Sisustusongelmaisen sovittelua & kriisibiiseilyä

Sovittelin olohuoneen seinällä aikaisemmin olleita Ylva Skarppejani makuuhuoneeseen ja olen kahden vaiheilla laittaisinko ne tuohon päätyseinälle vai en. Kehykset näyttävät minusta kyllä aika hyvältä, mutta haluaisin säilyttää makkariin luomani raikkaan minimalistisen tunnelman. Epäilen kehyksien vievän sen ehkä mennessään. Ilman String-seinähyllyä valkoisella kattovalaisimella varustettuna nuo kehykset eivät olisi huoneessa ”too much”. Valaisimen vaihdos ja hyllyn poisto ei todellakaan nyt hotsittaisi yhtään…

Sisustusongelma ja printtitaulujen asettelu makuuhuoneeseen - Sisustusblogi Omakotivalkoinen
Sisustusongelma ja printtitaulujen asettelu makuuhuoneeseen - Sisustusblogi Omakotivalkoinen
Sisustusongelma ja printtitaulujen asettelu makuuhuoneeseen - Sisustusblogi Omakotivalkoinen

Tässä päästään taas alati vallitsevaan sisustukselliseen ydinongelmaani – liikaa ihania yksittäisiä asioita joista en haluasi luopua, mutta yhdessä ne eivät toimi ihan niin kivasti kuin haluaisin. Minimalistista sisustustyyliä on äärimmäisen vaikea luoda, kun tilaa on rajallisesti ja rakastamisen arvoisia ihania tavaroita liikaa. Mielipiteitä saa jakaa kommenttiboksiin, sillä jään tuumailemaan kehysasiaa eniveis. 🙂

Ajattelin ottaa uudeksi tavakseni lisätä viikonloppupostauksiini fiilisbiisin, joka päiväkirjamaiseen tapaan kuvastaisi olotilaani. Tämän illan tunnelma on kuin Demi Lovaton äärettömän kauniisti ja sydäntä särkevästi lauletusta Skyscraper -biisistä. ♥

Päivän biisi

Ihanaa kesäiltaa kaikille!


Seuraa myös Instagramissa 

36 kommenttia “Sisustusongelmaisen sovittelua & kriisibiiseilyä

 1. En kyllä laittaisi.<br />
  Jonkinlainen yksi hiukan isompi esim vaaka-kuvainen sopisi päätyyn tai peili, mutta nuo kolme vierekkäin ei oikein minusta passaa. Jotenkin tönkkö 😀

 2. Minun mielestä makuuhuoneesi olisi kauniimpi ja raikkaampi ilman tauluja. Tulee jotenkin tukkoinen ja ahdas vaikutelma. Taulusi ovat kyllä ihania ja yksinkertaisen kauniita. Olohuone oli kyllä parempi paikka, avarampi noin monelle taululle.

  1. Marja K: Kehykset ovat kauniita ja harmittaa kun niille ei ole kunnollista paikkaa… Makkariin ne jäävät laittamatta. 🙂

 3. Itse en laittaisi. Jotenkin tulee sekava fiilis noista tauluista muuten seesteiseen makuuhuoneeseesi. Jonkin moinen muu taulu sopisi. Nuossa tauluissa on liikaa vaan jotain.

 4. En laittaisi tauluja makuuhuoneeseen, menee liian täyteen ahdetuksi. Mutta tiedän tuon ongelman, kun olisi jotain minkä haluaisi säästä ja mikä periaatteessa sopisi, mutta kun ei se sitten kuitenkaan sovi eikä mahdu eikä onnistu eikä loppupeleissä natsaakaan. 😉 Joten ei muuta kuin uutta paikkaa etsimään tai kiertoon. 🙂

  1. Mari: On ihan tuskaa miettiä ja vatvoa näiden kaikkien ihanien tavaroiden kanssa… Pakko on vaan valita mitkä on tärkeimpiä ja muut sitten kylmästi pois. Kehykset jäävät laittamatta makkariin, eikä niille oikein tunnut löytyvän muutakaan paikkaa koska en halua niitä olohuoneeseenkaan enää. Plaah. 😀

 5. Nämä on juuri niitä yksityiskohtia, joihin vaikea antaa mielipidettä :). Yleensä mietin, että jos ei tule wow-elämystä, alkaa ärsyttämään tehty sisustusratkaisu. Taulusi ovat kyllä ihanat, ehkä niille löytyisi parempi paikka 🙂

  1. kotiporstua: Ei tullut wowta ja siksi tätä asiaa olen tahkonnutkin niin kauan. Teidän yksimielisten kommenttien jälkeen vahvistui että jätän ne laittamatta. 😀

 6. Taulut on makkarissa liikaa. Minusta ne oli todella kauniit olkkarissa, eikä mielestäni näyttäny yhtään täydeltä. Laittaisin taulut olkkariin entiselle paikalle.

  1. Jaana: Makkari menee liian sumppuun kehysten kanssa ja efekti on itseasiassa sama jonka vuoksi ne otin olohuoneestakin pois. Liikaa erilaisia tapahtumia yhdessä tilassa, olohuoneessa lisäksi vielä se että huoneessa on vain yksi ehjä seinä (tietty se missä kehykset oli) ja muissa tapahtuu ihan liiankin kanssa, kun on ikkunaa, oviaukkoa, seinähyllyä… 🙂

  1. Marke: No ei oikein, greigessä maalauksessa oli melkoisesti vaaleansinistä jota en halua makuuhuoneeseeni. 😀

 7. Mun silmään näyttää siltä, että nuo ovat liian isoja kehyksiä sängyn mittoihin verrattuna, eli ei ainakaan kolmea kehystä. Kaksikin tuntuu hassulta, joten kallistuisin yhteen tai unohtaisin koko idean. 🙂 Huone on nyt ihanan avara ja raikas, nuo kehykset vetäisivät sen tukkoon.

  1. Tuuli: Kehykset eivät nyt tule makkariin, eikä niille oikein tunnu muualtakaan löytyvän hyvää paikkaa… Idea on siis unohdettu ja suljettu pois mielestä. 😀

  1. Jaana: Eivät tule makkariin. 🙂 Biisit ovat lähinnä itseäni varten, rakastan musiikkia ja musiikin kautta on helppo kertoa tunnetiloistaan. Musiikkia en laita automaationa tänne soimaan taustalle, vaan postauksen loppuun klikattava youtube-videona… En ala tekemään erikseen musapostauksia sentään. 😀

 8. Minusta alunperinkin hassu ajatus että näitä tekstitauluja pitäisi olla monta vierekkäin. Yksi riittää. Muuten syövät toisensa ja mikään ajatuksista ei pääse oikeuksiinsa. En laittaisi sängyn päälle mitään mutta siihen sängyn viereen voisi kokeilla yhtä. Sinuna valitsisin yhden joka on mieluisin ja laittaisin kaksi kiertoon.

  1. Vilijonkka: Mieluisimmalle keksin paikan, mutta muualta kuin makkarista. Makuuhuoneen haluan olevan mahdollisimman simppelisti sisustettu ja olette oikeassa että kehykset tekevät makuuhuoneeseen liian täysinäisen vaikutelman. 🙂

 9. En laittaisi tauluja makuuhuoneeseen tai en ainakaan laittaisi näitä tauluja vierekkäin koska minusta ne ei sovi yhteen vaan toimivat paremmin erillään – olisiko siinä ratkaisu ongelmaasi, eli jos laittaisitkin vaan yhden tauluista makuuhuoneeseen?

 10. Voi kuinka tutun kuuloinen ongelma sinulla onkaan 😉 Kun nyt kerran mielipidettä kysyit, jättäisin taulut laittamatta. Itse asiassa minusta ns. tekstituotteet ovat jo hieman liian usein nähty juttu. Luovuin juuri omista teksti-tyynyistäni. Rentoon minimalismiin kova pyrky tälläkin tavarahamsterilla….

  1. Kotirouva: Minun vakkariongelma on se, että kun yhden huoneen saan kauniiksi ja itseäni miellyttäväksi, on naapuri huone vuorostaan väärin. 😀 Liikaa ihanaa tavaraa jota siirtelen pitkin poikin huushollia ja ongelma siirtyy tavaroiden mukana. 😀

 11. String pocketia en ainakaan missään nimessä ottaisi pois, se sopii tohon niin hyvin!<br />
  Taulut vois olla liikaa, sun makkari on nyt just hyvä sellasena kuin se on.

  1. saparo: String on aivan ihana tuossa nurkkaseinällä, sitä en missään nimessä halua poistaa. 🙂 Tauluja en laita lainkaan, makuuhuone on parempi sellaisenaan. 🙂

  1. Tuuli: Mietin tätäkin vaihtoehtoa, mutta yksinäinen taulu on vähän orpolainen joten jätän senkin laittamatta. 🙂

 12. Samaan linjaan muiden kans, en laittais tauluja lainkaan. Koska sängyn pääty yksinään on jo kuitenkin koristeellinen pelkistettyä seinää vasten, se näyttäisi pidemmän päälle liian sekavalta ja ahtaalta. Ja tavallaan sängyn päädyn selkeä linja ja kauneus häviäisi taulujen &quot;painon&quot; alle.

  1. Juulinen: Sängynpäädyssä on kyllä ihan riittävästi täytettä seinälle. Jätän kehykset laittamatta kokonaan. 🙂

 13. Kiitos kaikille!!! &hearts; Päätös on nyt tehty ja koska te olitte kaikki hyvin yksimielisiä, luotan tällä kertaa täysin teidän sanaan ja jätän kehykset laittamatta makuuhuoneeseen. :)<br />
  <br />
  Kehyksille ei löydy hyvää paikkaa oikein miltään seinältä, kun olohuoneeseenkaan en niitä sohvan päälle enää haluasi. Silence-kehyksen pystyn taikomaan ehkä johokin kivaan kohtaan yksinään, mutta nuo kaksi muuta saavat lähteä matkaamaan eteenpäin. Nyyh. :´) <br />
  <br />
  Kiitos vielä apusilminä toimimisesta kaikille! &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *