Aamun kosmetiikkaostoksilla…

Sain alkuviikolla ihania uutisia ja päätin hemmotella itseäni muutaman uuden ja ansaitun kosmetiikkatuotteen muodossa. Minusta on tullut todella laiska kaupoissa kiertelijä ja verkkokauppa-shoppailua suosivana kolusinkin tieni tässä aamukaffen lomassa Sokoksen nettikaupan Beauty-puolelle. Tiesin jo etukäteen mitä olin menossa etsimään / ostamaan mutta kuten arvata saattaa, tarttui mukaani hieman extraakin. 🙂

Sävyttävä hoitoaine hiuksille - kauneusvinkit Omakotivalkoinen

Kuva: KC Professional

KC Professionalin sävyttävä Color Mask-tehohoitonaamio on ollut ostoslistallani jo pitkään, mutta suklaisia ruskean sävyjä on ollut vaikea löytää niiden ollessa usein kaupasta kuin kaupasta tilapäisesti loppu. Nyt niitä löytyi sekä Coffeen että Cacaon sävyissä, joilla saan kätevästi korvattua tulevaisuuden hiusväritarpeeni.

Coffee on tumma perusruskea ja Cacao vuorostaan minulle hieman liian vaalea ja punertava, mutta sekoittamalla niitä suhteessa 50/50 saan omille hiuksilleni täydellisesti sopivan ja täyteläisen suklaisenruskean sävyn. Näistä Color Maskeista ajattelin postailla teille tukkakuvieni kera ensi viikolla. 🙂

Burberry Body hajuvesi - kauneusvinkit Omakotivalkoinen
Burberry Body hajuvesi - kauneusvinkit Omakotivalkoinen
Burberry Body hajuvesi - kauneusvinkit Omakotivalkoinen
Burberry Body hajuvesi - kauneusvinkit Omakotivalkoinen

Kuvat: Burberry

Burberry Body uutuustuoksu

Kaipaan tuoksujen suhteen vaihtelua melko usein, enkä tykkää paria viikkoa kauempaa suihkia samaa hajuvettä ylleni. Burberryn Body -tuoksun ostamisen siirsin tarkoituksella tähän kevääseen, sillä halusin käyttää Armanin Diamonds-tuoksun ensin loppuun. Diamonds tosin loppui jo tammikuun puolella, mutta onneksi näillä ”humpuukijutuilla” ei ole niin kiirus. 🙂

Burberry Body -tuoksu on Eau de Toilet-versiona ihanan kevyt ja sopivan naisellinen. En yleensä tykkää kukkaismaisista tai kovin makeista tuoksuista, mutta tämä Body-tuoksu tekee poikkeuksen sääntöön.

Clean White Woods hajuvesi - kauneusvinkit Omakotivalkoinen

Kuva: Clean Parfumes

Kirsikkana kakun päällä on tämä Cleanin White Woods-tuoksu, jota olenkin nuuskinut muutaman kerran Sokoksen kemppariosastolla käydessäni. Tämä kuuluu ehdottomasti sinne extra-osastolle, sillä en kuvitellut törmääväni tähän tuoksuun nettikauppavalikoimassa. Itseasiassa koko tuoksu oli jäänyt unholaan ja muistin sen olemassa olon vasta nähdessäni tuotteen nimen kirjoitettuna kaupan sivuilla. 🙂

Clean White Woods -tuoksu on ihanan maskuliininen ja luonnollinen, kuten monilla Clean-sarjan tuoksuilla on tapana ollakin. White Woods on minusta aavistuksen huonetuoksumainen ja saa nähdä miten nenukkani tulee reagoimaan tähän pitemmällä tähtäimellä, tuleeko siitä asustetuoksuni vai kotituoksuni. 😀

Fredricson Laura pipo Omakotivalkoinen

Kuvat: Fredrikson

Fredrikson Laura neulepipo

Viimeisenä muttei suinkaan vähäisimpänä onnistuin löytämään itselleni täydellisen kevätlätsän. 🙂 Tätä kyseistä Fredriksonin Laura-pipoa sovittelin Prismassa jo viime syksynä siskon kanssa, mutta jätin sen silloin ostamatta ja se jäi kaivelemaan mieltä. 🙂

Prismasta olen monesti tätä sen jälkeen etsinyt, tuloksetta. Nyt kun menin huvikseni kurkkaamaan Sokoksen asustevalikoimaa kivan sateenvarjon löytämisen toivossa, bongasin tämän unelmieni piposen valkoisessa värissä ja oikeassa koossakin kaiken lisäksi. En voinut enää toistamiseen ”kävellä onneni ohi” ja niinpä paketista paljastuukin ensi viikolla kosmetiikkajuttujen lisäksi tämä täydellinen Bad Hair Day-päivän pelastuspiponi. 🙂

Tässä on hemmottelua kyllä kerrakseen, en malta odottaa että paketti maanantaina saapuu. Nyt äkkiä viimeinen kahvitilkka napaan ja tukka putkella baanalle. Pari tuntia olisi töitä luvassa täydellä teholla, minkä jälkeen alkaakin aikaistettu viikonloppuvapaa. 🙂

Ihanaa perjantaita kaikille!


Seuraa myös Instagramissa 

Mainos alkaa

">
Mainos päättyy

4 kommenttia “Aamun kosmetiikkaostoksilla…

  1. Tuo Burberryn Body tuoksuu ihanalta eräällä kaverillani, täytyisikin siis käydä joku päivä testaamassa, että sopisiko se myös minulle :).

    1. Tiia: Burberryn Body on tosi hyvän tuoksuinen. 🙂 En yleensä tykkää ihan noin makeista tuoksuista mutta Body on aivan ihana. ♥ ♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *