Kylässä ystävän kauniissa kodissa ♥

Käväisin kaffella ja suklaalla ystäväni luona ja nappasin kameran mukaani taltioidakseni hänen kauniin uuden kotinsa valokuvin. Sain häneltä luvan julkaista kuvat blogissani ja osa teistä saattaakin tunnistaa tämän kodin ja sen asukkaan. 😉 Antaa kuvien puhua puolestaan…

iIMG_3095.jpg
 
iIMG_3098.jpg
 
iIMG_3097.jpg
 
iIMG_3099.jpg
 
Suvisvilla5.jpg
 
iIMG_3115.jpg
 
Suvisvilla3.jpg
 
iIMG_3111.jpg
 
iIMG_3160.jpg
 
iIMG_3156.jpg
 
iIMG_3086.jpg
 
iIMG_3123.jpg
 
Suvisvilla1.jpg
 
Suvisvilla2.jpg
 
Suvisvilla6.jpg
 
iIMG_3081.jpg
 
Suvisvilla4.jpg
 
iIMG_3071.jpg
 
iIMG_3061.jpg
 
iIMG_3063.jpg
 
iIMG_3064.jpg
 
iIMG_3058.jpg
 
Suvisvillassahan sitä tuli kyläiltyä ja Suvin koti on niin kauniisti remontoitu ja sisustettu, ettei kuvat tee sille oikeutta. <3 Upeita yksityiskohtia täynnä olevassa kodissa on ihanan rauhallinen ja pehmeä tunnelma, ja Suvin pieni suloinen prinsessa Alessia oli niin hellyyttävä hymytyttö että meinasin napata tämän pienen typysen mukaani kotimatkalle. 🙂
 
Lisää Suvin taitavaa kädenjälkeä löydät hänen omasta Suvisvilla-blogistaan!
 
Kiitos Suvi ja Mr P ihanasta päivästä ja kotitourneesta. 🙂 Ja ihanaa perjantai-iltaa teille aivan jokaiselle sinne ruudun toiselle puolen! <3 

9 kommenttia “Kylässä ystävän kauniissa kodissa ♥

 1. Suomen oma Audrey Hepburn ja ihana E &hearts; Eikö ookin Suvi ihan Audreyn näkönen noissa kuvissa, missä E on ihan vauva?!<br />
  <br />
  Ja säkin olit päässy yhtään kuvaan 🙂

  1. Teija N: Ihania ovat kaikki rinsessat ja olet muuten ihan oikeassa, vaalea Hepburn ihan selvästi. :)<br />
   <br />
   Mie siellä peilissä kurkkailen kameran takaa. 🙂 Ja Suvi napsi minusta ja pikku A:sta niin suloisia yhteiskuvia, voi sitä vauvantuoksua ja nauravaista hymynassukkaa. &hearts; &hearts; &hearts; &hearts; &hearts;

 2. Katsoin heti ekasta kuvasta, että taitaa olla tuttua, jännä nähdä Suvin kotia sinun kuvaamana! 🙂 Tosi kauniiksi on kyllä laitettu niin lyhyessä ajassa. 🙂

  1. Jenni: Suvin koti on livenä aivan mieletön, ei tosiaankaan minun kuvat anna sille mitään oikeutta. &hearts; Valkoinen lattia on ihana, samoin kaikki yksityiskohdat ja se tunnelma mikä valtaa heti kun astuu ovesta sisään. &hearts; &hearts;

  1. Hannele: Itse kun en pahemmin korkkareita voi enää käyttää, niin hyökkäsin heti Suvin kenkä- ja laukkuhyllylle kuolaamaan hänen upeita asusteitaan. Nuo keskimmäiset korkkarit on niin kauniit, oih. &hearts; &hearts; &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *