Juhlamekkostressi ja kenkäkatastrofi

Olen koko illan istunut nenä kiinni koneessa ja puhelin korvalla, kun olemme ystäväni kanssa etsineet juhlamekkoja ja korkkareita tuleviin juhlatilaisuuksiin. Booztin nettikaupasta katsoin heti ensimmäisenä valikoiman ja yli kymmennen muun nettikaupan selailun jälkeen palasin toteamaan, että se paras mekko oli se ensimmäinen löytämäni vaihtoehto. Tämän kun olisin arvannut, niin olisin säästänyt yli kolme tuntia. 😀

Juhlamekko ja mustat korkkarit Omakotivalkoinen

Esprit Collection cocktailmekko

Tämä Esprit Collectionin mekko* valikoitui lopulta cocktail-asukseni ja aion myös käyttää kyseistä mekkoa parin viikon päästä järjestettävässä hienommassa juhlassa, jonka pukukoodi on tumma puku. Mekon suositeltaisi olevan mahdollisimman juhlava, eli mieluiten pitkähelmainen, mutta myös muodinmukaiset lyhyemmän helman mekot kyseiseen juhlaan kelpuutetaan. Tämä päällä meinaan astella juhliin ja toivon että en ole pahasti alipukeutunut. 😀

Juhlamekko ja mustat korkkarit Omakotivalkoinen

Klassinen pikkumusta pitkillä hihoilla

Olen melkoisen mukavuudenhaluinen pukeutuja enkä koe oloani mukavaksi liian paljastavissa tai hienoissa vermeissä. Yllä oleva Vero Modan mekko* on minusta kaunis ja sopivan asiallinen. Sen saa helposti asustettua juhlavaksi koruilla, kengillä. kampauksella sekä laukulla. Tätä mekkoa en kuitenkaan laittaisi kuin korkeintaan cocktail-dresscoden mukaisiin tilaisuuksiin, koska mekon materiaali ei ole kovin juhlavaa.

Juhlamekko ja mustat korkkarit Omakotivalkoinen

Calvin Klein nahkaiset korkkarit

Kenkäosastolla vedin toistaiseksi etsinnöissäni vesiperän. Haluaisin melko matalakorkoiset korkkarit, joita voisin käyttää ehkä useamminkin kuin pari kertaa. Maksimikorko on minulle noin 8cm, koska olen jalkavammainen ja löysänilkkainen. Kuvan nahkaiset Calvin Kleinin avokkaat* ovat minusta tosi kauniit, mutta jäin miettimään tuota mattapintaista nahkaa. Olisiko kiiltonahka kuitenkin parempi vaihtoehto juhlia ajatellen? Onko nämä liian arkiset teidän mielestä?

Juhlamekko ja mustat korkkarit Omakotivalkoinen

Michael Kors kiiltonahkaiset juhlakengät

Nämä Michael Korsin korkkarit* olisivat olleet kauniit, sirot ja naiselliset, mutta kokoja ei harmikseni enää löydy. Itselläni oli hieman vastaavan malliset Michael Korsin korkkarit pyöreämmällä kärjellä, mutta niissä koko 36 oli aavistuksen väljä. Tämä suipompi kärki olisi kolmekutosena ollut varmasti täydellinen jalkaan.

Onneksi mekko on nyt löydetty ja tilattu nettikaupasta ja toivon sormet ristissä että koko on oikea ja mekon malli muutenkin omalle pätkäpituudelleni ja vartalonmallilleni sopiva. Espritin vaatteista ei minulla ole kovinkaan paljoa kokemusta, joten kokoluokitus on minulle vieras. Huh, kenkien etsintä vielä jatkuu, saa vinkata kivoista ja siroista mustista korkkareista maltillisella korolla ja ilman platformia. 🙂

Tuotekuvat: Boozt / valmistajat, *sisältää kaupallisen linkin12 kommenttia “Juhlamekkostressi ja kenkäkatastrofi

 1. Ihana mekko! Espritin vaatteet ovat mielestäni hintansa nähden enemmän kuin ok ja koko on aika normaali. Mulla itselläni on muutama mekko, pusero, farkut sekä untuvatakki kyseiseltä vaatemerkiltä. Lapsieni vaatekaapista löytyy enemmän Espritiä. Varsinkin trikoovaatteet ovat kestäneet käytössä hyvinä.

  1. Minna: Esprittiä on kyllä tosi paljon aina kehuttu, joten sen suhteen odotukseni on aika korkealla. Toivottavasti tämän mekon pituus on minulle passeli ja saisin tämän kauniin mekkolaisen päälleni pippaloihin. 🙂

 2. Entäpä nuo sulla olemassa olevat ihanat korkkarit missä punainen pohja? Mä laittaisin ne;) ♥

  1. Suvi: Niiden korko on sen verran korkea etten usko että jalat ja nilkat kestää niiden päällä kovin montaa tuntia putkeen. :/ Ne on tosi kauniit muuten, mutta minun lörppöjalkojeni vuoksi niitä ei voi käyttää kuin istumapainotteisissa tilaisuuksissa. Arvaa vaan kuinka harmittaa. Snif. :´)

  1. marke: Mie en uskalla niiden varassa seisoksia ja kävellä kuin maks. tunnin pari putkeen, joten niitä en uskalla laittaa. 🙁 Harmittaa kovasti että minun fiitit on tälläiset löysät ja leveät lörpöttimet. Onneksi nuo matalakorkoiset ja edulliset Zaran korkkarit, joista postasin tuntuvat jalassa kohtuu tukevilta ja sain ok korkkarit ajoissa ostettua. 🙂

 3. Tämä kommentti ei nyt liity millään tavalla tähän postaukseen, mutta milloin postailet ostamastasi Diorin kynsilakasta? Odottelen kuumeisesti mielipiteitäsi tästä, jotta tiedän olisiko se ihan huti ostos? 🙂 <br />
  <br />
  ps. Yllä oleva Espritin mekko on ihan mielettömän kaunis ja on varmasti hyvä ja pitkä ikäinen ostos! 🙂

  1. Johhhu: Kynsilakka pysyi tosi hyvänä 1,5vkoa mutta sen jälkeen otin lakan pois kun laitoin yhteen tilaisuuteen toisen lakan. Nyt en ole toista kertaa vielä lakannut Diorilla, mutta voisin tehdä postauksen vaikka ensi viikolla ja kertoa kokemuksestani sen 1,5vkon ajalta. 🙂 <br />
   <br />
   Toivottavasti Espritin mekko on pituudeltaan hyvä, odotukset on tosi kovat ja haluaisin niin kovasti laittaa tuon mekon päälleni. Pitsiset hihat ja selkämys on tosi kauniit. &hearts;

 4. Hei, blogissani olisi haaste kaikille bloggaajille, tulit mieleen ja olisi kiva jos ottaisit haasteen vastaan 🙂

 5. Nappivalinta tuo Espritin mekko, mutta mattanahkaiset juhlakengät eivät mielestäni ole riitävän juhalavat. Kiiltonahkaa kehiin tai jotain muuta vähän näyttävämpää.<br />
  Tämä asia ei liity nyt tähän keskusteluun, mutta kysynpä kumminkin, kun sinulla on aivan ihanasti sisustettu koti. Meillä on ongelmana edellisten asukkaitten valitsemat kaakelit pesuhuoneessa ja WC:ssä. Väri on alkanut kylläsyttää, mutta koska ovat vielä hyvät ja ei ole rahaa uusiakaan, niin mitä pitäisi tehdä. Lattiat ovat pientä keskisinistä laattaa, seinä puoleenväliin tummempaa sinistä ( välissä sinisävyinen boordi) ja sitten ylös asti vaaleansinistä. Haluaisin jotenkin tekstiileillä ( pyyheliinoilla, matoilla ) häivyttää tätä sinisyyttä, josta en oikein pidä. Mitä väriä suosittelisit ja mitä muuta voisi tehdä? Apua! Tulipa pitkä kysymys, mutta vastaathan sitten kun ehdit.

  1. ei värisilmää: Olen samaa mieltä tuosta mattanahkaisesta korkkarista. 🙂 Mie löysin perjantaina mokkanahkaiset korkkarit, jotka ovat juhlavammat kuin mattanahka, vaikkeivat glamoröösit olekaan. :)<br />
   <br />
   Tuohon sinisyyden häivytykseen ei oikein ole poppakonsteja. Pyyhkeillä ja matoilla saa hieman raikastettua ja häivettyä sinisen dominoivaa määrää, mutta huomaamattomaksi sitä ei saa. Mikäli pieni pintaremontti on ajankohtainen, niin itse saattaisin joko maalata kaakelin Ronsealin kaakelimaalilla valkoiseksi / harmaaksi tai sitten käyttää samaa pinnoitustekniikkaa millä SuvisVilla Suvi päivitti oman väärän värisen wc-tilansa. <br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="http://suvisvilla.casablogit.fi/lue/2013/09/pinnoitettu-wc-ennen-ja-jalkeen-muutoksen&quot; target="_blank">http://suvisvilla.casablogit.fi/lue/2013/09/pinnoitettu-wc-ennen-ja-jalkeen-muutoksen</a><br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="http://suvisvilla.casablogit.fi/lue/2013/10/valmis-wc-esiteltavaksi&quot; target="_blank">http://suvisvilla.casablogit.fi/lue/2013/10/valmis-wc-esiteltavaksi</a&gt;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *