Tanssimisen riemua!

Äitinä olen todella iloinen siitä, että voin jakaa rakkauteni tanssi- ja musiikkiharrastukseen oman pienen tyttöni kanssa. En ole ohjannut häntä mitenkään erityisesti kiinnostumaan samoista asioista, mutta toki on luonnollista että hän on saanut paljon vaikutteita minusta. Meidän kotona tanssahdellaankin päivittäin, joko iTunesin, radion, Youtuben tai omien laulujen tahdissa… 🙂

Tanssimisen riemua - Ajatuksia elämästä Omakotivalkoinen
Tanssimisen riemua - Ajatuksia elämästä Omakotivalkoinen
Tanssimisen riemua - Ajatuksia elämästä Omakotivalkoinen
Tanssimisen riemua - Ajatuksia elämästä Omakotivalkoinen

Tanssimisen riemu on käsin kosketeltavissa olevaa hersyvää ja vilpitöntä iloa, joka kumpuaa tytön omasta sydämestä. ❤︎ Postauksen kuvat on napsittu neidin tanssiesityksestä, jonka oma keksimää koreografiaa hän kovasti harjoitteli. Musiikkina paljon radiossa soinut Jennifer Lopezin Dance Again, joka pistää myös mammaan jamivauhtia. 🙂

Päivän biisi ja Tanssimisen riemua - Ajatuksia elämästä Omakotivalkoinen

Aurinkoista lauantaita kaikille!


Seuraa myös Instagramissa 

6 kommenttia “Tanssimisen riemua!

 1. Mä olen saattanut kummitytölle jo pikkusen hipelöidä balettipukua ja pikkuruisia tossuja, josko neiti innostuisi baletista myös… 🙂 Ainakin kun meille tulee hoitoon niin tätin kanssa tanssitaan 😉

  1. littleB: Jokaisella pikkutytöllä tuntuu olevan pieni ballerinakausi, joillakin into katoaa ja toisilla säilyy jopa aikuisuuteen asti. 🙂 Osta pois vaan, jos ei tanssimekkona ole käyttöä niin prinsessamekkona sitten ainakin kun on tyllihelmaa ja kaikkea. 🙂 H&M:llä on ihania edullisia ballerinapukuja ja tossutkin on ihan kelvot ensialkuun. Ja Piruetista saa sitten niitä ihan oikeita balettiasuja ja söpöjä laukkuja, penaaleja sekä pinnejä joita oma tyttöni aina siellä käydessä hipelöitsee. 😀

 2. Voi mikä hurmaava pieni tanssijatar sulla onkaan &hearts; &hearts;<br />
  <br />
  Mä muistan omasta lapsuudestani, kun tanssin mustat trikoot päällä David Bowien Let's Dance albumin tahdissa ja mutsi otti kuvia ;D Sillä on niitä kuvia tallessa vieläkin :)<br />
  <br />
  (Jos tällainen samanlainen kommentti tulee sulle kolmesti, niin poista ylimääräiset versiot. Olen tähän mennessä jo kahteen kertaan yrittänyt lähettää tämän, mutta nettiyhteys on katkennut molemmilla kerroilla kesken kaiken…)

  1. Dara: David Bowien Let´s Dancen minäkin muistan, siskoni sitä kuunteli paljon ja minä hilluin hyörimässä jaloissa. 😀 Tuli vain tämä yksi ainut kommentti, mikähän takkuilu taas linjoilla ollut… 😀

 3. Melko vauhdikkaan näköisiä kuvia! 🙂 Kiva, että teillä on yhteinen mielenkiinnon kohde! <br />
  <br />
  Yritin itse saada tytärtäni seuraamaan tanssijan jalanjälkiäni viemällä tytön tanssitunneille 3-vuotiaana. Hän tanssikin 9-vuotiaaksi, jolloin hän ilmoitti haluavansa alkaa mieluummin ratsastamaan. Pakollahan mitään ei synny, joten tanssi jäi siihen ja hepat astui kehiin. Tyttö on ratsastanut siitä lähtien. Kaikista tärkeintä on löytää itselle mieluinen laji! 🙂

  1. Blondi: Saa nähdä säilyykö tytön tanssi-innostus teini-ikään saakka vai vaihtuuko meilläkin harrastus toiseen… Telinevoimistelua haluaa kokeilla ja ajattelin että syksyllä voitaisi aloittaa sekin tuohon tanssimisen oheen. Hepat on ihania ja monen tytön haaveharrastus. Mielekkyys on kaikista tärkeintä, ja se että lapsi saa toteuttaa itseään. &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *