Joulupuu on rakennettu

Joulupuu on saapunut! Kuusi on todella kaunis ja tuoksu suorastaan huumaava. Koristelun kanssa on vielä hiomista, mutta tärkeintä oli että kuusi sai koristeensa jo tänään ja tytön kanssa ihasteltiinkin kuusta kilpaa.

Skandinaavinen joulukuusi ja koristeet - Omakotivalkoinen
Skandinaavinen joulukuusi ja koristeet - Omakotivalkoinen

Pallovalot joulukuusessa

Happy Lightsin 20 pallon valosarja on liian lyhyt kiertääkseen kauniisti kuusen ympärillä ylhäältä alas. Nappaan tuon tilapäisviritelmäni pois tuolta alaoksista heti huomenna ja yritän ratkoa valaistuksen toisella tapaa.

Valkoisia joulupalloja kaipaisin myös muutaman lisää ja menenkin huomenna kurkkaamaan Stockmannin joulualen. Toivottavasti sieltä löytyisi muutama kiva ja edullinen pallukka ripustettavaksi.

Skandinaavinen joulukuusi ja koristeet - Omakotivalkoinen
Skandinaavinen joulukuusi ja koristeet - Omakotivalkoinen

Jouluinen somistus seinähyllyllä

Sohvan takaa löytyy kasvillisuutta ja kynttilöitä myrtin, orkidean ja Nappuloiden muodossa. Orkidean halusin nostaa korkeammalle, jotta se näkyisi paremmin sohvan takaa. Keksin täyttää kukkamaljakon koristekivillä puoliväliin ja nostaa orkidean niiden päälle, reunoihin sirottelin koristekiviä peitteeksi jotta orkidean ruukku ei näkyisi maljakosta läpi. 

Skandinaavinen joulukuusi ja koristeet - Omakotivalkoinen
Skandinaavinen joulukuusi ja koristeet - Omakotivalkoinen
Skandinaavinen joulukuusi ja koristeet - Omakotivalkoinen

Pikkuinen ja tassukipuinen koirapotilas Miffe toivottaa kaikille ihanaa iltaa mamman puolesta! Nyt glögi liedelle lämpenemään ja Unelmien Manhattan-elokuvan katselun jatkamista!

Huomiseen!


Seuraa myös Instagramissa 

22 kommenttia “Joulupuu on rakennettu

 1. Hieno kuusi ja valkoiset koristeet &hearts; Aidon kuusen tuoksu tuo sen joulutunnelman jos joku. <br />
  Meille tulee kuusi huomenna ja myös valkoisia koristeita :)<br />
  Hyvää joulua teille!

  1. A: Kuusen tuoksu on niin ihana, en edes muistanut että se on näin voimakas ja jouluinen! &hearts; &hearts; &hearts; &hearts; Istun sohvalla kuusen vieressä ja tuoksu on niin voimakas että jos laittaa silmät kiinni, voi kuvitella istuvansa metsässä. &hearts; &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Ihanaa joulua teille myös! &hearts;

  1. Elina: Nappi tyyny on J.F by Finlaysonin ja sitä saa myös Stockmannilta. Stockan lisäksi merkin tuotteíta myydään Finlaysonin omassa nettikaupassa, Sokoksella, Anttiloissa, Hobbyhalleissa ja vaikka missä. Tyynynpäällinen on nimeltään Amanda.

 2. No on kyllä kaunis kuusi! Kuusi jos joku tosiaan tuo sen joulumielen! 🙂 <br />
  <br />
  Olin ihan innoissani tänä aamuna koristelemassa jo perjantaina kotiutunutta kuusta joululaulujen soidessa taustalla. Meillä on jalokuusi, tuottaa vähemmän päänvaivaa niiden neulasten kanssa, kun ei pudottele niitä yhtä paljon kuin suomalainen metsäkuusi. Tosin metsäkuusi tuoksuu voimakkaammin kuin tuo jalokuusi ja minä tykkään kuusentuoksusta. Tykkään myös tuosta teidän maltillisemmasta koristelutyylistä, vaikka meillä ei koristeissa säästelläkään! 😉 Pitäisköhän munkin laittaa pari kuvaa huomenissa…

  1. Blondi: Joulukuusi tekee joulun. &hearts; &hearts; &hearts; Ja kinkun tuoksu sekä piprut. :)<br />
   <br />
   Kuusi tuoksuu meillä edelleen tosi voimakkaasti, toivottavasti se säilyy pyhien yli. &hearts; Ostin muuten joulusaunaakin varten kuusen tuoksuista löylyvesituoksua, se on myös aivan ihana! &hearts; &hearts;

 3. Joulun tuo meille nimenomaan aidon kuusen tuoksu.Ilman kuusen tuoksua,tunnelma jäisi latteaksi.On vaikea ymmärtää,kuinka joku haluaa muovikuusen.yöks!

  1. nanna: Muovikuusessa on omat hyvät puolensa, ainoa miinus onkin oikeastaan juuri tuo tuoksun puuttuminen. Mutta varsinkin allergisille on tosi hienoa että saavat hekin nykyään kuusen kotiin halutessaan, kun muovikuusien valikoima on räjähdysmäisesti kasvanut. Minulla sisko on tosi allerginen, eikä voi viettää aikaa aidon kuusen kanssa samassa tilassa pitkään, koska hengitystiet menevät tukkoon. Tämä on hiukan harmi, mutta olimme muutenkin sopineet jo että varsinaista joulua emme tänä vuonna vietä yhdessä vaan jokainen nauttii omasta rauhallisesta ajastaan. 🙂

  1. Nanna: &hearts; &hearts; &hearts; &hearts; Joulukuusi toi minulle jouluisemman mielen, tykkään todella paljon! &hearts; &hearts;

 4. Vinkki, valkoisia palloja löytyy vaikka kuinka paljon erilaisia paketteja Bauhausista. 🙂 Sieltä ostin meidän omamme. Söpö pieni kuusi. 🙂

  1. Mari: Bauhaus on aika kaukana ja autottomana on hieman vaikea päästä sinne. Harmin paikka. Kolusin eilen kauppakeskuksen liikkeet läpi, mutta en löytänyt enää nättejä palloja. Ihan perinteisiä matta- tai kiiltävänvalkoisia en halua ostaa ja muut olivat myyty alessa jo pois. Päätin että nyt mennään näillä olemassa olevilla koristeilla ja that´s it. 🙂

 5. ihanan näköistä 🙂 mistä olet valkoisen nahkasohvan aikoinaan löytänyt? ja kuinka käytännöllinen on koirataloudessa? olen haaveillut valkoisesta nahkasohvasta, meillä on 1 koira ja tulossa toinenkin tulevaisuudessa 😀

  1. Hennu: Valkoinen nahkasohva on Maskun Bellus ja se on reilut 3-v vanha. Todella loistava valinta koiraperheeseen, sillä sen pyyhkimällä täysin puhtaaksi. Sohva vaatii huoltoa puolivuosittain, eli 6kk välein olisi hyvä tehdä sille peruspyyhintä nahanpuhdistusaineella ja sen jälkeen suojaus nahanhoitoaineella. Muutoin sitä ei tarvitse sen kummemmin varjella. Koiran sotkut kun pyyhkii pois heti tuoreeltaan, niin sohva pysyy siistinä. <br />
   <br />
   vaikeisiin tahroihin kuten kuulakärkikynään tai tomaattikastiketahraan on itselläni tehonnut Universal Stone puhdistusaine. Se on luonnonmukainen, myrkytön ja hellävarainen nahkapinnallekin. Nahkasohvasta en luovu koskaan, ei ole tämän voittanutta nimittäin. 🙂 Vesipestäviä irtopäällisiäkin on aikaisemmissa sohvissa ollut, mutta ei niistä saanut kokonaan puhtaita vaikka kuinka valkaisi ja pesi. Musta laadukas alcantara-sohvamme oli siisti ensimmäiset kuukaudet, mutta keräsi niin paljon karvaa ja pölyä, että näytti aina epäsiistiltä. Nahkasohvaan ei jää mitään karvaa kiinni, lian voi pyyhkiä nihkeällä rätillä ja se on kaunis! &hearts;&hearts;

 6. Ihanan tunnelmallisen näköistä! &hearts; Kyllä aito kuusi on sitten kaunis. Lämpöistä ja rakkauden täyteistä joulunaikaa &hearts;

  1. HeidiTuulia: &hearts; &hearts; &hearts; Tunnelmallista ja rauhaisaa joulunaikaa sinulle myös! &hearts; &hearts;

  1. Jenni: Miten sitä pitäisi erikseen selittää?? Koin että sohvan takana oleva seinä oli massiivisuudessaan tyhjänä todella tylsä ja halusin siihen jotakin extraa pienen laskutilan muodossa. 🙂

 7. onpa rumasti koristeltu kuusi! nuo valopallot ei todellakaan sovi tuonne joukkoon ja kauniit valot puuttuu….

  1. kuusijoulu: No voi kamalaa, sellaista se on joskus on kun lapsikin saa valita ja päättää miten kuusta laitetaan. 😀 Pistä silmät kiinni kun kuusi vilahtaa kuvassa niin ei tule päänsärkyä. 😀

 8. Minkä ihmeen takia sitä pitäisi selittää?Kai sitä hyllyn saa laittaa mihin tahtoo,ilman selittelyjä.vaikka kattoon!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *