White on White – Riviera Maisonin valtakunta

Muutama CASAn sisustuspäivänä läpi kahlattu liike on vielä esittelemättä ja tämän päivän fiiliksiini sopii erinomaisesti Riviera Maisonin lippulaivamyymälä White on White, joten kurkkaus sinne siis. 🙂 Nimensä veroisesti tuotevalikoima noudattelee hyvin pitkälti valkoista valkoisella -tyylilajia, jonka maalaisromanttiset pehmeät vivahteet ovat meille suomalaisille tuttuja juttuja. Riviera Maisonin tuotteet ovat saavuttaneet vuosien varrella suuren suosion meidän suomalaisten kodeissa ja itse olen edelleen vannoutunut RM-fani, vaikka oma sisustukseni onkin nykyisin lähes vastakohtana tälle pehmeälle ja rustiikkiselle tyylille. 🙂

riviera%20maison1.jpg

riviera%20maison3.jpg

riviera%20maison2.jpg

riviera%20maison4.jpg

riviera%20maison5.jpg

Perinteisestä Riviera Maison-konseptityylistä poiketen oli valkoisen rinnalla normaalia enemmän pehmeitä beigen ja ruskean sävyjä sekä extrana hieman tummansinistä. Ensimmäisen kuvakavalkaadin väriyhdistelmä oli livenä kymmennen kertaa kuvaakin hienompi – valkoinen, harmaa ja tummansininen on todella raikas ja fressin näköinen, eikä yhtään liian hempeilevä. 🙂

Maalaistalon tunnelmasta, rustiikista, romantiikasta ja pehmeistä ylellisistä elementeistä pitäville White on White on ehdoton vierailukohde! 🙂 Kaunis myymälä sijaitsee Mannerheimintiellä, lähellä ydinkeskustan ydintä eli Stockmannia. 🙂 White on White – Mannerheimintie 2, 00100 Helsinki.

(Postaus tehty osana CASA ON THE ROAD-kiertuetta!)

2 kommenttia “White on White – Riviera Maisonin valtakunta

  1. Riitta: En osaa sanoa millainen on kyseisen liikkeen tarjonta tällä hetkellä. Myymälä on muuttanut uuteen osoitteeseen, alla heidän yhteystiedot:<br />
   <br />
   White on White<br />
   Kauppakeskus CityCenter 2. krs<br />
   Kaivokatu 8, 0010 Helsinki<br />
   <br />
   Voit kysellä saatavuustietoja suoraan liikkeestä:<br />
   <br />
   Puhelin: 09-661 003<br />
   Email: myynti@whiteonwhite.fi<br />
   <br />
   Aurinkoista tiistaita! &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *