Tuotetestausta tiskaten – Musta5101

Kaupallinen yhteistyö: Zinoti / Musta5101

Korkkasin mustat siivousvälineeni jo tänään ja innostuin mustikantuoksuhuurussa pesemään kaikki astiani käsin. Yhden käyttökerran kokemuksellani olen tosi tyytyväinen kotimaisiin Musta5101-tuotteisiin. Varsinkin tiskiaine tuoksuineen sai hippulani vinkumaan. 😀

Musta5101 ekologinen kotimainen siivoustuotesarja kokemuksia - Omakotivalkoinen

Testissä Musta5101 käsitiskiaine

Hajuhermoni on melkoisen herkkä eikä se hyväksy ihan mitä tahansa tuoksua. Fairyn sitrushedelmäinen tuoksuyhdistelmä sai jo ekan pesukerran jälkeen äklötysreaktion aikaan ja aika harvaa käsitiskiainetta siedän nuuskutella. Mustikalta tuoksuva Musta5101-käsitiskiaine on minusta kuitenkin totaalisen ihanan tuoksuinen, tuli mieleen lapsuuden kesä ja itse poimimani mustikat, nams. 🙂

Rasvanpoistoteho ei yllä ihan Fairyn tasolle, mutta minusta se on silti riittävä. Astioista tuli puhtaita ja laseista kirkkaita, ja parhaimpana – tiskiaine ei jättänyt astioihin tuoksua jälkeensä. Pisteitä annan 9/10. Miinusta tulee rasvanpoistotehosta, tuplaplussaa tuoksusta (ja tuoksuttomuudesta).

Musta5101 ekologinen kotimainen siivoustuotesarja kokemuksia - Omakotivalkoinen

Ekologinen tiskiharja, joka ei roiski

Tiskiharja on napakkaan harjaan tottuneelle todella pehmeän tuntuinen. Painoin vaistomaisesti harjalla liian kovaa ja meni aika monta lautasta ennen kuin sai oikeanlaisen tatsin uuden harjan käyttöön. Lika lähti hyvin irti parilla pyöräytyksellä, niin kuivuneista lautasista kuin aterimistakin. Tykkäsin siitä että pehmeämpi harjas ei roiski ympärilleen läheskään samalla tavalla kuin napakampi malli. Tämä onkin ikään kuin valmiiksi sisäänajettu, mistä pidän. 🙂

Harjasta irtosi tiskatessa pari karvaa, mutta karvakato ei ollut niin suuri että se häiritsisi. Pisteitä 8/10. Miinusta lähinnä omasta tottumattomuudesta näin pehmeän harjan käyttäjäksi. Plussaa mustasta väristä joka ei värjäänny currykastikkeesta, kuten valkoisilla harjaksilla on tapana.

Musta5101 ekologinen kotimainen siivoustuotesarja kokemuksia - Omakotivalkoinen

Musta tiskirätti ja hyvä imuteho

Sain muutaman kommentin aikaisempaan Musta5101-tuotteita koskevaan postaukseeni, jossa kritisointiin tiskirättiä nukkaamisen vuoksi. Omasta rätistäni ei irronnut nukkaa kuivana eikä märkänäkään, ainakaan nyt ekalla käyttökerralla.

Tiskirätin imuteho oli hyvä, kiillotusteho ei niin hyvä. Kosteana rätti jättää vesiviiruja jälkeensä ja siksi se sopiikin parhaiten keittiökäyttöön mihin se on suunniteltukin. Yleissiivousliinaksi siitä ei kuitenkaan ole ja siksi pisteitä 7/10. Miinusta vesiviiruista kosteapyyhinnässä, plussaa imutehosta joka päihittää perinteiset tiskirätit mennen tullen.

Musta5101 ekologinen kotimainen siivoustuotesarja kokemuksia - Omakotivalkoinen
Musta5101 ekologinen kotimainen siivoustuotesarja kokemuksia - Omakotivalkoinen

Tyylikkäät mustat siivousvälineet keittiöön

Itselleni on tärkeää että siivousvälineet ovat tehokkuutensa lisäksi myös kivan näköisiä. Musta5101 -tuotteissa ulkomuoto on yksi parhaista markkinoilla olevista ja näitä todellakin kehtaa pitää esillä vieraidenkin edessä. Mustan värin paras ominaisuus siivousvälineissä on se, ettei lika niissä juurikaan näy jolloin ne ovat siistin näköisiä tehokäytönkin jälkeen. 🙂

Musta5101 ekologinen kotimainen siivoustuotesarja kokemuksia - Omakotivalkoinen
Musta5101 ekologinen kotimainen siivoustuotesarja kokemuksia - Omakotivalkoinen
Musta5101 ekologinen kotimainen siivoustuotesarja kokemuksia - Omakotivalkoinen

Tiskaamisen jälkeen hörppäsin ansaitut palkkakaffet hymy huulessa, lieneekö mustikkahuurujen syytä… 🙂

Kivaa iltaa kaikille ja huomiseen!

Lue myös: ➤ Musta5101 – suomalainen siivouksen ekosarja3 kommenttia “Tuotetestausta tiskaten – Musta5101

  1. Siniltä löytyy kokomusta pannu-parilaharja. Minulla se pannujen pesussa käytössä. Siihen myös vaihtopää löytyy. Eikä ole liian kova astioiden pesussa.

  2. Olen testaillut noita samoja kotona. Tiskiainepurkki on itsessään jo niin suloisen kaunis, ettei ainetta raaski edes käyttää 🙂 Mutta samoja huomioita kuin sinullakin, ihan ei yllä pesuteho minusta Fairyn tasolle… Mutta kyllä tällä kuitenkin puhdasta on saatu.

    Rätti on aiheuttanut kyllä meillä jonkin verran nukkaamista, ihan alkuun ei nukannut mutta jo muutaman päivän jälkeen alkoi tiputtaa nukkaa pöydälle. Harmi, sillä nukkaamattomana olisin tilannut näitä kasapäin lisää, kerrankin kaunis tiskirätti!

    Mutta mustikantuoksuinen aine on vain niin herkullinen. Ai että miten tykkään ulkomuodon lisäksi myös minä tuosta tuoksusta. Arjen luksusta, sanoisin 🙂

    Aurinkoista päivää!

  3. Tuo tiskirättiteline olis niin kätsy! Oon sellaista jo joskus muutama vuosi sitten katsellutkin jossain marketissa. Mustia tiskiharjoja saa muuten myös ihan peruskaupasta, niissä on mustat harjaksetkin ja vaihdettava pää. 🙂 En tosin ole vielä löytänyt vaihdettavia mustia harjaksia, että se on miinus…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *