Vinkkipostaus – Villa Stockmann silkkipäiväpeitto & etukoodi

Kaupallinen yhteistyö: Stockmann Oyj

Nyt sitä taas saa! Sain juuri ilmoituksen, että Villa Stockmannin ihanaa taitetun valkoista, kevyesti topattua ja kauniisti tikattua silkkipäiväpeittoa on saapunut varastoon ja verkkokaupasta tilattavaksi. 🙂

Sillkinen päiväpeitto Villa Stockmann sisustusvinkki Omakotivalkoinen
Sillkinen päiväpeitto Villa Stockmann sisustusvinkki Omakotivalkoinen

Silkkinen päiväpeite ja 15% alekoodi Stockmannille

Myyntiin on ilmestynyt 220x270cm kokoinen silkkinen päiväpeitto, joka on tismalleen sama mikä meidän sängyssäkin on. Saatavana on nyt myös isompi 270x270cm kokoinen päiväpeite. Lisäksi minulla on teille mahtavia uutisia, sillä Stockmann tarjoaa teille lukijoilleni eksklusiivisen edun ja saatte kaikista kodintekstiileistä -15% alennusta koodilla OKV15.

Alennuksen voit lunastaa vain verkkokaupassa, alennuskoodi on voimassa 9.2.2014 asti ja koskee kaikkia normaalihintaisia kodin tekstiilituotteita, kuten mattoja, lakanoita, pöytäliinoja, pannulappuja, pyyhkeitä ja laudeliinoja. Silkkisen päiväpeitteen ja muut kodin tekstiilituotteet löydät täältä:

stockmann.com/koti

Lumenvalkoista perjantaipäivää!

Lue myös: ➤ Villa Stockmann silkkinen päiväpeitto


Seuraa myös Instagramissa 

6 kommenttia “Vinkkipostaus – Villa Stockmann silkkipäiväpeitto & etukoodi

  1. hei ihana koti sulla, inspiraatiomme, mulle ja tyttärelleni. Kysymys kuuluu kuitenkin , millä kuvankäsittely ohjelmalla laittelet noita sumennuksia ja tähtiä ym kuviisi ?

    1. Ritu: kiitokset! 🙂 Kuvankäsittelyyn käytän picmonkey nimistä nettiohjelmaa, joka toimii suoraan nettiselaimessa. 🙂

  2. Hei! Minkä kokoinen päiväpeitto teillä oli? Mietin, että mahtaakohan olla liian pieni tuo myynnissä oleva peite normi 160cm sänkyyn?

    1. Petra: meillä on patjakoko on 160×200 ja meidän sängyssä oli juuri kyseisen kokoinen 220x270cm kokoinen päiväpeitto. Jenkkisänkyyn tuo päiväpeitto voi olla siinä ja siinä riittääkö, mutta normaali sänkyyn jossa runkopatja ja paksu petari päällä se on oikein sopiva. 🙂

  3. Kiitos vinkistä! Olen jo useampia viikkoja etsinyt itse sopivaa päiväpeittoa. Luulen tosin päätyväni Lauritzonin Svan-kankaaseen, josta ompelen itse peiton. Tosin juuri nyt Lauritzonilla on jokin inventaario menossa ja ainakin Stockalta tämä on tilapäisesti loppu 🙁

    1. Tyylikäst@: Svan näyttää tosi kivalta, tulee varmasti upea päiväpeitto. ♥ ♥ ♥ Toivottavasti Svania löytyy inviksen jälkeen. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *