Kohti vuotta 2014!

Täällä on istuttu iltaa rennoissa meiningeissä saunan lauteita kuluttaen ja uuden vuoden perinneherkkuja napostellen. 🙂 Meidän herkkuihin kuuluu nauravat nakit pekoniin käärittynä, lihapullat, lohkoperunat ja perunasalaatti (jonka pitää olla ehdottomasti, vain ja ainoastaan Forssan perunasalaattia! :D). 

pIMG_1158.jpg

Napa on täynnä nakkia ja kaikilla on kamala ähky. On kuulkaa nakkikiintiö nyt niin täynnä (yöks :x), että ei tarvitse nakkeja näytellä minulle ennen seuraavan vuodenvaihdetta, hihiii. 😀 Juomatarjoilun katoin olohuoneeseen ja kuten kuvasta näkyy, on skumpan jäät sulaneet ja punaviinikin on liiaksi lämmennyt. Mitäpäs pienistä, eiköhän tuo hupene tuosta eniveis jonkun janoisen suuhun yön mittaan. 😀

pIMG_1166.jpg

Tänään SE saapui! <3 <3 <3 Hayn About a Chair 22 -nojatuoli tammijaloilla. <3 <3 <3 Postipate toi tuolin hieman jälkeen seiskan illalla, joten en ehtinyt olohuonetta nyt sen ihmeemmin somistelemaan. Ensi vuonna turisen teille lisää tähänkin aiheeseen liittyen. 😀

pIMG_1168.jpg

Lillagungan keinukuvauksien yhteydessä minun haavini jäi neljä tammista “säätöpalikkaa” (vai miksikä näitä puusäätimiä nyt sanoisikaan :D), jotka vaihdoin päivällä valkoisten tilalle. Sopivat hyvin Hayn uuden tuolin kanssa. <3

pIMG_1184.jpg

Nyt menen valmistautumaan vuoden vaihtumiseen ja toivottelen teille aivan jokaiselle:

ILOISTA

IHANAA

PIRSKAHTELEVAA

MIELENKIINTOISTA

JA ENNEN KAIKKEA…

 ONNELLISTA UUTTA VUOTTA

2014!

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

23 kommenttia “Kohti vuotta 2014!

  1. Irina: Onnellista uutta vuotta! &hearts; Tästä vuodesta tulee toivon mukaan meille molemmille hyvä vuosi! &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Tämä päivä on alkanut pitkien unien merkeissä ja ihanan rennosti tekemättä mitään erikoista. 🙂 Tältä vuodelta toivon ennen kaikkea rentoutta ja seesteisyyttä, vähemmän kriisejä ja enemmän hyviä hetkiä. Tavallista arkea siis enimmäkseen. 🙂

 1. Sitä samaa Sinulle!!! Ja Kiitos lukemattomista ja lukemattomista ideoista, joita olen sinulta tänäkin vuonna saanut!! 🙂

  1. Vonnie: Hyvää uutta vuotta! &hearts; Saattaa himpun verran pieni olla, mutta pienellä fiksailulla siitä tulee varmasti tosi hyvä. 🙂

 2. Samoin! Pakko mainita, että kun tehdas pistää taas linjat pyörimään, meille on tulossa samanlaiset työtuolit, jotka on tilattu jo kohta kuukausi sitten, mutta joita kuulemma saa vielä odotella…

  1. Vekarus: Ihanaa uutta vuotta! &hearts; &hearts; Ompas pitkä odotusaika, mutta on se kyllä odottelun arvoista, sen voin sanoa. 🙂 Ihana on istua tuo tuoli, tyynyllä ja ilmankin. &hearts;

 3. Mun on pakko kommetoida tuota tammijuttua. Sullahan oli noin vuosi sitten tammikausi, kun ostit niitä tammen värisiä Aallon leikkuulautoja/pannunalusia, Jensenin(?) kulhoja puisella korkilla jne. ja totesit sitten, ettei se tammi lisääntyneessä määrin oikein ollut sun juttusi? Musta tämä linja nyt vähän toistuu, vaikka sitä tammea on nyt eri kohteissa. Mä tykkäsin enemmän siitä valkoisemmasta linjasta, joka ei pitänyt sisällään tammisia juttuja. 🙂

  1. Krisse: Tammiset pienesineet (Aalto-alusta, Vitriini) tulivat kesällä ja osa niistä oli vaihtareita ystävien kanssa. Huhtikuun lopulla aloin käsittelemään vasta tätä tammi-ongelmaani ja tein siitä postauksenkin silloin. Siitä tämä kaikki on lähtenyt varsinaisesti käyntiin ja aloin pikkuhiljaa ensin hyväksymään tammen (lähinnä nyt puhun parketista siis :D) ja myöhemmin tykkämään tammesta myös omassakin kodissani.<br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="https://omakotivalkoinen.casablogit.fi/lue/2013/04/analyysi-ja-tehtava-tammen-ja-valkoisen-symbioosi&quot; target="_blank">https://omakotivalkoinen.casablogit.fi/lue/2013/04/analyysi-ja-tehtava-tammen-ja-valkoisen-symbioosi</a><br />
   <br />
   Aallon puisia alustoja (eivät ole leikkuulautoja) ja vitriinejä en myynyt pois siksi etten olisi tammesta pitänyt, vaan siksi että en tarvinut alustoja eikä minulla ollut neljään vitriiniin mitään sisälle laitettavaa (siksi kaksi myin pois). Tamminen Dots-ripustin, Jensenin elefantit ja pari muuta juttua minulle on niistä ajoista haaviini jäänyt ja ne ovat edelleen osa sisustusta. 🙂

 4. Ihanaa ja idearikasta vuotta 2014 sinulle:)<br />
  <br />
  Meillä nuo samat Hayn tuolit olivat kokeilussa viikon ajan ja lähtivät takaisin. Ne olivat liian kömpelöt ruokapöydän viereen. Sinulla on nyt se ritilätuoli ja tämä, sopivatko ne hyvin yhteen vai onko tästä ehkä tarkoitus tulla ruokapöydän tuoli? Pieni määrä näitä on mun mielestä ok (meidän pöydän ympärille olisi tarvittu 8 ja se vie näillä tuoleilla paljon tilaa…

  1. Sissi: Samoin sinulle! &hearts;<br />
   <br />
   Minusta tämä AAC-22 tuoli sopii tosi kauniisti Hay Hee-tuolien viereen. Leveähän tuo on ja melko massiivinenkin, meillä sen tärkein tarkoitus on toimia olkkarin puolella nojatuolin tyylisesti. Siihen se sopii minusta tosi hyvin ja siinä on mukava istuksia. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *