1000 tavaran haaste – Kylpyhuone & Sauna

1000 tavaran haaste on edennyt jo tokavikaan vaiheeseen ja nyt postausaiheena onkin kylpyhuone ja sauna. Säilytystilaa on kylpyhuoneessa reilusti, mikä on todella hyvä juttu. Suurin osa ovien takana piileskelevistä tavaroista on jo laskettu aikaisempien haastepostauksien yhteydessä (liinavaatteet, meikit, kosmetiikka), mutta laskettavaa riitti silti. Tällä kertaa laiskuus kuitenkin iski kesken kaiken ja ymppäilen osan tavaroista yhteen ilman erittelyä. 🙂

1000 tavaran haaste kylpyhuone ja sauna Omakotivalkoinen sisustusblogi

Korkea pyyhekaappi

Korkeassa kaapissa on kuuden hyllyllisen verran säilytystilaa ja siellä säilytetään vaatteita. Vaatteet ovat pääasiassa tytön, mutta myös minun vaatteeni ovat vaivihkaa alkaneet siirtyä kyseiseen kaappiin. 😀 Änkesin kerran rättiväsyneenä koneellisen puhdasta kuivaa pyykkiä tuohon kaappiin (kun en jaksanut alkaa viikkaamaan niitä) ja huomasin että se olikin aika näppärä temppu. Hyviä puolia tälle vaatesäilytyssysteemille on pyykkäämisen ja viikkaamisen lisäksi myös se, että vaatteet ovat saatavilla suihkun jälkeen suoraan kaapista. Itselläni ei olisi niin väliä pukeutua muuallakin, mutta tyttö hytisee kylmissään aina pesun jälkeen ja hänen on puettava kylpyhuoneessa enivei. Tytöllä on vaatteita kaiken kaikkiaan 121kpl sisältäen myös päällysvaatteet ja kengät. Omat vaatteeni ja kenkäni olen laskenut jo aikaisemmin omassa postauksessaan.

Kaapissa säilytetään yhdellä hyllyllä myös pyyhkeitä. Pyyhkeistä puolet on kerrallaan kaapissa ja toinen puolisko käytössä tai pyykkikorissa pesua odottamassa:

 • 4kpl käsipyyhkeitä
 • 4kpl kylpypyyhkeitä
 • 2kpl jättipyyhkeitä

Yhteensä: 10kpl

1000 tavaran haaste kylpyhuone ja sauna Omakotivalkoinen sisustusblogi
1000 tavaran haaste kylpyhuone ja sauna Omakotivalkoinen sisustusblogi

Muut kylpyhuoneen kaapit

Lopuissa kaapeissa ja laatikoissa piilee vähän kaikenlaista. Alla lista sekalaisesta sisällöstä:

 • 2kpl silmälasikoteloita (sis. prillit)
 • Nomess Copenhagen säilytyslokero
 • Topseja (lasketaan yhdeksi)
 • Vanulappuja (lasketaan yhdeksi)
 • pinsetit
 • kynsisakset
 • kynsiviila
 • 3kpl hiuspantoja
 • nutturapinnejä (lasketaan yhdeksi)
 • 2kpl hiusharjoja
 • fööni
 • suoristusrauta
 • koiran trimmeri
 • paketillinen Natusanin puhdistuspyyhkeitä koiran tassujen putsaamiseen
 • koiran harja
 • koiran kynsisakset
 • koiran ensiapupakkaus
 • koiran valjaat (säilytys eteisessä, mutta lasken ne tässä koiran tavaroiden kanssa)
 • kiuaskiviä (ylimääräiset varakivet kiukaaseen)
 • Pantonen peltilaatikko (työkalulaatikkona)
 • 3kpl ruuvimeisseleitä
 • vasara
 • jakoavain
 • setti erilaisia ruuviavaimia
 • pussillinen ruuveja ja muttereita
 • taskulamppu
 • wc-paperia (lasketaan yhdeksi)
 • vaaka

Yhteensä: 34 kpl

1000 tavaran haaste kylpyhuone ja sauna Omakotivalkoinen sisustusblogi

Pyykkihuolto

Siivoukseen ja pyykkihuoltoon liittyviä välineitä säilytän kylpyhuoneessa. Ainoa poikkeus on tiskaamiseen liittyvät tarvikkeet, kuten astianpesuaine ja tiskiharja jotka sijaitsevat keittiössä. 

 • Samsung kuivaava pyykinpesukone
 • pyykinkuivausteline
 • pesupussi
 • Uashmaman M-kokoinen säilytyspussi pyykinpesuaineille
 • 3kpl pyykinpesuaineita (valko- ja kirjopyykki sekä tahranpoisto)
 • silitysrauta
 • silityslauta
 • Sini mattoteippiharja
 • ikkunankuivain
 • saunapesuri
 • 2kpl saunapesurin vaihtopesimiä)
 • saumajynssäri
 • wc-harja
 • harjapesin
 • lattiakuivain
 • Sini mikrokuitumoppisetti
 • 2kpl mikrokuituisia vaihtopesimiä
 • 4kpl mikrokuituliinoja
 • lasinpesuaine
 • yleispuhdistussuihke
 • Savon de Marseille käsisaippua
 • Musta5101 astianpesuaine (keittiössä)
 • Musta5101 tiskiharja (keittiössä)
 • Musta5101 tiskirätti (keittiössä)
 • Astianpesukonetabletit (keittiössä, lasketaan yhdeksi)
 • Tolu puu- ja parkettipesuaine
 • Universal Stone -puhdistuskivi

Yhteensä: 34kpl

1000 tavaran haaste kylpyhuone ja sauna Omakotivalkoinen sisustusblogi

Saunan tavarat

Saunassa ei montaakaan tavaraa ole ja ne onkin laskettu kahden käden sormilla. Laudeliina, saunatyyny, löylykiulu ja -kauha sekä 4kpl löylytuoksuja tekevät yhteensä 8 kappaletta. 🙂

Selkeyttävänä yhteenvetona vielä pieni kertaus kylpyhuoneessa ja saunassa majaileviin tavaroihin:

 • Tytön vaatteet 121kpl
 • Pyyhkeet 10kpl
 • Selakaiset 34kpl
 • Siivous ja pyykkäys 34kpl
 • Sauna 8kpl

Yhteensä: 207kpl

Kodin tavaramäärä alkaa kolkutella jo tonnin rajaa, sen ollessa nyt yhteenlaskettuna 784kpl. Enää puuttuu laskelmista tytön huone ja sitten on mustaa valkoisella omistamistamme tavararöykkiöistä. Nytkin jos miettii, niin tuntuu ettei meillä ole juuri mitään ylimääräistä ja siltikin määrä huitelee jo reippaassa seiskasatasessa. Huh. 🙂 Loppuanalyysin tekeminen tulee olemaan varmasti mielenkiintoinen ja ajatuksiani avartava kokemus.

1000 tavaran haastetta koskevia postauksiani pääset lukemaan TÄÄLTÄ!

Kivaa iltaa kaikille ja huomiseen!21 kommenttia “1000 tavaran haaste – Kylpyhuone & Sauna

 1. av palstalta luin että käytät peruukkia, haluaisin tietää miksi. Onko sinulla jokin sairaus joka aiheuttaa hiustenlähtöä? Syövästä olen myös lukenut, joku tuttusi kertoi sinun sairastavan syöpää.

  1. M: Minulla on kommenteissani esitarkastus, josta on maininta myös kommenttikentän yhteydessä. Kommenttisi ei julkaistu suoraan ja toivon että jatkossa jaksat odottaa julkaisua sekä vastaustani ennen kuin spämmäät kommenttiboksiini jatkokommentteja. Tässä kuitenkin vastaus alkuperäiseen kysymykseesi:<br />
   <br />
   Vauvapalsta ei taida kuitenkaan olla ihan luotettavin lähde, jota aukottomasti ja epäilemättä kannattaisi uskoa… En käytä peruukkia eikä minulla ole hiustenpidennyksiä. Jos olisi, en häpeilisi kumpaakaan ja kertoisin siitä ihan suoraan shampoo- ja hoitoainepostausteni yhteydessä. <br />
   <br />
   En osaa lukea viestisi sävyä, enkä tiedä millä mielellä olet liikenteessä syöpää koskevan osuuden osalta, mutta sairaudet ja syöpä eivät ole pelleilyn asioita. En voi hyvälläkään ymmärrykselläni käsittää miksi kukaan kokee asiakseen levitellä tuollaista tietoa. On asioita jotka ovat yksityisiä ja täten blogini aihepiirien ulkopuolella. Vastaan kuitenkin kuulemaasi epäaitoon juoruun: Minulla ei edelleenkään ole syöpää.

  2. Anteeks nyt vaan mutta olipa taas aamunaurut 😀 miten joku jaksaa kommentoida tuntemattomille ihmisille tälläsiä juttuja. Itse blogeja paljon luen ja toisinaan kommentoinkin ja yleensä ne kommentit mietin sen mukaan, että samat asiat voisin sanoa tuntemattomalle bloggarille myös kasvotusten.<br />
   Ja on muuten pelottavaa jos joku elää siinä uskossa että kaikki netissä liikkuva tarina on totuus.<br />
   Ymmärrän täysin miks näissä viesteissä on noi tarkistukset ennen julkaisua. Ois aika kuraa täynnä kommenttiboksit jos kaikki menis läpi.

  3. M: Nettiin painettu sana ei todellakaan ole aina totta, etenkään jos kyseessä on ilkeämielinen juoruilu. :/ Syöpä ja muut sairaudet ovat todella vakavia aiheita leviteltäväksi pitkin keskustelupalstoja, enkä voi ymmärtää alkuunkaan millainen on ihmisen moraali joka tuollaisia kirjoittelee. Tuttavani se ei tosiaankaan ole, tai jos on niin ei ainakaan kovin läheinen tuttava. 🙁 Tämän kaltaisia kysymyksiä minulle tulee välillä, milloin kysellään sairauksistani ja milloin muista omituisuuksista. Kommenttien esitarkastus on minulla pakollinen paha, koska saan päivittäin asiattomia kommentteja, harmi. 🙁

  4. Eeeiii hitto, mä nyt vasta tajusin että tuo eka kommentti on samalla nimimerkillä ku mitä minä kirjoitin.

  5. M: Yhden aakkosen nimimerkkejä on melkoisesti ja joskus samalla nimimerkillä kommentoi useampikin eri lukija. 🙂

 2. Vauva-lehden palstalla on niin paljon asiattomuuksia ja törkeyksiä, että olen vakavasti harkinnut kaikkien Sanoma Oy:n lehtien boikotoimista niin kauan, kun se antaa vapaat edellytykset nykyisen kaltaiselle törkeälle ihmisten kiusaamiselle ja juorujen levittämiselle.

  1. Ella: Itse toivoisin että kyseisen palstan &quot;sananvapautta&quot; rajoitettaisiin ja asiattomuudet kiellettäisiin. On hyvä että Suomessa saa kertoa mielipiteensä asiaan kuin asiaan ja sitä kannatankin, mutta kuten monessa muussakin asiassa, ääripäihin menevät rajanylittäjät pilaavat mahdollisuuden asialliseen kritisointiin ja mielipiteiden vaihtamiseen. Yhden ryhmän vuoksi koko palstan maine on huono. Pidän tärkeänä sitä että anonyyminä voi kysyä neuvoa arkaluontoisiin asioihin tai saada vertaistukea ilman että koko kylä huutelee asioista. Siihen vauvapalstan kaltaiset keskustelufoorumit ovat loistavia, mutta lieveilmiönä on sitten tämä provokatiivinen ja ilkeä haukkuminen ja keksittyjen asioiden kertominen faktoina. 🙁 Sanoma saisi ryhdistäytyä kyllä tuon palstan suhteen, olen samaa mieltä siinä.

 3. En oikein ymmärrä tätä 1000 tavaran haastetta? Mikä tässä on fokus? <br />
  Jostain luin, että ihminen pärjää 1000 tavaraa kattavalla &quot;omaisuudella&quot;. Jos kyseessä on vain yksi hlö niin se onnistuu.Mutta useampi henkinen perhe ei saa tavaroitaan tuohon 1000 mahtumaan.<br />
  <br />
  <br />
  Oho olipas erikoinen kommentti,M:ltä<br />
  Olen samaa mieltä ettei sairauksien kanssa sovi pelleillä. Ikävää.tuommonen.

  1. Niih: Haasteen tarkoitus on kartoittaa oman kodin seinien sisäpuolella oleva tavaramäärä ja miettiä sen merkitystä elämään. Tavara monesti pyörittää elämää tiedostamattaan ja itse olen kantanut mm huolta varastossa olevista tavaroista, polkupyörästä, harrastusvälineistä… Sen varastointi ja säilytys maksaa (isommat neliöt, enemmän säilytyskalusteita, maksullista varastotilaa toisessa ääripäässä). Järjestely, siivous, romunraivaus, kierrätys, myynti, kirppistely, ostaminen, kantaminen… Kaikki tuo vie aikaa ja vaivaa, ja itse haluan pienentää omaa tavarasta johtuvaa päivittäistä kuormaani ymmärtämällä ja tiedostamalla asioita paremmin. Tieni minimalismiin on pyrkimys, johon tämäkin haaste kenties auttaa. Olen tässä kevään aikana oppinutkin jotain, mutta matkaa on vielä edessä paljon. 🙂 Yksi esimerkki on tavaranlaskemisen ähky, olen miettinyt vakavasti kesken laskemisen etten jaksa yhtään enempää ja tarkastellut tavaroitani ja vaatteitani todella kylmästi ja analyyttisesti – tarvitsenko tätä todella. :)<br />
   <br />
   Itse pärjään huomattavasti vähemmällä kuin 1000 tavaralla. Jos en olisi äiti, tiputtaisin kodin romppeista heti puolet pois. 🙂

 4. Teillä ei sitten varmaan ole kylppärissä samanlainen trooppinen tunnelma kuin meillä aina miehen (ja joskus minunkin) suihkussa käymisen jälkeen? 😉 Meillä ei ole edes saunaa, mutta en voisi pitää vaatteita kylppärissä juuri tuon kosteuden takia; tosin meillä on paljon pienemmät tilat muutenkin. <br />
  <br />
  Mietin tuossa parvekepostauksessa, että eikö osa tavaroista ole laskettu kahteen kertaan, kun osa huonekaluista ja esineistä otettiin muista huoneista? <br />
  <br />
  Tosi törkeä tuo eka viesti, eikö ihmiset yhtään mieti mitä kirjoittavat. 🙁

  1. Itse mietin vähän samaa.. siis tuota vaatesäilytystä. Eivätkö tekstiilit kärsi jos niitä säilytetään kostesssa tilassa, nehän voivat alkaa vaikka homehtumaan? :O Itse en säilytä edes puhtaita pyyheliinoja kylpyhuoneessa, saati sitten vaatteita. Ainoat tekstiilit joita kylppärin puolella on on pyykkikori ja käytössä olevat pyyhkeet.<br />
   <br />
   Voihan se tosin olla että isompi kylppäri on kuivempi, eikä ilma ole niin suihkuttelun jälkeen.. 🙂

  2. K-K: Ei ole trooppista tunnelmaa, tosin meillä käydään suihkussa aika sutjakkaasti joten johtuneen siitä. :)<br />
   <br />
   Tavarapostaukset on muokattu 12.5 ja tuplalaskennat on poistettu. Määrä vastaa oikeaa eikä tuplakappaleita ainakaan oman muistini mukaan pitäisi olla. :)<br />
   <br />
   Kaikki eivät mieti, valitettettavasti. :/

  3. Satu: Olen kylpyhuoneessa säilyttänyt tekstiilejä jo vuosia eikä ole mitään ongelmaa ilmennyt. 🙂 Kylpyhuone ei muutu trooppiseksi edes saunoessa (meillä asteita saunassa about 80), vaikka lämpötila nouseekin. Vaatteet, pyyhkeet ja lakanat ovat hyvässä kiertovauhdissa, joten viikkoa pitempään ei yksittäinen tekstiilituote kaapissa majaile yhtäjaksoisesti. Kaappien sisällä en ole koskaan havainnut kosteutta, joten en ole huolissani. :)<br />
   <br />
   Meillä on aika hyvän kokoinen kylpyhuone kerrostalokylppäriksi, neliöitä on reilu 15m2. 🙂

 5. Tämä kommentti ei liity 1000 tavaran haasteeseen vaan kommentoisin tuota vauva-palstaa. Itse palstaa aktiivisesti selaavana ja sinne joskus kirjoittavana on kyllä todettava, että nykyisin tätä blogia käsittelevät ketjut sisältävät hyvin vähän asiattomuuksia. Pääasiassa siellä ruoditaan sitä materiaalia, jota itse bloggaajana eetteriin suollat. Tästä huolimatta ketjuja poistetaan järjestelmällisesti. Viimeisinkin ketju oli 10 sivua pitkä eikä siellä ollut kuin pari hassua, asiatonta kommenttia, jotka loukkasivat sinua henkilönä (tyyliin &quot;bloggaaja on mielenvikainen&quot;) ja nämä kommentit lähinnä saivat aikaan muissa närkästystä, ja ketju toivottiin pidettävät asiallisena, ettei se lähde. No, siitä huolimatta se lähti. Oma kokemukseni vauva-palstan käyttäjänä on, että siellä ei saa keskustella blogeista, ei edes asiallisesti. Blogiketjut poistetaan ja se on kyllä aika rasittavaa. Itse olen palstan vakiokäyttäjä, enkä muista koskaan nähneeni spekulointia mahdollisesta peruukistasi. Olen silti sitä mieltä, että tuollainen syöpäkommentti on täysin asiaton. Samoin väite, että olisit mielenvikainen. Mutta esimerkiksi kulutustottumuksistasi keskusteleminen ei ole asiatonta. Sisustaminenhan pyörii tavaran ympärillä: hankitaan tavaroita, luovutaan tavaroista, siirretään tavaroita paikasta toiseen, sommitellaan tavaroita kauniiksi kokonaisuudeksi. Kulutustottumiksistasi ei vauva-palstalla kovin kauaa kuitenkaan saa keskustella.

  1. Kati: En seuraa vauvapalstan kirjoittelua aktiivisesti enkä tiedä millaista keskustelua siellä tarkalleenottaen käydään blogistani. Kuten Ellalle tuossa ylempänä jo vastasin, minusta on hyvä että on olemassa keskustelufoorumeja joissa mielipiteitä voi avoimesti jakaa. Tämä koskee myös blogiani, enkä pahastu siitä että sisustustyylistäni ei pidetä, ostamistani kritisoidaan, vaatteitani pidetään rumina tms. Nuo asiat olen itse blogissani tuonut postauksien muodossa esille ja niistä keskustelu asiallisella tasolla on minulle täysin ok. Sitä en kuitenkaan hyväksy että minun kerrotaan sanoneen tai tehneet jotakin mitä en ole. En hyväksy myöskään yksityisten asioiden spekulointia (parisuhde, vanhemmuus, mielenterveys, sairaudet, perhe, työ) joista en ole blogissani maininnut. Valehtelu ja keksittyjen juttujen esittäminen faktoina on kolmas asia, mikä saa minulta peukun alaspäin. <br />
   <br />
   Minusta on vuosien varrella keskusteltu vauvapalstalla niin paljon, että olen jo turtunut siihen negatiivisuuden ja kritiikin määrän jonka osakseni siellä saan. Minä en ole poistojen taustalla, mutta asiattomaan kommenttiin törmätessäni ilmiannan sen ilmanmuuta. Asiattomuutta on monenlaista, pelkkä nimittely ei ole ainut asiattomuuden muoto vaikkakin selkein sellainen. Hyvällä mielellä minusta kirjoitettu syöpä-kommentti on ehdottomasti asiaton, vaikka se olisikin pelkkä spekulaatio ja vilpitön tiedustelu. Kaikki eivät tuota kuitenkaan ymmärrä. Ihmettelen kyllä itse henkilökohtaisesti miksi blogeista on niin suuri tarve saada keskustella negatiiviseen sävyyn, erityisesti vauvapalstalla… <br />
   <br />
   Toivottavasti jatkokeskustelut vauvapalstalla pysyvät aiheessa eli mainitsemissasi kulutustottumuksissa ja sisustuksen arvioinnissa, niistä saa minun puolestani jutustella maailman tappiin asti. :)<br />
   <br />
   Kiitokset vielä kantaaottavasta kommentistasi ja aurinkoista kesän odotusta! &hearts;

 6. Ehkä ko.lehti voisi seurata mitä siellä Vauva -palstalla kirjoitellaan. Siellä oli vasta joku tietty (ilmeisesti aina aloittaa keskusteluja ruotimalla muita) henkilö kirjoitellut blogien nimistä, kuinka hänen mielestä on tyhmiä nimiä. No pääsin itsekin sinne listalle. Ehkä vauva-asiat paremmin kuuluisi sinne keskustelun aiheiksi, mutta ylläpitäjä ilmeisesti antaa sinne kirjoitella mitä kakkendaalia vain. Kannattaa vain ilmoittaa ylläpitoon asiattomuudet, niin loppuu kirjoittelu.

  1. Olen tästä hieman eri mieltä. Jos laittaa itsensä nettiin, on syytä varautua kaikenlaiseen palautteeseen. Mielestäni blogin nimen kritisointi ei ole &quot;kakkendaalia&quot;, vaan ihan normaalia kevyttä höpötystä kuin vaikkapa julkkiksista puhuminen. Eri asia on sen sijaan, kuten Miiakin jo totesi, käsitellä sellaisia asioita, joista bloggaaja itse ei ole puhunut. Eli keskusteluun tuodaan jotain &quot;sisäpiiritietoa&quot;. Sama koskee myös valheiden levittämistä ja haukkumista. En kuitenkaan näe, että blogin nimen arvostelu on lähtökohtaisesti haukkumista. Asiat kun voi esittää monella tapaa 🙂 summa summarum, vaikka olisikin bloggaaja, ei ole tarkoitus olla yleinen sylkykuppi. Silti on syytä varautua muihinkin asiallisiin palautteisiin kuin positiivisiin. Eroa on siis kritiikillä ja kritiikillä :)<br />
   <br />
   Miia, olet kyllä kärsivällinen näiden kommenttien kanssa! Itselläni tuli ihan paha olo tuosta ylimmästä aivopierusta: miten joku voi olla niin tyhmä ja pahansuopa? En usko hetkeäkään, että tuo on kirjoitettu mitenkään positiivisilla tarkoitusperillä. Ihanaa kevättä sinulle ja perheellesi &hearts;

  2. Aikku: Kyseisellä palstalla on tosi paljon negatiivisuutta ja sieltä saa vain pahan mielen. Siksi sitä kannattaa välttääkin. 🙂 Itse olen joskus ollut aktiivisempi lähdelinkkien seuraaja ja käynyt katsomassa mistä ketjusta blogiini tullaan. Ilmiannoistani huolimatta ketjut olivat ja pysyivät, joten ylläpito ei kovin helposti niitä poistele, ainakaan minun tapauksessani. Nykyisin jos siellä on jotakin todella törkeää ja henkilökohtaista, olen suoraan yhteydessä vauva-palstan ylimpään ylläpitäjään. Hän sitten välittää moderaattoreille vaatimuksen ilmiannetun kommentin poistosta ja aika nopeasti menee sitä kautta viesti perille. 🙂

  3. meri: Blogin nimen arvostelu kuuluu siihen kevyimpään kategoriaan enkä itse korvaani lotkauta tuon tasoisille arvosteluille. Onhan se niin että jos bloggaat julkisesti, saatat saada kritisointia joko suoraan tai / ja muita kanavia käyttäen kuten av-palsta. Kivaahan se ei ole koskaan lukea itsestä ja omasta rakkaasta blogista kritiikkiä, mutta se kasvattaa paksua nahkaa joka voi olla hyväkin asia. Mitä suurempi blogi on, sen enemmän negatiivistakin kommenttia tulee. Ne kulkevat käsikädessä eikä voi samaan aikaan sekä syödä että säästää kakkua, harmi. <br />
   <br />
   Systemaattinen ja toistuva kiusaaminen ja nälviminen ei kuitenkaan enää hyväksyttävää. Minullakin on kolme sellaista &quot;lukijaa&quot; jotka lähes päivittäin kirjoittelevat minulle ilkeitä kommentteja ja tiedän että näistä ainakin kaksi kirjoittelevat myös vauvapalstalla. heidän mielestään on täysin oikein ja omaa syytäni että he inhoavat minua ja katsovat oikeudekseen lietsoa pahaa mieltä ja törkeyksiä pitkin internettiä. En voi käsittää miten kukaan haluaa laittaa aikaansa ja energiaansa negatiivisiin asioihin ja jos itse saisin jostakin blogista pahan mielen tai ärsyyntyisin, en menisi sinne enää koskaan. Äkkiä blogin unohtaa kokonaan, kun vaan pysyy poissa eikä mene ärsyyntymään sinne. :D<br />
   <br />
   Henkilökohtaisuuksiin meneminen on moraalisesti väärin. Vaikka bloggaaja tuntuisi kuinka kaverilta, on totuus kuitenkin se että bloggaaja ei jaa elämästään kaikkea lukijoilleen. Olettamuksien tekeminen ja yksityisasioiden paljastelu / ruotiminen av-palstan kaltaisilla foorumeilla on väärin, on kyseessä sitten oikea tuttava tai satunnainen blogin lukija. Pientä suhteellisuudentajua toivoisin niiltä kärkkäimiltä kirjoittelijoilta. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *