Raskaampi kehys sirolle printtijulisteelle

Usein printtijulisteita näkee kehystettynä kapeareunaisissa ja ohuissa kehyksissä, jollaista minäkin etsin tälle Silence-printilleni. Sain lukijaltani vinkin, että paremman puutteessa voisin laittaa printtijulisteeni Sokoksella myytävään paksumpaa kehykseen ja olen enemmän kuin tyytyväinen että näin myös tein. 🙂

Paksu valokuvakehys printtijulisteelle Omakotivalkoinen

Kehyksen sisälle lasin ja itse printin väliin jää vajaa kaksi senttiä ilmaa ja se antaa kehykselle hieman kolmiulotteista vaikutelmaa. Alunperin tuossa välissä oli passepartout-pahvi, jossa kuva-aukko 40x50cm, mutta aukko oli liian pieni printtijulisteelle, minkä vuoksi nappasin pahvin kokonaan pois.

Paksu valokuvakehys printtijulisteelle Omakotivalkoinen

Printin siro fontti tasapainottuu minusta kauniisti tässä paksummassa kehyksessä ja tämä on ehdottomasti kaikista kaunein kehykseni sisältöineen. Tätä ideaa haluan hyödyntää enemmänkin ja suunnittelin juuri toteuttavani muutaman DIY-printin omin kätösin. 🙂

Piirtäjän lahjoja minulle ei ole siunaantunut, mutta luulen että osaan jotenkuten tehdä muutaman siluetti-tyyppisen taidekuvan. Tälläistä projektia onkin siis luvassa loppuviikosta kun ehdin ohjelmoimaan itseni taitelija-moodille.

Paksu valokuvakehys printtijulisteelle Omakotivalkoinen

Ainut ongelma on se, että tasoa vastapäätä olevalle tauluhyllyseinälle ei näin paksuja kehyksiä saa nojaamaan. Ribba-hyllyt ovat liian kapeat, enkä raaski erikseen porailla seiniin reikiä kehyksen lisäkiinnitystä varten. Nyt vähän harmittaa että vaihdoin Lack-hyllyt Ribboihin, vaikka Ribbat ovatkin kauniin keveät hyllyt.

Paksu valokuvakehys printtijulisteelle Omakotivalkoinen

Aurinkoista viikkoa kaikille!


Seuraa myös Instagramissa 

6 kommenttia “Raskaampi kehys sirolle printtijulisteelle

  1. Olen niin innostunut blogistasi, että sait minut perustamaan omankin blogin 🙂 vierailehan joskus kun saan postauksia tehtyä! Linkki tossa nimimerkissä.

    1. Katja: Hieno juttu, onnea omasta blogista! ♥ ♥ ♥ Tulen heti visiteeraamaan… Fiuf, kohta perillä. 😀

  2. Kokeile sinitarraa! Itse olen laittanut sinitarraa myös tasolla seinään nojailevien taulujen taakse ja alle sen jälkeen, kun yhtenä yönä pari vuotta sitten heräsimme valtavaan räsähdykseen ja saimme kolmen aikaan alkaa siivota lasinsiruja lattialta. Vielä parempi vaihtoehto on command-liuskat, jotka jo pääsivätkin omalle ostoslistalle tulevaa taulukollaasia varten.

    En nyt löytänyt mistään suomalaista jälleenmyyjää, mutta eiköhän näitä Command-tarroja saa jo ihan suuremmista marketeista.

    1. Tiia: Tuo kehys on minusta tosi ihana, tykkään tuosta syvyydestä ja lasin takana vallitsevasta ilmavuudesta. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *