Uusi vuosi ja siivottu olohuone

Sain hetki sitten siivousbuustin ja siivosin koko kodin. 🙂 Imurointia, pölyjen pyyhintÀÀ, lattioiden moppausta, pyykkien pesua ja lakanoiden vaihtoa… ihanaa. 🙂 

iIMG_1192.jpg

iIMG_1207.jpg

Olohuoneessa sovittelin uutukaista AAC-22 tuoliani paikasta toiseen ja se pÀÀtyi lopulta sohvan viereen. Tuolia on tarkoitus kÀyttÀÀ ruokapöydÀn ÀÀressÀ aina silloin kun kahvittelijoita on neljÀ tai enemmÀn. Tuolissa on mukava istua ja rakastan sen kuppimaista muotoa. Onneksi en kevÀÀllÀ ostanut tÀtÀ kokonaan valkoisena versiona, vaan jÀin makustelemaan tammen lisÀÀmistÀ oman kodin sisustukseen. Kokovalkoinen ei ole minusta lÀheskÀÀn nÀin nÀtti kuin tÀmÀ tammijalkainen siskonsa. <3

iIMG_1205.jpg

iIMG_1204.jpg

Olohuoneessa on nyt ehkĂ€ hieman liikaa kaikkea mööpeliĂ€, mutta yhdestĂ€kÀÀn en halua luopua, joten tĂ€llĂ€ mennÀÀn. Tai no, sohvan takana olevat Lack-hyllyt ehkĂ€ saavat lĂ€htöpassin ja telkkarin vieressĂ€ olevalle taululle on uusi paikka jo valmiiksi mietittynĂ€. Olen saanut kerĂ€ttyĂ€ itselleni tĂ€ydellisen kokoelman kalusteita ja tavaroita, juuri sellaisia kappaleita joille povaan erittĂ€in pitkÀÀ tulevaisuutta omassa kodissani. Iso Tupla Kupla aiheuttaa edelleen pÀÀnvaivaa massiivisuudellaan, mutta siitĂ€ en kyllĂ€ luovu kuin pakon edessĂ€. 🙂

iIMG_1208.jpg

iIMG_1200.jpg

Kyl nyt kelpaa siistissĂ€ ja puhtaassa olkkarissa istua illalla katsomaan uutta sarjaa Under The Dome. 🙂 Huomenna tulossa postausta makuuhuoneesta, jonne ilmestyneen uusi yöpöytĂ€. Toivottavasti pĂ€ivĂ€llĂ€ on sen verran aurinkoista, ettĂ€ saisin kuvat onnistumaan. Lamppujen varassa kuvaaminen on aina turhan hankalaa koska en tykkÀÀ sÀÀdellĂ€ ja veivata namiskuukkeleita. 😀 Ihanaa alkanutta uutta vuotta kaikille ja huomiseen! <3

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

47 kommenttia “Uusi vuosi ja siivottu olohuone

 1. Olet joko valtavan rikas ihminen tai sitten on luottokorttivelkaa ihan helevetisti kun pystyt viikottain ostelemaan monensadaneuron merkkituotteita jatkuvasti. Ei sen puoleen kauniitahan ne ovat, mutta…….

  1. kotikissa: Ei kumpaakaan. Minulla on keskivertotulot ja pienet menot. Minulla ei ajokorttia eikÀ myöskÀÀn autosta johtuvia suuria kuluja (bensa, vakuutukset, verot), ei kalliita harrastuksia, en kÀy useinkaan ulkona juhlimassa enkÀ varsinkaan ravintoloissa syömÀssÀ, en ostele vaatteita kuukausittain enkÀ kosmetiikkaakaan. Rahaa jÀÀ kÀyttöön todella hyvin.

  2. Sissi: Olen ihan samaa mieltĂ€. MistÀÀn en mielellĂ€ni halua tinkiĂ€, mutta sohvan takana olevat hyllyt nappaan kyllĂ€ melko varmasti pois. Sohvaa en halua vaihtaa sirompaan, joten yritĂ€n nĂ€illĂ€ kalusteilla tulla nyt toimeen ja saada soviteltua ne niin ettĂ€ olkkarin mittasuhteet nĂ€yttĂ€isi hyvĂ€lle. 🙂

  3. Jos perheellĂ€ on auto, menee siihen minimissÀÀn 500 euroa kuukaudessa, vaikka olisikin edullinen auto kyseessĂ€. Vakuutukset, bensat, huollot, pesut, renkaat yms. maksavat todella paljon, ja tĂ€tĂ€ eivĂ€t kaikki ymmĂ€rrĂ€. Eli autottomalla perheellĂ€ on automaattisesti kuukausittain tuo summa enemmĂ€n rahaa kĂ€ytettĂ€vĂ€nĂ€. Samoin jos ei kĂ€ydĂ€ (ulkomaan tai kotimaan) reissuilla, niin siinĂ€kin sÀÀstyy jopa useampi tonni vuositasolla. 😉 Ja ei ne suuret tulot, vaan pienet menot. Ihan tavallisetkin ihmiset ovat pystyneet pienestĂ€ palkasta sÀÀstĂ€mĂ€llĂ€ saamaan suuren omaisuuden.

  4. Aamu: NĂ€in on. Auto ja siitĂ€ tulevat kuukausittaiset kulut ovat satasia, jotka minulla sÀÀstyvĂ€t koska autoa ei ole. Minulla on tĂ€hĂ€n autottomuuteen hyvĂ€t mahdollisuudet koska julkiset kulkevat HelsingissĂ€ niin hyvin, joillekin auto on taas pakollinen ihan elĂ€misenkin kannalta jo. Keskivertotuloilla pÀÀsee pitkĂ€lle jos menot ovat pienet. Itse tosiaan satsailen pÀÀasiassa vain sisustusjuttuihin enkĂ€ hassaa rahaa ulkona syömiseen, juhlimiseen tai vaatteisiin edes kuukausittain. Koska blogini keskittyy sisustukseen, joka onkin tĂ€rkeĂ€ harrastukseni, saa blogistani varmasti sellaisen kuvan ettĂ€ kylven rahassa ja nukun setilitupot patjan alla. 😀 😀 NĂ€in ei tosiaankaan ole. 😀

  5. Niin, ja kyllĂ€ ne setelitupot siellĂ€ patjan alla haittais nukkumistakin, kun tekis patjasta muhkuraisen. Eli ei senkÀÀn puolesta kannata hamstrata sellaisia. 🙂 MinĂ€kin mielellĂ€ni katselen ennemmin omaa rakasta tupla kuplaani ja blockiani ja ja ja… 😀

  6. Aamu: SitĂ€ olisi kuin prinsessa siinĂ€ sadussa &quot;prinsessa ja herne&quot; vai mikĂ€ se nyt oli. 😀 Huonot unet tulee ja kiukkuiseksi. 😀

 2. Kauniilta nÀyttÀÀ kotonanne. TÀÀllÀkin alettiin katsomaan tÀtÀ uutta tv-sarjaa. Ihanaa alkanutta vuotta teille &hearts;

  1. Meiju: Eka jakso oli tosi hyvĂ€, tokassa se tulipalohomma oli vĂ€hĂ€n liikaa. 😀 Mutta tosi kiinnostava aihe joutua kuvun alle henkilöhahmojen ristiriidat kiinnostavat. Jatkan seuraamista ihan ehdottomasti. :)<br />
   <br />
   ihanaa uutta vuotta teille myös! &hearts; &hearts;

  1. Hanna: NappityynynpÀÀllisen takana oleva tyynynpÀÀllinen on Casa Stockmannin puuvillaneulospÀÀllinen. Ostin omani Stockalta marraskuussa. 🙂

 3. Kaunista, todella! Hienoa, ettÀ olet viimein tajunnut/hyvÀksynyt, miten kaunis puun ( etenkin tammen) ja valkoisen liitto on! Tammiset yksityiskohdat ja lattia ovat todella kauniit ja nostavat valkoiset huonekalut esiin, valkoinen lattia tekisi kokonaisuudesta ruumishuonemaisen. Toki valkoinen lattia on kaunis, mutta ainakin omaan silmÀÀni se vaatii jotain vÀriÀ kaverikseen. Tosin, makuja on monia.<br />
  <br />
  Yhden postaustoiveen esittÀisin eli jos kuvaisit kotinne nÀin vuoden alussa kokonaisuudessaan ( ei vÀlttÀmÀttÀ wc/kh, mutta et, k oh, mh ja lh) ja taas vuoden viimeisenÀ pÀivÀnÀ uudelleen -olisi mukava nÀhdÀ muutos, vaikka oletkin maininnut, ettei mitÀÀn suurempaa muutosta olisikaan tulossa. Muutenkin olisi kiva nÀhdÀ piakkoin, miltÀ lastenhuoneessa ja eteisessÀ nÀyttÀÀ tÀllÀ hetkellÀ, niitÀ ei ole pitkÀÀn aikaan nÀytetty!<br />
  <br />
  HyvÀÀ uutta vuotta ja kiitos kauniista blogista!

  1. Tiia: YritĂ€n toteuttaa toiveesi pikapuoliin. 🙂 Makkaista tulossa huomenna toivepostausta ja voisin sen jĂ€lkeen yrittÀÀ tehdĂ€ isomman postauksen jossa kuvattuna kaikki huoneet.<br />
   <br />
   EteisessĂ€ ei ole pahemmin tapahtunut mitÀÀn, eikĂ€ sen puoleen muksun huoneessakaan. 🙂 Mutta kuvaan nekin toki. :)<br />
   <br />
   Ihanaa uutta vuotta sinulle Tiia! &hearts;

 4. Hurjaa vauhtia toteutat sisustushaaveesi jotka teit tĂ€llevuodelle 🙂 <br />
  Mietin sopisiko tuplakupla parvekkeelle sillĂ€ ymmĂ€rtÀÀkseni lamppu kestÀÀ myös ulkona? 🙂

  1. Johhhu: MitĂ€ sitĂ€ odottelemaan kun suunnitelmani on jo valmis. 😀 Hihii, no ei vaiskaan. KĂ€ytin alekamppanjan hyödykseni ja ostin Tablo-pöydĂ€n ja muutenkin vuoden vaihteessa aina on enemmĂ€n tarmoa toteuttaa ideoita ja laitella kotia uuteen uskoon. VielĂ€ on paaaaljon hommaa loppuvuodelle, mutta ne on enemmĂ€nkin remppapuolen juttuja, kuten köökki, kylppĂ€rin katon maalaus ja kalusteiden pikapĂ€ivitys sekĂ€ saunan uudelleen maalaus mustaksi. Makkarissa joudun maalaamaan katon, koska myin ison plafondin ja se jĂ€tti jĂ€lkeensĂ€ mustan rinkulan. 😀 MitÀÀn kovin ihmeellistĂ€ tuskin tĂ€nĂ€ vuonna remppoja lukuunottamatta tapahtuu, kalusteetkin on hyvin pitkĂ€lti hankittu ja pikkutavaroiden uusiutumisvauhti on muutenkin hiipunut jo, onneksi. :)<br />
   <br />
   iso tuplakupla ei sovi ulos. MeillĂ€ on sisĂ€versio ja ulkovalaisin on myynnissĂ€ erikseen, niissĂ€ on ip-luokitus 44 eli ulkovalaisin kestÀÀ kosteutta toisin kuin tĂ€mĂ€ minun sisĂ€lamppuni. Muuten se olisi kyllĂ€ tosi hauska partsillakin. 🙂

 5. Tuoli on kaunis.onko se hyvÀ istua entÀ onko tukeva?minkÀ hintainen oli?oletko huomannut pellavaverhoistasi,ettÀ ovatko kellastuneet?en tiedÀ vaikuttaako laatu niihin,mutta itsellÀni on netistÀ tilarut n.3-4v sitten valkoiset pellavapaneeliverhot,ja vaikka pesin ne,niin niissÀ on kellertÀvyyttÀ edelleen.TylsÀ juttu,kun pellavaa niin hehkutetaan.

  1. Istuin tuolit ensimmĂ€istĂ€ kertaa Messukeskuksen ravintolassa, ja tĂ€ytyy sanoa, ettĂ€ ovat aivan Ă€lyttömĂ€n hyvĂ€t istua! Siis erittĂ€in miellyttĂ€vĂ€t, mitĂ€ ei vĂ€lttĂ€mĂ€ttĂ€ uskoisi ulkonÀöstĂ€ 🙂

  2. aikku: Tuolissa on minusta tosi hyvÀ istua. Se on aika leveÀ tavalliseksi tuoliksi ja selkÀnojan kaarevuus on omalle selÀlleni tosi hyvÀ. <br />
   <br />
   Minun pellavaverhot on vasta viime kesÀnÀ ostettu ja niissÀ ei ainakaan nÀy vielÀ kellastumista. Linumin verhoista minulla on kokemusta tutun kautta jonka ikkunassa on vuosia vanhat pellavaverhot. Ne ovat edelleen kuin uudet, vaikka ovat yhtÀ soittoa olleet kÀytössÀ kesÀt talvet ja niitÀ on pestykin vÀlillÀ. En osaa sanoa onko pellavalla tuollainen ominaisuus olemassa, en ole ainakaan itse koskaan törmÀnnyt sellaiseen infoon ettÀ pellava kellastuisi vuosien varrella. :(<br />
   <br />
   Olisikohan pesulassa mahdollisuus kokeilla niihin jonkinlaista valkaisutoimenpidettÀ? En kyllÀ tiedÀ kannattaako siitÀ maksaa, mutta se voisi olla yksi mahdollisuus saada verhoista taas valkoisemmat.

  3. Anna: Niin ovat. 🙂 Hayn tuoleilla on taipumus olla ulkonÀöstÀÀn huolimatta erinomaisia istuimia. TĂ€stĂ€kÀÀn aac-22 mallista ei pÀÀllepĂ€in uskoisi miten mukava se on. Istuimen muoto ja selkĂ€nojan korkeus on ainakin itselleni kuin tehtyjĂ€. &hearts; &hearts; &hearts; &hearts;

 6. MissÀ pouf-rahi on, eikö nyt voisi jo siirtÀÀ sitÀ pois eteisestÀ, tai myöntÀÀ ettÀ Se on lÀhtenyt kiertoon? Olohuone muuten nÀyttÀÀ kauniille ja selkeÀlle, valkoinen ja puu &hearts;

  1. mari: Pouf on eteisessĂ€ nyt (taas) ja se nĂ€kyi olkkaripostauksen kuvissa noin viikko sitten. Pouf liikkuu meillĂ€ pĂ€ivittĂ€in huoneesta toiseen tytön leikkien mukana. Se on milloin missĂ€kin, useimmiten olkkarin pöydĂ€n vieressĂ€ tai tytön huoneessa. Illalla kannan sen yleensĂ€ eteiseen sieltĂ€ minne se milloinkin on jÀÀnyt lojumaan, hihiii. 😀 <br />
   <br />
   Niin on, valkoinen ja puu! &hearts; &hearts; &hearts; &hearts; &hearts;

 7. Olisi kiva jos tekisit heinĂ€kuun tyyliin tammikuun ruokapĂ€ivĂ€kirjan. 🙂 Ihan vaan vertailun vuoksi, vaikkei mitÀÀn radikaaleja muutoksia olisikaan kesÀÀn verrattuna.

  1. Mari: TĂ€mĂ€ on kiva idea. Laitetaan toteutukseen. 🙂 YritĂ€n muistella mitĂ€ eilen söin, jotta saan mahdollisimman oikeanlaisen listan teille tehtyĂ€. Kiitos ideasta. 🙂

 8. Et tykkÀÀ sÀÀdellĂ€ ja veivata namiskuukkeleita? Ostit sitten silti kalliin jĂ€rjestelmĂ€kameran… miksi? 😀

  1. jonna: En tykkÀÀ siitÀ loputtomasta sÀÀtÀmisestÀ ja veivaamisesta joka on pakko tehdÀ lÀhes jokaiselle kuvalle jonka ilta-aikaan sÀhkölamppujen varassa ottaa. TÀmÀ on ihan yleistÀ, eikÀ liity kuvaajan taitoihin niinkÀÀn. JÀlkikÀsittelyllÀ voi kuvista saada parempia, mutta sekin on työlÀstÀ kun lÀhtökohtana on huonosti valaistu kuva. Pokkarilla kuvattuja kuvia ei saa muokkaamalla mitenkÀÀn hyvÀksi, jÀrkkÀrikuvissa on sentÀÀn mahdollisuus eli kameralla on vÀliÀ. Tokihan sitÀ voi laittaa 20 000 euroa palamaan ja ostaa lisÀosia, objektiiveja ja muuta ammattilais-studiokamaa mutta en kyllÀ nÀe siinÀ mitÀÀn jÀrkeÀ ettÀ kotikuvaaja lÀhtee tuollaisia summia laittamaan harrastuskuvaamiseen joka ei ole työ. SinÀ olet varmasti loistokuvaaja ja osaat antaa minulle ohjeet kuinka kamerallani saa huippuotoksia ilman lisÀlaitteiden ostamista???

  2. TĂ€tĂ€ minĂ€kin ihmettelin. Puhuttiin juuri ystĂ€vĂ€ni kanssa, ettĂ€ miksi ihmiset laittavat satoja euroja hyvÀÀn kameraan ja ottavat silti huonoja kuvia automaattiasetuksilla tms. Ei ne ole yhtÀÀn sen parempia kun halvemmalla kameralla otetut, kunhan luulee &quot;kun on sentÀÀn jĂ€rkkĂ€rillĂ€ otettu kuva&quot;. Puuh…

  3. Jenni: Minusta tÀmÀn postauksen kuvani eivÀt ole suinkaan huonoja, vaikken itse olekaan niihin tyytyvÀinen. Automaatilla en kuvaa ollenkaan, perusÀÀdöt laitan joka kerta manuaalisesti kuntoon. En vaan jaksa tÀtÀ pimeyttÀ ja huonoa valaistusta, tÀstÀ aiheesta voit lukea monesta blogista, joka ammattikuvaajien sellaisista.

  4. ÄlĂ€ nyt suutu kuitenkaan 😀 Ihan jo tutustumalla ja perehtymĂ€llĂ€ oman kameran asetuksiin, pystyy tekemÀÀn paljon. Ihmettelin vain tuota, kun et sÀÀtĂ€misestĂ€ tykkÀÀ, ja se on kuitenkin jĂ€rjestelmĂ€kameralla kuvaamisen perusta. <br />
   <br />
   En ole millÀÀnlailla kommentoinut kuviesi laatua, saati vÀittÀnyt olevani parempi kuvaaja kuin sinÀ, saati ettÀ oikein loistokuvaaja.<br />
   <br />
   Sinulla on kaunis koti, josta olen itsekin ammentanut paljon inspiraatiota, vaikkakin pienemmĂ€llĂ€ budjetilla 🙂

  5. jonna: En mie suuttunut. 🙂 vastauksellani tarkoitin sitĂ€ ettĂ€ vaikka omistaisi minkĂ€laisen ammattilaismasinan ja olisi kuvannut kolkytvuotta niin pimeÀÀn vuodenaikaan huonossa energiansÀÀtölampun valossa kuvatessa ei mitenkÀÀn saa niin hyviĂ€ kuvia kuin toivoisi. Ja ihan hyvĂ€llĂ€ kysyin sinulta vinkkejĂ€, koska oletan ettĂ€ tiedĂ€t asiasta kuitenkin jotakin. Itse olen harrastelijakuvaaja ja vaikka olenkin kehittynyt huikeasti, on vielĂ€ paljon opittavaa kuten kaikille kuvaajilla aina. Kuvani eivĂ€t ole omasta mielestĂ€ni enÀÀ huonoja, mutta eivĂ€t myöskÀÀn riittĂ€vĂ€n hyviĂ€ jotta olisin tyytyvĂ€inen. TĂ€mĂ€ on varmaankin aika tarpeellinen piirre mikĂ€li haluan kehittyĂ€ jatkossakin. 🙂 Ei pidĂ€ tyytyĂ€ keskinkertaiseen tulokseen vaan parhaimpaan mihin rahkeet riittĂ€vĂ€t. kameran asetusten sÀÀtĂ€minen ei todellakaan ole lempparipuuhaani, itse kuvaaminen on. Ja vaikka sÀÀdĂ€nkin asetuksia joka kerta, olen totaalisen tympiintynyt tĂ€hĂ€n pimeyteen ja sĂ€hkölamppujen varassa kuvaamiseen. Tulisipa jo kunnon kevĂ€t ja aurinkoiset pĂ€ivĂ€t! &hearts;

 9. HyvÀltÀ nÀyttÀÀ! Puhdas koti on aina ihana &hearts;<br />
  <br />
  TÀnne on myös makuuhuoneeseen ilmestynyt uusi yöpöytÀ, mutta odottelen kovasti pÀivÀÀ jolloin olisi hieman enemmÀn valoa ja saisi otettua kunnollisia kuvia.. <br />
  <br />
  Mukavaa uutta vuotta!

  1. Tiia: Siivottu koti tuo itselleni aina iloa. 🙂 SiellĂ€ viihtyykin paremmin kun ei tarvitse tiirailla seinĂ€nvierustoilla haahuilevia villakoiria. :D<br />
   <br />
   TÀnÀÀnkin on tosi synkkÀ ilma, tuntuu ettÀ valo ei tule ikkunoista sisÀÀn asti. Höh, tosi tympeÀÀ tÀmÀ pimeys ja synkkyys. HALUUN AURINKOA!!!! :D<br />
   <br />
   Ihanaa uutta vuotta! &hearts; &hearts;

 10. Kaunista! Minullakin on ikuinen taistelu tammiparketin kanssa, mutta yritĂ€n tyytyĂ€ siihen toistaiseksi, kaikkea kun ei voi saada… Mutta tĂ€ytyy sanoa, ettĂ€ olet kyllĂ€ saanut nyt puun ja valkoisen kauniiksi kokonaisuudeksi &hearts; Tuo apina ainoastaan on jotenkin pelottava, hui 😉

  1. LadyBlue: tuo tuska on tuttua. 🙂 Itse olen lĂ€mmennyt omalle parketilleni sen verran etten enÀÀ &quot;vihaa&quot; sitĂ€. 😀 EihĂ€n se edelleenkÀÀn minusta ole tosi ihana tai kauniskaan, mutta menettelee ja on ihan peruskelpo kuitenkin. :)<br />
   <br />
   Meitin Aappahan on niin söpö, sellainen kaikkien kaveri. 😀

 11. Heippa! <br />
  Sinulla on kaunis koti ja ihana seurailla sen vaihtuvia ilmeitĂ€! Kaikki eivĂ€t hoksaa ettĂ€ tyylitajua ei osteta rahalla, joten antaa paukkua vaan 😉 Valkoisessa kodissasi nĂ€kyy muutamia valkoisia mattoja. Viititkö kertoa mikĂ€ matto sinulla on olohuoneen lattialla? 🙂 Sattuuko olemaan mahdollisesti pappelinan matto?

  1. Soppura: Kaunis kiitos! &hearts; &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Valkoiset mattoni olohuoneessa, eteisessÀ ja makkarissa ovat Pappelinan Svea-mattoja. ihan huippuja ovat, suosittelen todellakin tÀydestÀ sydÀmestÀni. &hearts;

  1. laura: Tamtamit olen ostanut Palorannan nettikaupasta ja mikĂ€li tarkoitat tĂ€mĂ€n postauksen pöytÀÀ, ne ovat Hayn tray-tarjotinpöytiĂ€ (iso 60×60 ja keskikokoinen 40×40). 🙂

 12. &quot;Imurointia, pölyjen pyyhintÀÀ, lattioiden moppausta, pyykkien pesua ja lakanoiden vaihtoa… ihanaa. 🙂 &quot;<br />
  <br />
  Tuu hei meillekin! Mulla olis sulle niin paljon tollasta ihanuutta tarjolla ettet uskokaan… ;DD LisĂ€ksi, jos tykkÀÀt ihan vaan tavaroiden raivaamisesta, niin olisit meillĂ€ suorastaan taivaassa =D<br />
  <br />
  MĂ€ hullaannuin kyllĂ€ nyt tuohon apinaan &hearts; Voisin tulla sen kaveriksi hyllyn reunaan roikkumaan… 😉 <br />
  <br />
  Parasta Uutta Vuotta 2014 sulle ystÀvÀiseni &hearts; Pakko nÀhdÀ tÀnÀ vuonna!!

  1. Dara: HIhii, minun unelmatyöni voisi olla ammattilaisorganisoijan, -jĂ€rjestelijĂ€n ja -siivoajan yhdistelmĂ€. 🙂 TykkÀÀn ihan oikeasti siivota, raivata, jĂ€rjestellĂ€ ja huseerata kotona ja kylĂ€ssĂ€kin pyydettĂ€essĂ€. :)<br />
   <br />
   Todellakin nĂ€hdÀÀn tĂ€nĂ€ vuonna!!! 🙂

 13. Eksyin tÀnne taas monen kuukauden/vuoden paussin jÀlkeen ja voi huhhuh ettÀ on sunkin sisustustyyli muuttunut viime ajasta aika paljon. NykyÀÀn jokaisessa blogissa pitÀÀ olla niin graafinen ulkoasu ettÀ oikein naurattaa. TÀmÀ ei kohdistu nyt vain sinuun, mutta myös muihin blogeihin! Alkaa oikeen kyllÀstyttÀÀ tÀmmöinen ihme graafisuusmania, mikÀ on levinnyt KAIKKIIN koteihin. Voisivat ihmiset sisustaa oikeesti omaperÀisesti koska tÀllÀ hetkellÀ kaikkien kodit ovat tÀynnÀ samaa &quot;design&quot;krÀÀsÀÀ..

  1. huhhuh: MInusta meidĂ€n koti on omaperĂ€inen ja se on sellainen missĂ€ itse haluan asustella. 🙂 Olen aina tykĂ€nnyt virtaviivaisista kalusteista, mutta en miellĂ€ meidĂ€n kotia erityisen graafiseksi. Blogeja on monenlaisia, kaikissa ei suinkaan ole samaa &quot;designkrÀÀsÀÀ&quot;. Et ehkĂ€ ole vaan ole löytĂ€nyt vielĂ€ sellaisia blogeja, joiden sisustus olisi sinulle inspiroivaa sisĂ€ltöÀ tuottava. Onko blogilista tuttu juttu?? SieltĂ€ kannattaa kurkata blogeja, paljon on uusiakin hyviĂ€ ja monipuolisia sisustusblogeja joista saattaisi löytyĂ€ mieleistĂ€ luettavaa. 🙂

Vastaa

SÀhköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentÀt on merkitty *