Kokovalkoiset Converset & nilkkamittaiset farkut!

Minun satoja kertoja käytetyt lempparifarkkuni ratkesivat aamulla peffasaumasta korjauskelvottomaksi! Byääääää! No, eihän mikään hyvä voi ikuisesti kestää, sanoo pieni perjantai-pessimisti. 😀 Nyt kun 90-luku on virallisestikin muotia, ostan niiden tilalle tummansiniset vajaamittaiset (melkein-caprit) pillipunttifarkut, sellaiset joissa näkyy nilkka kunnolla. Jotta kuitenkin välttyisin 90-luvun viralliselta caprilookilta, tarvitsen niiden kanssa käytettäväksi varrelliset tennarit.

Converse all star specialty hi white tennarit

Olen vannoutunut Conversen kannattaja, enkä usko että jalassani tullaan koskaan näkemään muun merkkisiä tennareita. Varrettomat valkoiset nahkatennarini ovat maksaneet itsensä takaisin jo moninkertaisesti, ne on helppo yhdistää lähes asuun kuin asuun. Samaa yhdisteltävyyttä haluan myös varrelliselta mallilta ja perinteinen sinipuna-raitainen tennarimalli ei siihen omassa tyylissäni sovellu.

Kokovalkoisia Conssuja googletellessani päädyin Stockan sivuille ja näihin suloisiin Converse All Star Specialty Hi* -mallin menomonoihin. Tämän kevään anti ei tarjoile juurikaan nahkaisia vaihtoehtoja, mutta nämä kyseiset tentsut ovat minusta täydelliset kankaisenakin.

Lee scarlett skinny farkut

Farkkujen osalta tykkään Zaran ja Leen malleista. Pillilahkeet minun pitää yleensä lyhentää itse, mikäli haluan että nilkan yläpuolella ei ole kovin paksua lahjemakkaraa rullattuna. Olen lyhyehkön puoleinen ja lahkeenpituus on merkeistä riippumatta aina liian pitkä, varsinkin nilkkamallin housuissa.

Leeltä löytyy itselleni parhaiten sopivaa 31″ lahkeenpituutta, mikä on harvinainen välikoko. Stockmannilta löytämäni tummansiniset Scarlett Skinny -pillifarkut* täyttää kaikki kriteerini uusilta pöksyiltä – kapea pillilahje, vajaamitta, tummansininen rento väri, yksinkertaisen nätti malli aikuiselle naiselle ja hieman strechiä joukossa jotta polvet ei ala pussittamaan kesken päivää. 🙂

Lee scarlett skinny white farkut

Löysin myös toisenlaisen variaation tuosta mallista – Lee Scarlett Cropped*. Materiaali on näissä valkoisissa farkuissa hieman ohuempaa ja joustavampaa, mikä sopiikin hyvin kesäiseen menoon.  Lisäksi lahkeissa on kauniit kultaiset vetoketjut, sopii siis hyvin vähäisiin asusteisiini jotka ovat kaikki kultaisia. 🙂

Nyt pitäisikin sitten päättää kummat farkut ostaisin, siniset vai valkoiset. Molemmat on nimittäin kivoja ja sopisivat olemassa olevien yläosien kanssa yhtä hyvin. Sinisiä kaipaan kuitenkin ehkä nyt enemmän… eli siniset siis! 🙂

Kivaa perjantaipäivää kaikille!

Tuotekuvat: Converse, Lee, *sisältää kaupallisen linkin2 kommenttia “Kokovalkoiset Converset & nilkkamittaiset farkut!

  1. Itselläni on kaapissa viidet Conssit ja miehellä toinen mokoma, ja silti tekee vieläkin mieli noita ihan täysvalkoisia, ilman raitoja pohjissa. Eikä tämä postaus auttanut himoon yhtään. 🙂

    1. Vilja: ne perinteiset valkoiset raitapohjaiset on kivat, mutta kokovalkoinen malli on täydellinen. ♥ ♥ Varsinkin tuo valkoinen converse-merkki on minusta ylisöpö ja sopii formaaliinkin asuun. 🙂 Pahoittelut himotuksen lisäämisestä. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *