån lasilevyt on minusta tosi halpoja. Ja vielä oikeasti valkoisiakin ovat, eivätkä sellaisia vihertäviä. 🙂 Suosittelen! &hearts;

 6. Lasilevyt ovat tosi pop, oli ne sitten Bestån tai jonkin muun puljun senkin/kipaston tmv. päällä. Helpottaa eloa ja näyttää hyvältä! Mistä muuten kuljetat johdot tuohon lasilyhtyyn, kun näyttää niin hyvin piilotetulta? Siis sähköjohto 🙂

  1. Johkis: Niin ovatkin. 🙂 Lyhdyssä on kynttilän sisään laittamista varten sivussa pieni pyöreä aukko, josta kulkee johto. Johto on kirkas itsekin, joten se ei erotu oikeastaan ollenkaan. Se itse aukko on käännettynä seinään päin, jotta tyttö ei mene vetelemään valosarjaa ulos lyhdystä. 🙂

 7. Hihihiiii!!! 😀 Onks tää se kohta mis mun kandee julkisesti tunnustaa, et minäkin shoppailin!? 😀 Oli kyllä hauska yhteensattuma! Ikean jälkeen Jumbossa menikin sitten koko loppupäivä ja meinasin melkein myöhästyä sieltä satubaletista!!! :O <br />
  <br />
  Hei hyvältä näyttää lasit! Varmasti pysyy siistimpinä 😉

  1. Suvi: Hihiii, tunnusta pois vaan. 😀 Oli kyllä niin hauska sattuma, just puhuttiin sinusta ja sitten sie jo seisotkin edessä ja huikkaat moit. 😀 Apuva, mitä kaikkea ihanaa sie ostit?? Tai älä kerro vielä, kuvaat sitten blogiin niin tulen taas kuolaamaan. Se lamppu saa ainakin minulta muuten yes-äänen. Kävin katsomassa nettikaupasta äsken sen kuvia ja se on kyllä niin makee. Muoto on just kuin Muuton. 🙂 Halauksia ja kauniita unia toiselle yökyöpelille sinne naapurikotiin! &hearts; &hearts;

 8. Heips!<br />
  Ihanat lasit.Haluaa kans.Oliko vain bestå kaappeihin vai kaikkiin korkeakiilto<br />
  valkoisiin mitoitetut lasit jos sattusit huomaamaan.No ehkä pääsen tänään<br />
  katsomaan;)Muuten asiasta kolmanteen mulla kilahti päässä tänään kun<br />
  näin taas niillä ala-arvoisilla haukkusivuistoilla kommentin miten joku voi<br />
  ja miten joku noin ja näin huh!Pistin ajatukseni kasaan ja naps lähetin.Sinun<br />
  blogi on ihana ja ennenkaikkea olet superpositiivinen ihminen kuten koen<br />
  itsekin olevani ja sellaisten ihmisten kanssa viihdyn niin privaatisti kuin näin<br />
  virtuaalisestikin.<br />
  Ihanaa viikonloppua;)

  1. Jessica: Minun lasit on Beståån, mutta Ikeasta saa myös Malm-kokoisia lasilevyjä eli 50cm syviä. :)<br />
   <br />
   Voi ei, niitä ei kannata mennä lukemaan ollenkaan. Jos siis tarkoitat vauvapalstaa tai kaksplussaa? Pysyy paremmalla mielellä kun ei lue negatiivisia juttuja. :D<br />
   <br />
   Ihanaa viikonloppua sinullekin! &hearts; &hearts;

 9. Nuo Ikean lasilevyt ovat kyllä ihan parhaat. Meidänkin vanhoista Bestån kaapeista tuli kuin uudet kun puoli vuotta sitten hankittiin nuo lasilevyt päälle! Joskus haluaisin Muuramen TV-tason, mutta niin kauan kuin on pieniä lapsia, Ikean Bestå ajaa todella tyylikkäästi asiansa!

  1. Elina: Lasilevyillä kyllä muuttui koko ilme, ja parempaan suuntaan ehdottomasti. 🙂 Muuramen tasot ovat tosi hyviä ja ainakin ennen vanhaan ne olivat myös todella laadukkaita. Niihin kyllä satsaisi mielellään. 🙂

 10. Munkin olisi jo puoli vuotta sitten pitänyt hankkia lasit tasojen päälle. Jotenkin se on vain jäänyt ja jäänyt.. Tykkään teidän kodin nykyisestä lookista tosi paljon 🙂 Mukavaa iltaa teille!

 11. Hei,<br />
  olen kauan ihaillut teidän tavaroiden vähyyttä ja olen niin kade ;)<br />
  <br />
  Mulla olis kysymys koskien tuota Bestå-sarjaa, jota itsekin harkitsen nyt kotiini. En halua varsinaisia tv-tasoja vaan kokoan omaa versiota kaapeista ja haluaisin tietää onko sulla vinkkejä miten kannattaa tehdä kaapelireiät tohon takalevyyn. Itselläni kun ei mitään erikoistyökaluja ole (pieni saha löytyy 😀 ).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *