1000 tavaran haaste – Kylpyhuone & Sauna

1000 tavaran haaste on edennyt jo tokavikaan vaiheeseen ja nyt postausaiheena onkin kylpyhuone ja sauna. ūüôā¬†S√§ilytystilaa on kylpyhuoneessa reilusti, mik√§ on todella hyv√§ juttu. Suurin osa ovien takana piileskelevist√§ tavaroista on jo laskettu aikaisempien haastepostauksien yhteydess√§ (liinavaatteet, meikit, kosmetiikka), mutta laskettavaa riitti silti. T√§ll√§ kertaa laiskuus kuitenkin iski kesken kaiken ja ympp√§ilen osan tavaroista yhteen ilman erittely√§. ūüôā

IMG_5492.jpg

Korkeassa kaapissa on kuuden hyllyllisen verran s√§ilytystilaa ja siell√§ s√§ilytet√§√§n vaatteita. Vaatteet ovat p√§√§asiassa tyt√∂n, mutta my√∂s minun vaatteeni ovat vaivihkaa alkaneet siirty√§ kyseiseen kaappiin. ūüėÄ √Ąnkesin kerran r√§ttiv√§syneen√§ koneellisen puhdasta kuivaa pyykki√§ tuohon kaappiin (kun en jaksanut alkaa viikkaamaan niit√§ :D) ja huomasin ett√§ se olikin aika n√§pp√§r√§ temppu. Hyvi√§ puolia t√§lle vaates√§ilytyssysteemille on pyykk√§√§misen ja viikkaamisen lis√§ksi my√∂s se, ett√§ vaatteet ovat saatavilla suihkun j√§lkeen suoraan kaapista. Itsell√§ni ei olisi niin v√§li√§ pukeutua muuallakin, mutta tytt√∂ hytisee kylmiss√§√§n aina pesun j√§lkeen ja h√§nen on puettava kylpyhuoneessa enivei. ūüôā Tyt√∂ll√§ on vaatteita kaiken kaikkiaan 121kpl sis√§lt√§en my√∂s p√§√§llysvaatteet ja keng√§t. Omat vaatteeni ja kenk√§ni olen laskenut jo aikaisemmin¬†omassa postauksessaan.

Kaapissa säilytetään yhdellä hyllyllä myös pyyhkeitä. Pyyhkeistä puolet on kerrallaan kaapissa ja toinen puolisko käytössä tai pyykkikorissa pesua odottamassa:

 • 4kpl k√§sipyyhkeit√§
 • 4kpl kylpypyyhkeit√§
 • 2kpl j√§ttipyyhkeit√§

Yhteensä: 10kpl

KYLPYHUONEKOLLAASI66446618.jpg

IMG_5474.jpg

Lopuissa kaapeissa ja laatikoissa piilee vähän kaikenlaista. Alla lista sekalaisesta sisällöstä:

 • 2kpl silm√§lasikoteloita (sis. prillit :D)
 • Nomess Copenhagen s√§ilytyslokero
 • Topseja (lasketaan yhdeksi)
 • Vanulappuja (lasketaan yhdeksi)
 • pinsetit
 • kynsisakset
 • kynsiviila
 • 3kpl hiuspantoja
 • nutturapinnej√§ (lasketaan yhdeksi)
 • 2kpl hiusharjoja
 • f√∂√∂ni
 • suoristusrauta
 • koiran trimmeri
 • paketillinen Natusanin puhdistuspyyhkeit√§ koiran tassujen putsaamiseen
 • koiran harja
 • koiran kynsisakset
 • koiran ensiapupakkaus
 • koiran valjaat (s√§ilytys eteisess√§, mutta lasken ne t√§ss√§ koiran tavaroiden kanssa)
 • kiuaskivi√§ (ylim√§√§r√§iset varakivet kiukaaseen :D)
 • Pantonen peltilaatikko (ty√∂kalulaatikkona)
 • 3kpl ruuvimeisseleit√§
 • vasara
 • jakoavain
 • setti erilaisia ruuviavaimia
 • pussillinen ruuveja ja muttereita
 • taskulamppu
 • wc-paperia (lasketaan yhdeksi)
 • vaaka

Yhteensä: 34 kpl

IMG_5462.jpg

Siivoukseen ja pyykkihuoltoon liittyviä välineitä säilytän kylpyhuoneessa. Ainoa poikkeus on tiskaamiseen liittyvät tarvikkeet, kuten astianpesuaine ja tiskiharja jotka sijaitsevat keittiössä. 

 • Samsung kuivaava pyykinpesukone
 • pyykinkuivausteline
 • pesupussi
 • Uashmaman M-kokoinen s√§ilytyspussi pyykinpesuaineille
 • 3kpl pyykinpesuaineita (valko- ja kirjopyykki sek√§ tahranpoisto)
 • silitysrauta
 • silityslauta
 • Sini mattoteippiharja
 • ikkunankuivain
 • saunapesuri
 • 2kpl saunapesurin vaihtopesimi√§)
 • saumajynss√§ri
 • wc-harja
 • harjapesin
 • lattiakuivain
 • Sini mikrokuitumoppisetti
 • 2kpl mikrokuituisia vaihtopesimi√§
 • 4kpl mikrokuituliinoja
 • lasinpesuaine
 • yleispuhdistussuihke
 • Savon de Marseille k√§sisaippua
 • Musta5101 astianpesuaine (keitti√∂ss√§)
 • Musta5101 tiskiharja (keitti√∂ss√§)
 • Musta5101 tiskir√§tti (keitti√∂ss√§)
 • Astianpesukonetabletit (keitti√∂ss√§, lasketaan yhdeksi)
 • Tolu puu- ja parkettipesuaine
 • Universal Stone -puhdistuskivi

Yhteensä: 34kpl

IMG_5510.jpg

Saunassa ei montaakaan tavaraa ole ja ne onkin laskettu kahden k√§den sormilla. Laudeliina, saunatyyny, l√∂ylykiulu ja -kauha sek√§ 4kpl l√∂ylytuoksuja tekev√§t yhteens√§ 8 kappaletta. ūüôā

Selkeyttävänä yhteenvetona vielä pieni kertaus kylpyhuoneessa ja saunassa majaileviin tavaroihin:

 • Tyt√∂n vaatteet 121kpl
 • Pyyhkeet 10kpl
 • Selakaiset 34kpl
 • Siivous ja pyykk√§ys 34kpl
 • Sauna 8kpl

Yhteensä: 207kpl

Kodin tavaram√§√§r√§ alkaa kolkutella jo tonnin rajaa, sen ollessa nyt yhteenlaskettuna 784kpl. En√§√§ puuttuu laskelmista tyt√∂n huone ja sitten on mustaa valkoisella omistamistamme tavarar√∂ykki√∂ist√§. Nytkin jos miettii, niin tuntuu ettei meill√§ ole juuri mit√§√§n ylim√§√§r√§ist√§ ja siltikin m√§√§r√§ huitelee jo reippaassa seiskasatasessa. Huh. ūüôā Loppuanalyysin tekeminen tulee olemaan varmasti mielenkiintoinen ja ajatuksiani avartava kokemus. ūüôā

1000 tavaran haastetta koskevia postauksiani p√§√§set lukemaan T√Ą√ĄLT√Ą!

Kivaa iltaa kaikille ja huomiseen! ūüôā

21 kommenttia “1000 tavaran haaste – Kylpyhuone & Sauna

 1. av palstalta luin että käytät peruukkia, haluaisin tietää miksi. Onko sinulla jokin sairaus joka aiheuttaa hiustenlähtöä? Syövästä olen myös lukenut, joku tuttusi kertoi sinun sairastavan syöpää.

  1. M: Minulla on kommenteissani esitarkastus, josta on maininta myös kommenttikentän yhteydessä. Kommenttisi ei julkaistu suoraan ja toivon että jatkossa jaksat odottaa julkaisua sekä vastaustani ennen kuin spämmäät kommenttiboksiini jatkokommentteja. Tässä kuitenkin vastaus alkuperäiseen kysymykseesi:<br />
   <br />
   Vauvapalsta ei taida kuitenkaan olla ihan luotettavin l√§hde, jota aukottomasti ja ep√§ilem√§tt√§ kannattaisi uskoa… En k√§yt√§ peruukkia eik√§ minulla ole hiustenpidennyksi√§. Jos olisi, en h√§peilisi kumpaakaan ja kertoisin siit√§ ihan suoraan shampoo- ja hoitoainepostausteni yhteydess√§. <br />
   <br />
   En osaa lukea viestisi sävyä, enkä tiedä millä mielellä olet liikenteessä syöpää koskevan osuuden osalta, mutta sairaudet ja syöpä eivät ole pelleilyn asioita. En voi hyvälläkään ymmärrykselläni käsittää miksi kukaan kokee asiakseen levitellä tuollaista tietoa. On asioita jotka ovat yksityisiä ja täten blogini aihepiirien ulkopuolella. Vastaan kuitenkin kuulemaasi epäaitoon juoruun: Minulla ei edelleenkään ole syöpää.

  2. Anteeks nyt vaan mutta olipa taas aamunaurut ūüėÄ miten joku jaksaa kommentoida tuntemattomille ihmisille t√§ll√§si√§ juttuja. Itse blogeja paljon luen ja toisinaan kommentoinkin ja yleens√§ ne kommentit mietin sen mukaan, ett√§ samat asiat voisin sanoa tuntemattomalle bloggarille my√∂s kasvotusten.<br />
   Ja on muuten pelottavaa jos joku elää siinä uskossa että kaikki netissä liikkuva tarina on totuus.<br />
   Ymmärrän täysin miks näissä viesteissä on noi tarkistukset ennen julkaisua. Ois aika kuraa täynnä kommenttiboksit jos kaikki menis läpi.

  3. M: Nettiin painettu sana ei todellakaan ole aina totta, etenk√§√§n jos kyseess√§ on ilke√§mielinen juoruilu. :/ Sy√∂p√§ ja muut sairaudet ovat todella vakavia aiheita levitelt√§v√§ksi pitkin keskustelupalstoja, enk√§ voi ymm√§rt√§√§ alkuunkaan millainen on ihmisen moraali joka tuollaisia kirjoittelee. Tuttavani se ei tosiaankaan ole, tai jos on niin ei ainakaan kovin l√§heinen tuttava. ūüôĀ T√§m√§n kaltaisia kysymyksi√§ minulle tulee v√§lill√§, milloin kysell√§√§n sairauksistani ja milloin muista omituisuuksista. Kommenttien esitarkastus on minulla pakollinen paha, koska saan p√§ivitt√§in asiattomia kommentteja, harmi. ūüôĀ

  4. Eeeiii hitto, mä nyt vasta tajusin että tuo eka kommentti on samalla nimimerkillä ku mitä minä kirjoitin.

  5. M: Yhden aakkosen nimimerkkej√§ on melkoisesti ja joskus samalla nimimerkill√§ kommentoi useampikin eri lukija. ūüôā

 2. Vauva-lehden palstalla on niin paljon asiattomuuksia ja törkeyksiä, että olen vakavasti harkinnut kaikkien Sanoma Oy:n lehtien boikotoimista niin kauan, kun se antaa vapaat edellytykset nykyisen kaltaiselle törkeälle ihmisten kiusaamiselle ja juorujen levittämiselle.

  1. Ella: Itse toivoisin ett√§ kyseisen palstan &quot;sananvapautta&quot; rajoitettaisiin ja asiattomuudet kiellett√§isiin. On hyv√§ ett√§ Suomessa saa kertoa mielipiteens√§ asiaan kuin asiaan ja sit√§ kannatankin, mutta kuten monessa muussakin asiassa, √§√§rip√§ihin menev√§t rajanylitt√§j√§t pilaavat mahdollisuuden asialliseen kritisointiin ja mielipiteiden vaihtamiseen. Yhden ryhm√§n vuoksi koko palstan maine on huono. Pid√§n t√§rke√§n√§ sit√§ ett√§ anonyymin√§ voi kysy√§ neuvoa arkaluontoisiin asioihin tai saada vertaistukea ilman ett√§ koko kyl√§ huutelee asioista. Siihen vauvapalstan kaltaiset keskustelufoorumit ovat loistavia, mutta lieveilmi√∂n√§ on sitten t√§m√§ provokatiivinen ja ilke√§ haukkuminen ja keksittyjen asioiden kertominen faktoina. ūüôĀ Sanoma saisi ryhdist√§yty√§ kyll√§ tuon palstan suhteen, olen samaa mielt√§ siin√§.

 3. En oikein ymmärrä tätä 1000 tavaran haastetta? Mikä tässä on fokus? <br />
  Jostain luin, että ihminen pärjää 1000 tavaraa kattavalla &quot;omaisuudella&quot;. Jos kyseessä on vain yksi hlö niin se onnistuu.Mutta useampi henkinen perhe ei saa tavaroitaan tuohon 1000 mahtumaan.<br />
  <br />
  <br />
  Oho olipas erikoinen kommentti,M:ltä<br />
  Olen samaa mieltä ettei sairauksien kanssa sovi pelleillä. Ikävää.tuommonen.

  1. Niih: Haasteen tarkoitus on kartoittaa oman kodin seinien sis√§puolella oleva tavaram√§√§r√§ ja mietti√§ sen merkityst√§ el√§m√§√§n. Tavara monesti py√∂ritt√§√§ el√§m√§√§ tiedostamattaan ja itse olen kantanut mm huolta varastossa olevista tavaroista, polkupy√∂r√§st√§, harrastusv√§lineist√§… Sen varastointi ja s√§ilytys maksaa (isommat neli√∂t, enemm√§n s√§ilytyskalusteita, maksullista varastotilaa toisessa √§√§rip√§√§ss√§). J√§rjestely, siivous, romunraivaus, kierr√§tys, myynti, kirppistely, ostaminen, kantaminen… Kaikki tuo vie aikaa ja vaivaa, ja itse haluan pienent√§√§ omaa tavarasta johtuvaa p√§ivitt√§ist√§ kuormaani ymm√§rt√§m√§ll√§ ja tiedostamalla asioita paremmin. Tieni minimalismiin on pyrkimys, johon t√§m√§kin haaste kenties auttaa. Olen t√§ss√§ kev√§√§n aikana oppinutkin jotain, mutta matkaa on viel√§ edess√§ paljon. ūüôā Yksi esimerkki on tavaranlaskemisen √§hky, olen miettinyt vakavasti kesken laskemisen etten jaksa yht√§√§n enemp√§√§ ja tarkastellut tavaroitani ja vaatteitani todella kylm√§sti ja analyyttisesti – tarvitsenko t√§t√§ todella. :)<br />
   <br />
   Itse p√§rj√§√§n huomattavasti v√§hemm√§ll√§ kuin 1000 tavaralla. Jos en olisi √§iti, tiputtaisin kodin romppeista heti puolet pois. ūüôā

 4. Teill√§ ei sitten varmaan ole kylpp√§riss√§ samanlainen trooppinen tunnelma kuin meill√§ aina miehen (ja joskus minunkin) suihkussa k√§ymisen j√§lkeen? ūüėČ Meill√§ ei ole edes saunaa, mutta en voisi pit√§√§ vaatteita kylpp√§riss√§ juuri tuon kosteuden takia; tosin meill√§ on paljon pienemm√§t tilat muutenkin. <br />
  <br />
  Mietin tuossa parvekepostauksessa, että eikö osa tavaroista ole laskettu kahteen kertaan, kun osa huonekaluista ja esineistä otettiin muista huoneista? <br />
  <br />
  Tosi t√∂rke√§ tuo eka viesti, eik√∂ ihmiset yht√§√§n mieti mit√§ kirjoittavat. ūüôĀ

  1. Itse mietin vähän samaa.. siis tuota vaatesäilytystä. Eivätkö tekstiilit kärsi jos niitä säilytetään kostesssa tilassa, nehän voivat alkaa vaikka homehtumaan? :O Itse en säilytä edes puhtaita pyyheliinoja kylpyhuoneessa, saati sitten vaatteita. Ainoat tekstiilit joita kylppärin puolella on on pyykkikori ja käytössä olevat pyyhkeet.<br />
   <br />
   Voihan se tosin olla ett√§ isompi kylpp√§ri on kuivempi, eik√§ ilma ole niin suihkuttelun j√§lkeen.. ūüôā

  2. K-K: Ei ole trooppista tunnelmaa, tosin meillä käydään suihkussa aika sutjakkaasti joten johtuneen siitä. :)<br />
   <br />
   Tavarapostaukset on muokattu 12.5 ja tuplalaskennat on poistettu. Määrä vastaa oikeaa eikä tuplakappaleita ainakaan oman muistini mukaan pitäisi olla. :)<br />
   <br />
   Kaikki eivät mieti, valitettettavasti. :/

  3. Satu: Olen kylpyhuoneessa s√§ilytt√§nyt tekstiilej√§ jo vuosia eik√§ ole mit√§√§n ongelmaa ilmennyt. ūüôā Kylpyhuone ei muutu trooppiseksi edes saunoessa (meill√§ asteita saunassa about 80), vaikka l√§mp√∂tila nouseekin. Vaatteet, pyyhkeet ja lakanat ovat hyv√§ss√§ kiertovauhdissa, joten viikkoa pitemp√§√§n ei yksitt√§inen tekstiilituote kaapissa majaile yht√§jaksoisesti. Kaappien sis√§ll√§ en ole koskaan havainnut kosteutta, joten en ole huolissani. :)<br />
   <br />
   Meill√§ on aika hyv√§n kokoinen kylpyhuone kerrostalokylpp√§riksi, neli√∂it√§ on reilu 15m2. ūüôā

 5. Tämä kommentti ei liity 1000 tavaran haasteeseen vaan kommentoisin tuota vauva-palstaa. Itse palstaa aktiivisesti selaavana ja sinne joskus kirjoittavana on kyllä todettava, että nykyisin tätä blogia käsittelevät ketjut sisältävät hyvin vähän asiattomuuksia. Pääasiassa siellä ruoditaan sitä materiaalia, jota itse bloggaajana eetteriin suollat. Tästä huolimatta ketjuja poistetaan järjestelmällisesti. Viimeisinkin ketju oli 10 sivua pitkä eikä siellä ollut kuin pari hassua, asiatonta kommenttia, jotka loukkasivat sinua henkilönä (tyyliin &quot;bloggaaja on mielenvikainen&quot;) ja nämä kommentit lähinnä saivat aikaan muissa närkästystä, ja ketju toivottiin pidettävät asiallisena, ettei se lähde. No, siitä huolimatta se lähti. Oma kokemukseni vauva-palstan käyttäjänä on, että siellä ei saa keskustella blogeista, ei edes asiallisesti. Blogiketjut poistetaan ja se on kyllä aika rasittavaa. Itse olen palstan vakiokäyttäjä, enkä muista koskaan nähneeni spekulointia mahdollisesta peruukistasi. Olen silti sitä mieltä, että tuollainen syöpäkommentti on täysin asiaton. Samoin väite, että olisit mielenvikainen. Mutta esimerkiksi kulutustottumuksistasi keskusteleminen ei ole asiatonta. Sisustaminenhan pyörii tavaran ympärillä: hankitaan tavaroita, luovutaan tavaroista, siirretään tavaroita paikasta toiseen, sommitellaan tavaroita kauniiksi kokonaisuudeksi. Kulutustottumiksistasi ei vauva-palstalla kovin kauaa kuitenkaan saa keskustella.

  1. Kati: En seuraa vauvapalstan kirjoittelua aktiivisesti enkä tiedä millaista keskustelua siellä tarkalleenottaen käydään blogistani. Kuten Ellalle tuossa ylempänä jo vastasin, minusta on hyvä että on olemassa keskustelufoorumeja joissa mielipiteitä voi avoimesti jakaa. Tämä koskee myös blogiani, enkä pahastu siitä että sisustustyylistäni ei pidetä, ostamistani kritisoidaan, vaatteitani pidetään rumina tms. Nuo asiat olen itse blogissani tuonut postauksien muodossa esille ja niistä keskustelu asiallisella tasolla on minulle täysin ok. Sitä en kuitenkaan hyväksy että minun kerrotaan sanoneen tai tehneet jotakin mitä en ole. En hyväksy myöskään yksityisten asioiden spekulointia (parisuhde, vanhemmuus, mielenterveys, sairaudet, perhe, työ) joista en ole blogissani maininnut. Valehtelu ja keksittyjen juttujen esittäminen faktoina on kolmas asia, mikä saa minulta peukun alaspäin. <br />
   <br />
   Minusta on vuosien varrella keskusteltu vauvapalstalla niin paljon, ett√§ olen jo turtunut siihen negatiivisuuden ja kritiikin m√§√§r√§n jonka osakseni siell√§ saan. Min√§ en ole poistojen taustalla, mutta asiattomaan kommenttiin t√∂rm√§tess√§ni ilmiannan sen ilmanmuuta. Asiattomuutta on monenlaista, pelkk√§ nimittely ei ole ainut asiattomuuden muoto vaikkakin selkein sellainen. Hyv√§ll√§ mielell√§ minusta kirjoitettu sy√∂p√§-kommentti on ehdottomasti asiaton, vaikka se olisikin pelkk√§ spekulaatio ja vilpit√∂n tiedustelu. Kaikki eiv√§t tuota kuitenkaan ymm√§rr√§. Ihmettelen kyll√§ itse henkil√∂kohtaisesti miksi blogeista on niin suuri tarve saada keskustella negatiiviseen s√§vyyn, erityisesti vauvapalstalla… <br />
   <br />
   Toivottavasti jatkokeskustelut vauvapalstalla pysyvät aiheessa eli mainitsemissasi kulutustottumuksissa ja sisustuksen arvioinnissa, niistä saa minun puolestani jutustella maailman tappiin asti. :)<br />
   <br />
   Kiitokset vielä kantaaottavasta kommentistasi ja aurinkoista kesän odotusta! &hearts;

 6. Ehkä ko.lehti voisi seurata mitä siellä Vauva -palstalla kirjoitellaan. Siellä oli vasta joku tietty (ilmeisesti aina aloittaa keskusteluja ruotimalla muita) henkilö kirjoitellut blogien nimistä, kuinka hänen mielestä on tyhmiä nimiä. No pääsin itsekin sinne listalle. Ehkä vauva-asiat paremmin kuuluisi sinne keskustelun aiheiksi, mutta ylläpitäjä ilmeisesti antaa sinne kirjoitella mitä kakkendaalia vain. Kannattaa vain ilmoittaa ylläpitoon asiattomuudet, niin loppuu kirjoittelu.

  1. Olen t√§st√§ hieman eri mielt√§. Jos laittaa itsens√§ nettiin, on syyt√§ varautua kaikenlaiseen palautteeseen. Mielest√§ni blogin nimen kritisointi ei ole &quot;kakkendaalia&quot;, vaan ihan normaalia kevytt√§ h√∂p√∂tyst√§ kuin vaikkapa julkkiksista puhuminen. Eri asia on sen sijaan, kuten Miiakin jo totesi, k√§sitell√§ sellaisia asioita, joista bloggaaja itse ei ole puhunut. Eli keskusteluun tuodaan jotain &quot;sis√§piiritietoa&quot;. Sama koskee my√∂s valheiden levitt√§mist√§ ja haukkumista. En kuitenkaan n√§e, ett√§ blogin nimen arvostelu on l√§ht√∂kohtaisesti haukkumista. Asiat kun voi esitt√§√§ monella tapaa ūüôā summa summarum, vaikka olisikin bloggaaja, ei ole tarkoitus olla yleinen sylkykuppi. Silti on syyt√§ varautua muihinkin asiallisiin palautteisiin kuin positiivisiin. Eroa on siis kritiikill√§ ja kritiikill√§ :)<br />
   <br />
   Miia, olet kyllä kärsivällinen näiden kommenttien kanssa! Itselläni tuli ihan paha olo tuosta ylimmästä aivopierusta: miten joku voi olla niin tyhmä ja pahansuopa? En usko hetkeäkään, että tuo on kirjoitettu mitenkään positiivisilla tarkoitusperillä. Ihanaa kevättä sinulle ja perheellesi &hearts;

  2. Aikku: Kyseisell√§ palstalla on tosi paljon negatiivisuutta ja sielt√§ saa vain pahan mielen. Siksi sit√§ kannattaa v√§ltt√§√§kin. ūüôā Itse olen joskus ollut aktiivisempi l√§hdelinkkien seuraaja ja k√§ynyt katsomassa mist√§ ketjusta blogiini tullaan. Ilmiannoistani huolimatta ketjut olivat ja pysyiv√§t, joten yll√§pito ei kovin helposti niit√§ poistele, ainakaan minun tapauksessani. Nykyisin jos siell√§ on jotakin todella t√∂rke√§√§ ja henkil√∂kohtaista, olen suoraan yhteydess√§ vauva-palstan ylimp√§√§n yll√§pit√§j√§√§n. H√§n sitten v√§litt√§√§ moderaattoreille vaatimuksen ilmiannetun kommentin poistosta ja aika nopeasti menee sit√§ kautta viesti perille. ūüôā

  3. meri: Blogin nimen arvostelu kuuluu siihen kevyimpään kategoriaan enkä itse korvaani lotkauta tuon tasoisille arvosteluille. Onhan se niin että jos bloggaat julkisesti, saatat saada kritisointia joko suoraan tai / ja muita kanavia käyttäen kuten av-palsta. Kivaahan se ei ole koskaan lukea itsestä ja omasta rakkaasta blogista kritiikkiä, mutta se kasvattaa paksua nahkaa joka voi olla hyväkin asia. Mitä suurempi blogi on, sen enemmän negatiivistakin kommenttia tulee. Ne kulkevat käsikädessä eikä voi samaan aikaan sekä syödä että säästää kakkua, harmi. <br />
   <br />
   Systemaattinen ja toistuva kiusaaminen ja n√§lviminen ei kuitenkaan en√§√§ hyv√§ksytt√§v√§√§. Minullakin on kolme sellaista &quot;lukijaa&quot; jotka l√§hes p√§ivitt√§in kirjoittelevat minulle ilkeit√§ kommentteja ja tied√§n ett√§ n√§ist√§ ainakin kaksi kirjoittelevat my√∂s vauvapalstalla. heid√§n mielest√§√§n on t√§ysin oikein ja omaa syyt√§ni ett√§ he inhoavat minua ja katsovat oikeudekseen lietsoa pahaa mielt√§ ja t√∂rkeyksi√§ pitkin internetti√§. En voi k√§sitt√§√§ miten kukaan haluaa laittaa aikaansa ja energiaansa negatiivisiin asioihin ja jos itse saisin jostakin blogista pahan mielen tai √§rsyyntyisin, en menisi sinne en√§√§ koskaan. √Ąkki√§ blogin unohtaa kokonaan, kun vaan pysyy poissa eik√§ mene √§rsyyntym√§√§n sinne. :D<br />
   <br />
   Henkil√∂kohtaisuuksiin meneminen on moraalisesti v√§√§rin. Vaikka bloggaaja tuntuisi kuinka kaverilta, on totuus kuitenkin se ett√§ bloggaaja ei jaa el√§m√§st√§√§n kaikkea lukijoilleen. Olettamuksien tekeminen ja yksityisasioiden paljastelu / ruotiminen av-palstan kaltaisilla foorumeilla on v√§√§rin, on kyseess√§ sitten oikea tuttava tai satunnainen blogin lukija. Pient√§ suhteellisuudentajua toivoisin niilt√§ k√§rkk√§imilt√§ kirjoittelijoilta. ūüôā

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *