1000 tavaran haaste – Eteinen

1000 tavaran haaste on edennyt puoliväliin ja suurin osa pikkutilperööristäkin on jo laskettu, listattu ja postattu. Tämän päivän postausaiheena on eteinen, tuo pieni kummallisen muotoinen sisäänkäynti joka levittäytyy keittiöksi. 🙂

1000 tavaran haaste Eteinen - Tavaroiden karsiminen Omakotivalkoinen

Kalusteet:

 • Artek 153-ritiläpenkki valkoinen
 • Hay Loop -naulakko valkoinen
 • 4kpl Ikea Mongstad peili valkoinen
 • Muuto Dots L-ripustin valkoinen
 • Muuto Dots L-ripustin tammi
 • Muuto Dots M-ripustin valkoinen
 • 3kpl Muuto Dots S-ripustin valkoinen
 • Showroom Finland Mixrack -kenkäteline valkoinen

Yhteensä: 13kpl

1000 tavaran haaste Eteinen - Tavaroiden karsiminen Omakotivalkoinen
1000 tavaran haaste Eteinen - Tavaroiden karsiminen Omakotivalkoinen
1000 tavaran haaste Eteinen - Tavaroiden karsiminen Omakotivalkoinen

Tekstiilit & Muut:

 • Himla Ebba -laskosverho valkoinen
 • Gina Tricot -kangaskassi asusteiden säilytykseen
 • Pappelina Svea -matto 70x90cm valkoinen
 • 5kpl Hay Wire -henkari valkoinen
 • Artek Kanto-teline

Yhteensä: 9kpl

1000 tavaran haaste Eteinen - Tavaroiden karsiminen Omakotivalkoinen
1000 tavaran haaste Eteinen - Tavaroiden karsiminen Omakotivalkoinen

Eteisen tavarat 22kpl

Eteisessä on yhteensä 22 tavaraa ja ainoa mahdollinen lisäys on jonkinlainen kenkäteline, jolle olisi pieni tarve olemassa. Liikkuvia palikoita eteisessä on tuo ritiläpenkin päällä oleva talolyhty, jonka tilalle tulee todennäköisesti myöhemmin kukkamaljakko, talolyhdyn siirtyessä parvekkeelle. Vaatteet, asusteet ja kengät on laskettu erikseen, joten ne jätän pois eteisen kokonaislukumäärästä. Ilmojen lämmettyä riittävästi, vien talvitakit ja -kengät varastoon säilöön  ja samassa yhteydessä tulen todennäköisesti siirtämään Hayn Loop-naulakonkin toiseen paikkaan. Perusjutut ovat kuitenkin nyt kunnossa eteisen osalta – peilit, verho, ritiläpenkki ja Muuton Dotsit ovat todella mieluisia. <3

Aikaisemmat tavarahaastetta koskevat postaukseni löydät TÄÄLTÄ! (Lukumäärä korjattu 12.5.2014). Ensiviikolla on tulossa kaikki loput tavarahaasteen osat, eli keittiö, tytönhuone, kylpyhuone ja sauna, sekä parveke. 🙂

Leppoisaa sunnuntaita kaikille!8 kommenttia “1000 tavaran haaste – Eteinen

  1. LadyBlue: Muoto on tosi hankala sisustuksen kannalta kun ehjää tilaa ei ole muuta kuin peiliseinä, jota en osaa edes laskea eteiseksi. 🙂

 1. Miten nuo pappelinan pienet matot pysyvät paikallaan imuroidessa, liikkuvatko paljonkin tai tarttuvatko imuriin kiinni? Tuollainen isompi olisi just passeli meidän eteiseen, mutta mies ei halua sellaista mattoa joka tarttuu imuroidessa kiinni ja sen kanssa joutuu taistelemaan. Hirveän vaikea löytää pieneen eteiseen mattoa joka pysyisi paikoillaan :/

  1. moonangel: Isot matot ja pitkät eteismatot pysyy tosi hyvin, mutta nämä kaksi pienempää ovimattoa liikkuvat kyllä hieman. Tuo oven edessä oleva 70x90cm ei paljoa onneksi siirry imuroidessa, mutta kenkien alla oleva 50x70cm lähtee kyllä imurin mukana liikkeelle, joten sitä imuroidessa on pakko pitää jalalla mattoa paikoillaan. 🙂

 2. Heippa, yritin näistäkin kuvista hieman kuikkia (ja kävin kyllä jo vanhojakin postauksia läpi) ja katsella, että missä kohtaan keittiötä teidän jääkaappi on.. onko se tuo isompi kaappi mikron alla?

  1. Acca: Jääkaappi jää kuva-alueen ulkopuolelle, tuo mikron alla oleva kaappi on 60cm leveä Bestå jossa on astioita. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *