Elefantti olkkarissa

Kotimatkalla kipaisin hakemassa mukaani kuvassa keskell√§ sijaitsevan otuksen! ūüôā

IMG_2254.jpg

IMG_2257.jpg

iIMG_2255.jpg

Pitk√§st√§ aikaa tuli sellainen r√§j√§ht√§v√§ sisustusinspiraation puuska, etten voinut olla kokeilematta olohuoneessa uudenlaista j√§rjetyst√§. Sen verran vinkkaan teille ett√§ tv-taso vaihtoi paikkaa vastakkaiselle sein√§lle kehysten alle ja se n√§ytt√§√§ tosi hyv√§lt√§. <3 En ole ihan t√§ysin vakuuttunut muun kalustuksen sijoittamisesta ja toimivuudesta viel√§, mutta katsotaan miten t√§ss√§ illan mittaan homma hioutuu kalusteiden osalta kuntoon.¬†Ja jos ei hioudu niin eip muuta kuin palautus vanhaan vaan. ūüôā¬†

N√§in se tavallinen siivousiltani sitten kasvoi potenssiin kymmennen eli j√§rjestyksen vaihtoon ja sisustusvisiointiin. ūüėÄ Ihanaa iltaa kaikille! <3

2 kommenttia “Elefantti olkkarissa

 1. Söötti efelantti (ja kirjoitusvirhe on ihan tarkoituksella ;D)!<br />
  <br />
  En malta oottaa milt√§ tv-taso n√§ytt√§√§ kehysten alla! Ja hei, jos suinkin voit, niin lahjoittaisitko mulle vaikka ees 10% tuosta sun j√§rkk√§ilytarmostasi? ūüėÄ

  1. Dara: Hihihii. ūüėÄ Luin sun kommentin ja olin ihan h√§, mit√§ ihmett√§ ja kummaa. ūüėÄ K√§vin katsomassa ett√§ kirjoitinko postauksen otsikkoon tosiaan elefantin v√§√§rin ja tavasin kolmeen kertaan omaa kirjoitustani, ei virhett√§. Sitten tulin katsomaan uudestaan sinun kommenttia ja edelleen olin ett√§ mit√§ h√§ ja katsoin nelj√§nnen kerran kirjoittamaani teksti√§. ūüėÄ Sitten vasta tajusin, ett√§ olit kirjoittanut itse EFELANTTI. ūüėÄ ūüėÄ ūüėÄ Aivot ei mill√§√§n halunnut tajuta sinun efelanttia vaikka kuinka tihrustin. :D<br />
   <br />
   Taso on aivan ihana kehysten alla! &hearts; &hearts; &hearts; &hearts; Sohva sen sijaan ei ole yht√§√§n hyv√§ tason vanhalla paikalla, snif. Nyt en tii√§ mit√§ teen. Ehk√§ y√∂n yli nukkuminen auttaa. ūüôā

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *