Elefantti olkkarissa

Kotimatkalla kipaisin hakemassa mukaani kuvassa keskellä sijaitsevan suloisen otuksen! Kyseessä on Kay Bojesenin legendaarinen Elephant-puueläin. ❤︎

Kay Bojesen Rosendahl Elephant puinen eläinhahmo Omakotivalkoinen
Kay Bojesen Rosendahl Elephant puinen eläinhahmo Omakotivalkoinen
Kay Bojesen Rosendahl Elephant puinen eläinhahmo Omakotivalkoinen

Pitkästä aikaa tuli sellainen räjähtävä sisustusinspiraation puuska, etten voinut olla kokeilematta olohuoneessa uudenlaista järjetystä. Sen verran vinkkaan teille että tv-taso vaihtoi paikkaa vastakkaiselle seinälle kehysten alle ja se näyttää tosi hyvältä.

En ole ihan täysin vakuuttunut muun kalustuksen sijoittamisesta ja toimivuudesta vielä, mutta katsotaan miten tässä illan mittaan homma hioutuu kalusteiden osalta kuntoon. Ja jos ei hioudu niin eipä muuta kuin palautus vanhaan vaan. Näin se tavallinen siivousiltani sitten kasvoi potenssiin kymmennen eli järjestyksen vaihtoon ja sisustusvisiointiin. 😀

Ihanaa iltaa kaikille!


Seuraa myös Instagramissa 

2 kommenttia “Elefantti olkkarissa

 1. Söötti efelantti (ja kirjoitusvirhe on ihan tarkoituksella ;D)!<br />
  <br />
  En malta oottaa miltä tv-taso näyttää kehysten alla! Ja hei, jos suinkin voit, niin lahjoittaisitko mulle vaikka ees 10% tuosta sun järkkäilytarmostasi? 😀

  1. Dara: Hihihii. 😀 Luin sun kommentin ja olin ihan hä, mitä ihmettä ja kummaa. 😀 Kävin katsomassa että kirjoitinko postauksen otsikkoon tosiaan elefantin väärin ja tavasin kolmeen kertaan omaa kirjoitustani, ei virhettä. Sitten tulin katsomaan uudestaan sinun kommenttia ja edelleen olin että mitä hä ja katsoin neljännen kerran kirjoittamaani tekstiä. 😀 Sitten vasta tajusin, että olit kirjoittanut itse EFELANTTI. 😀 😀 😀 Aivot ei millään halunnut tajuta sinun efelanttia vaikka kuinka tihrustin. :D<br />
   <br />
   Taso on aivan ihana kehysten alla! &hearts; &hearts; &hearts; &hearts; Sohva sen sijaan ei ole yhtään hyvä tason vanhalla paikalla, snif. Nyt en tiiä mitä teen. Ehkä yön yli nukkuminen auttaa. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *