Tunnelmakuvia & vappufiilistä!

Postauksessa yhdistyy tänään kaksi aihetta – tunnelmakuvia eilisillalta sekä fiilistelyä pienestä nimipäivän kunniaksi järjestetystä herkkuhetkestä, jolla aloitamme vapun vieton! 🙂

Vapputunnelmaa kotona - Omakotivalkoinen

Parveketta kiertävä tunnelmavalaistus syttyi eilen hieman yli iltakahdeksalta automaattisen hämäräkytkimen ansiosta. Valonsäde osoittaa kohtisuoraan ylös, mikä tekee tunnelmasta lähes taianomaisen. <3 Parvekkeesta tulen varmasti postailemaan kesän mittaan useasti… 🙂 Sitten nykyhetkeen, joka näyttää tältä:

Vappupiknik parvekkeella - Omakotivalkoinen
Vappupiknik parvekkeella - Omakotivalkoinen
Vappupiknik parvekkeella - Omakotivalkoinen
Vappupiknik parvekkeella - Omakotivalkoinen
Vappupiknik parvekkeella - Omakotivalkoinen
Vappupiknik parvekkeella - Omakotivalkoinen
Vappupiknik parvekkeella - Omakotivalkoinen
Vappupiknik parvekkeella - Omakotivalkoinen
Vappupiknik parvekkeella - Omakotivalkoinen
Vappupiknik parvekkeella - Omakotivalkoinen

Vietämme siskoni kanssa tänään nimipäivää ja juhlistamme sitä pienimuotoisella herkkuhetkellä. Ilma on hieman kolea, mutta laitamme toppatakit päälle kun kohta siirrymme parvekkeelle nautiskelemaan. Hyvin pysyy juusto ja kuohuva kylmänä tässä säässä. 😀 Näin siis starttaa meillä vapun vietto ja reilun tunnin kuluttua alamme grillailemaan.

Vappupiknik parvekkeella - Omakotivalkoinen

Huomiseen!19 kommenttia “Tunnelmakuvia & vappufiilistä!

  1. Jemina: Muutos on ihan mieletön. &hearts; Koristekivet ja valaistus tekivät kyllä ihmeitä. :)<br />
   <br />
   Hauskaa vappua! &hearts;

 1. Älähdys x 2!!! Eka älähdys sille, etten ollut aiemmin törmännyt päivän nimppariviettäjiin missään, joten jäi onnittelematta aiemmin. ONNEA! Siskolle myös! Ja toinen älähdys noista herkuista. NAMSKIS! Ei noille teidän herkkusille vedä mun vappupulloni vertoja kyllä millään. :/<br />
  <br />
  Herkullista ja rentouttavaa vappua! &hearts;

  1. Irina: Kiitoksia tupla-älähdyksistä! 😀 Siskolta myös. Mansikat meni kaikki, oli älyttömän hyviä vaikka olikin epsanjalaisia eikä niin makeita kuin kotimaiset mansikit. 🙂 Sun täytyy maistaa noita muffinseja joku kerta, ne on niin mehukkaita ja suklaapalat suussa sulavia että niitä voisi syödä ainakin neljä per herkkusuu. :D<br />
   <br />
   Kivaa vapunjatkoa! &hearts;

 2. Iloista nimipäivää ja hauskaa vappua &hearts; ! Nyt alkoi tehdä mieli mansikoita :)..

  1. Tiia: Kiitokset! &hearts; Mansikat, juusto ja kuohuva oli tosi maukas yhdistelmä. Mansikoita olisi saanut olla enempikin, ne meni heti. 😀

 3. Ei vitsi miten upea tuo teidän parveke! Ai että, kyllä kelpaa viettää kesää tuolla. Onnea nimpparisankari, mullakin on tänään nimpparit (mutta vaan toisen nimen, ekan nimen nimipäivää kun ei edes ole Suomen kalenterissa,pöh :D). Kivat vaput sinne! 🙂

  1. Mabn: Hyvää nimipäivää sinullekin siis! &hearts; &hearts; &hearts; Tokaa nimeä pitää juhlia jos ekaa ei kalenteristä löydy. 🙂 Minun tytön kumpaakaan nimeä ei löydy kotimaisesta kalenterista, mutta onneksi epävirallinen nimipäivä on nyt sijoitettu Aadan kanssa samalle päivälle, joten jatkossa voimme tytönkin nimipäivää juhlistaa. :)<br />
   <br />
   Hauskaa vappua! &hearts;

 4. Ihan mahtava ja WAU-hieno partsi!!! Ja nuo valot on superhienot &hearts; &hearts;<br />
  Kivaa ja hauskaa vappua Miia &hearts;

  1. Kati: Kiitokset! &hearts; &hearts; Pienellä sähkögrillillä grillattiin parvekkeella. 🙂

 5. Voi että Miia sinä se vaan osaat! Alkuun näytti keskeneräisenä vähän liian valkoiselta tuo parvekematto, mutta nyt tuo on ihan täydellinen kokonaisuus!!! Itsekin olen laittamassa parveketta kuntoon. Puuttuu vain viherkasvit. Vähän houkuttaisi myös tuommoisen valkoisen koristekivien kokeileminen reunustalle joka on todella ruma!!! Voih &hearts;.. Oon niin kade ;).

  1. deliciousliving: Siinä parvekkeen matto-postauksessa näytti kyllä hieman karulta, kun ei muuta ollut kuin matot ja tuoli. :D<br />
   <br />
   Plantagenilla on sileitä vitivalkoisia kiviä, ne on samanalaisia kuin nuo minun mustat eli kooltaan sopivia. Kympillä saa ison säkin ja hinta on markkinoiden edullisin. 🙂 Tuohon valkoiseen raitaan, jonka tein ruman pellin päälle, meni noin yhden pussillisen verran kiviä. Kivikerros ei ole paksu, koska asettelin ne vähän kuin palapeliä olisin tehnyt. Näin sain litteästi mutta kauniisti peitettoon tuon rumilusreunan. 😀

 6. Tosi upea parveke! Hillittömän hyvä idea laittaa spotit kivien sekaan, toivottavasti postailet vielä tarkkaan tyyliisi toteutuksesta. Hyvä, että parvekkeella on väljyyttä, ja jätit ruokapöydän tuoleineen pois. Jollakin tavalla parvekkeessa on vähän japanilaisen puutarhan henkeä. Ihanan viileä ja rauhallinen. Jos pitäisi äänestää paras sisustusideasi, tämä saisi ääneni.

  1. Tuuli: Spoteista on tulossa oma postaus asennusohjeineen loppuviikosta. 🙂 Niiden asennus ei ollut vaikeaa, mutta sellaista näpertelyä että sain johdot piilotettua kivien sekaan. :)<br />
   <br />
   Japanilaisen puutarhan henkeä on kyllä hieman nyt kun sanoit. &hearts; Tuo kivetys, valot ja valkoinen väri tekee tuollaisen eksoottisen tunnelman vihvilään ja sitruspuuhun yhdistettynä. 🙂 &hearts; Sisustusideoistani omat suosikkini ovat parvekkeen spotit, makuuhuoneen oksarekki ja tytön raitaseinän maalaaminen. Kokonaisuutena olen tyytyväinen parvekkeeseen ja makkariin, ja kohta myös tytön huoneeseen josta postailen teille viikon kuluttua. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *