Tulevaisuuden suunnitelmia…

Tässä vaiheessa vuotta on hyvä tehdä pieni katsastus tuleviin sisustus- ja remontointisuunnitelmiini, joista osan aion toteuttaa ja osa on sellaisia jotka ehkä toteutuvat tai jäävät toteuttumatta tämän vuoden aikana. 🙂

Tulevaisuuden sisustussuunnitelmia Omakotivalkoinen sisustusblogi

Olohuoneen sisustussuunnitelmat

 • Katon maalaus
 • verhokiskon poisto ja vaihto toisenlaiseen (kenties piilokisko tai tanko?)
 • Valopistokkeiden vaihtaminen uuteen
 • Sohvan takana olevan seinän maalaaminen todella rouheaksi valkoiseksi “raakapinnaksi”
 • Kattovalaisimen vaihto (tekstiilivarjostin pois ja terästä? tilalle)
 • Pappelina maton ostaminen (vanha matto keittiössä nyt)
 • Bestå-kaapiston korvaaminen paremmalla vaihtoehdolla
Tulevaisuuden sisustussuunnitelmia Omakotivalkoinen sisustusblogi

Makuuhuoneen sisustussuunnitelmat

 • olen 99% tyytyväinen makuuhuoneeseeni. 1% rokotus tulee puuttuvista verhoista, joiden osalta en tiedä millaiset haluaisin tai haluanko niitä ylipäätään.
 • Valopistokkeen vaihtaminen uuteen
Tulevaisuuden sisustussuunnitelmia Omakotivalkoinen sisustusblogi

Ruokailutilan sisustussuunnitelmat

 • Katon maalaaminen (muiden tilojen yhteydessä)
 • verhokiskon poisto ja vaihto toisenlaiseen (kenties piilokisko tai tanko?)
 • Valopistokkeiden vaihtaminen uuteen
Tulevaisuuden sisustussuunnitelmia Omakotivalkoinen sisustusblogi
Tulevaisuuden sisustussuunnitelmia Omakotivalkoinen sisustusblogi

Keittiöremontin suunnittelu

 • Katon maalaaminen (muiden tilojen yhteydessä)
 • Valopistokkeiden vaihtaminen uuteen
 • Keittiöremppa
Tulevaisuuden sisustussuunnitelmia Omakotivalkoinen sisustusblogi

Tytön huoneen sisustussuunnitelmat

 • Työn alla ja kohta valmis
 • Katon maalaaminen (muiden tilojen yhteydessä)
 • verhokiskon poisto ja vaihto toisenlaiseen (kenties piilokisko tai tanko?)
 • Valopistokkeen vaihtaminen uuteen
 • Kattovalaisimen mahdollinen tuunaus keltaisesta valkoiseksi
Tulevaisuuden sisustussuunnitelmia Omakotivalkoinen sisustusblogi
Tulevaisuuden sisustussuunnitelmia Omakotivalkoinen sisustusblogi

Eteisen sisustussuunnitelmat

 • Katon maalaaminen (muiden tilojen yhteydessä)
 • verhokiskon poisto ja vaihto toisenlaiseen (kenties piilokisko tai tanko?)
 • Valopistokkeiden vaihtaminen uuteen
 • Ovipuhelimen vaihto nykyaikaisempaan
Tulevaisuuden sisustussuunnitelmia Omakotivalkoinen sisustusblogi

Kylpyhuoneen remppasuunnitelmat

 • Kaapisto- ja tasoremppa
 • Katon maalaaminen valkoiseksi
 • Valaisimen vaihto (pistokkeiden lisääminen?)
 • Sadevesisuihku (haaveiluntasolla toistaiseksi :D)
 • Suihkunurkka (vain ovet, ei allasta) suihkuseinän tilalle
 • 2kpl jättipyyhkeitä (esim Boss Home)
Tulevaisuuden sisustussuunnitelmia Omakotivalkoinen sisustusblogi

Saunan päivitys

 • Uudelleenkäsittely mustalla Supi saunavahalla
 • Valaistuksen uusiminen (led)
Tulevaisuuden sisustussuunnitelmia Omakotivalkoinen sisustusblogi

Parvekeen sisustussuunnitelma

 • Työn alla parhaillaan
 • Verhot jäävät puuttumaan, ne kenties myöhemmin

Suurimmat jutut ovat katon maalaaminen ja keittiötä, kylpyhuonetta sekä saunaa koskevat remppasuunnitelmani. Loput to do-hommat ovat pientä hifistelyä. Kalusteiden osalta ostoslistallani on vain hyllystöjä (String, Muuto), muiden sisustustavaroiden osalta ostokset jäävät aika pieniksi (matto, valaisinvaihdos olohuoneeseen, pari pyyhettä…). Näitä suunnitelmiani toteutan tässä pikkuhiljaa pitkin kuluvaa vuotta.

Kesä-elokuussa olisi tarkoitus tehdä muutama isompi remppaprojekti, jonka yhteydessä todennäköisesti myös maalataan katot kaikkialta kodista kylpyhuone mukaan lukien. Kylppärin puunsävyisen paneelikaton maalaaminen valkoiseksi tulee olemaan äärettömän kaivattu muutos ikkunattomaan ja pimeään tilaan. Valokuvatkin onnistuvat varmasti ihan eri tavalla kuin tähän astiset hämäräotokseni. 🙂

Kivaa sunnuntaipäivää kaikille! 11 kommenttia “Tulevaisuuden suunnitelmia…

 1. Kuulostaa kivoilta suunnitelmilta! Tuo remppahaaveilu on niin tuttua, en malta odottaa heinäkuuta ja kesälomaa alkavaksi, jonka jälkeen laitetaan leka (ei kirjaimellisesti:) heilumaan ja kamala lattia lähtee aivan ensimmäiseksi pois! Jes!!<br />
  <br />
  Puunvärisen paneelikaton minäkin maalasin n. vuosi sitten alakerran wc-tilasta ja ilme muuttui jo sillä ihan toisenlaiseksi! Suosittelen ehdottomasti tekemään siis sen! WC saa meilläkin osansa remontissa ja ainakin lattia laatoitetaan ja tasollekin pitäisi keksiä jotain. Toiset ahdistuu remppa-ajatuksista, saati sen tekemisestä – täällä sen sijaan molemmilla, siipalla ja minulla sormet sen kun syyhyää! 😉

 2. Minkä kaapiston olet ajatellut ostaa olkkariin Bestån tilalle? Ajattelimme itse hankkia uudeksi tv-tasoksi juuri Bestå-sarjaa, mutta onko siinä jotain miinuksia josta emme tiedä? 🙂

 3. Hei. Mukavia suunnitelmia :). Pappelina Svea matto on meillekin nyt tilattu, sisustusliikkeeseen jo tullut ja kohta meillä – vähän jännittää, kun en ole nähnyt mattoa kuin iPad ruudulta sivuillasi 😉

 4. Munkin pitäis tehdä tällänen suunnitelma!! Tänään aloitin pienen pihaprojektin – lähinnä siis pelkkää siistimistä ja kukkien ja nurmikon istuttelua ja pienen hiekkalaatikon rakentamista. Toivon, että homma olis muutamassa viikossa valmis 🙂

 5. En ole lukeut blogiasi kovin pitkään, mutta silti tuntuu, että turhan usein postaat lähestulkoon samoja kuvia olo- ja makuuhuoneesta sekä ruokailuryhmästä. Oli siis todella virkistävää nähdä välillä kuvia keittiöstäkin. 🙂 Ja tuossa seuraavassa postauksessa näytti olevan enemmänkin pilkahduksia keittiöstä – tykkään isosti!

 6. Oletko käsitellyt saunaa aiemmin? Meillä on ns. alkuperäisessä kuosissa sauna vielä, eli ihan vaalean puun värinen, mutta haaveilen sen käsittelystä harmaaksi tai jopa mustaksi. Minkälainen operaatio se on ja tarvitseek esimvalmisteluja?<br />
  <br />
  Kunhan nyt saisi nämä muutkin jutut ensin tehtyä alta pois.<br />
  <br />
  Kylppärin katon maalaminen olisi myös agendalla, oletko noita kattoja käsitellyt joskus, eli minkälainen se homma on?

 7. Nyt kun näin keittiöstäsi kuvan, heräsi kysymys miksi et laittaisi tummien tasojen päälle valkoista dc-fixiä? Olen käsittänyt ettet pidä siitä? Tiedän että aikeissasi on keittiöremppa mutta ois kiva nähdä keittiöstä kuvia useamminkin, joten tuli mieleen että tuolla konstilla saattaisit saada sen kuvauskelpoiseksi? 🙂

 8. Se kauan odotettu keittiö 🙂 Hyvältä näyttää! Itsekin haaveilen tuollaisesta modernista, vähäeleisestä keittiöstä missä ei ole ollenkaan yläkaappeja, tai jos on niin todella vähän. Ja saarekkeestä tietty, sinun suunnitelmastasi eroten laittaisin hellan saarekkeeseen niin olisi helpompi kokatessa vahtia muksua/seurustella vieraiden kanssa. Sitten haluaisin sellaisen liesituulettimen mikä on oikeastaan vain katossa oleva härdelli, muistuttaa ilmastointireikää (ei tule ulos katosta, toimii kaukosäätimellä), näin sellaisen yhdessä sisustusohjelmassa, enkä ole sen jälkeen katsonut normaaleihin liesituulettimiin päinkään :DD En tosin tiedä onko tuo kuva se, miltä remonttisi tulee näyttämään vaan vain yleiskuva remontista 😀 Kuitenkin, hyvältä näyttää!<br />
  <br />
  Kylppärikin teillä on kiva yleiskylppäri, siisti ja neurtaalin värinen, mutta onhan se fakta että siellä nuo kaapistot eivät oikein sovi sinun muuhun tyyliisi ja jos katto on puunvärinen niin… hämärtäähän se! Eli luultavasti näillä pienillä muutoksilla kylppärisi muuttuu tosi paljon 🙂

 9. Ihana tuo keittiö, kun siinä on ikkunakin!<br />
  <br />
  Missä kohtaa sulla on muuten jääkaappi? Muistaakseni ikkunan oikealla puolella on se avoin kohta, josta on poistettu seinä. Noissa suunnittelukuvissakaan ei jääkaappia näy. Vai onko sille joku järkevä ja silmää hivelevä vaihtoehto?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *