Arkivaatteita & punaisen huulipunan taikaa!

Minulta on viime aikoina toivottu usein asupostauksia ja konkreettisia esimerkkejä siitä miten pärjäilen pienellä vaatevarastollani. Eilinen Sinituotteen lahjoitustilaisuus oli erinomainen syy pukeutua hieman tyylikkäämmin ja kiskaista korkkarit jalkaan, olematta kuitenkaan täydessä juhlatällingissä. Ihana pikkusiskoni toimi avustajana ja kiitos hänen, tässä muutama kuva tyylikkääksi kokonaisuudeksi muuttuneista yksittäisistä arkivaatteistani. 🙂

Valkoiset vaatteet ja punainen huulipuna - Asupostaus Omakotivalkoinen
Valkoiset vaatteet ja punainen huulipuna - Asupostaus Omakotivalkoinen
Valkoiset vaatteet ja punainen huulipuna - Asupostaus Omakotivalkoinen

Asu koostuu samoista vaatekappaleista, joista olen postannut teille mm. TÄÄLLÄ ja TÄÄLLÄ. Neuletakki on Seppälästä, pitkä musta toppi Vilasta, housut ja korkkarit Zarasta, vyö H&M:ltä ja kello Michael Korsin. Mustavalkoinen asukokonaisuus muuttuu tyylikkääksi kultaisilla asusteilla sekä paloautonpunaisella huulimeikillä, joka oli koko hommassa ”se juttu”. 🙂

Valkoiset vaatteet ja punainen huulipuna - Asupostaus Omakotivalkoinen
Valkoiset vaatteet ja punainen huulipuna - Asupostaus Omakotivalkoinen

En tiedä näyttääkö teidän mielestänne siltä että minulla on runsaasti meikkiä, mutta meikittömyyteen tottuneena minusta itsestäni näyttää ja tuntuu siltä. 😀 Meikki on kyllä hyvin kevyt ja hillitty – pohjana on pelkkää meikkipuuteria, poskilla ja kasvojen reunoilla on hipaisu aurinkopuuteria, ripsissä ripsiväriä ja huulissa punaista. Luomiväriä tai kulmaväriä en käyttänyt lainkaan.

Valkoiset vaatteet ja punainen huulipuna - Asupostaus Omakotivalkoinen

Asusta saa rennon ja arkisen tekemällä pieniä muutoksia, kuten asusteiden ja punaisen huulipunan poistaminen sekä korkkarien vaihtaminen mustiin tennareihin. 🙂

Asupostauksen vastapainoksi on illalla tulossa sisustuspostausta… Mielessäni on muutama pieni muutos olohuoneeseen ja ruokailutilaan, jotka todennäköisesti tulen tekemään kohta alkavan viikkosiivouksen yhteydessä.

Kivaa päivää kaikille!


Seuraa myös Instagramissa 

3 kommenttia “Arkivaatteita & punaisen huulipunan taikaa!

 1. Kivoja kuvia 🙂 Mietin vain miksi et pidä valaisimen johtoa seinässä kiinni? Onko lamppu vain koristeena, käytätkö sitä ollenkaan tarkoitukseensa valaisimena?

  1. Tipi: Toistaiseksi en ole vielä kesän jälkeen makuuhuoneessa iltavaloa kaivannut, enkä tykkää pitää johtoja turhaan seinässä. Viime viikkoina on lisäksi ollut useita ukkoskuuroja ja silloin otan turvallisuussyistä muutenkin kaikki mahdolliset johdot irti. 🙂 Syyksi voisikin sanoa sekä turvallisuuden että unohduksen vuoksi. 🙂

 2. Tosi kivat vaatteet! Ja hienosti muunneltavissa. Huulipuna tekee kokonaisuudesta just sopivasti juhlavan!<br />
  <br />
  Tykkään kovasti ajatuksesta, että vaatevarasto on pieni ja kaikki sopii yhteen. Sinun 75 vaatteen postaus oli tosi mielenkiintoinen! Itsellänikään ei paljoa vaatteita ole, ovat vaan lähinnä mustia enkä ihan kaikkiin vaatteisiin ole kauhean tyytyväinen, enkä kyllä kroppaanikaan. En oikein handlaa tuota pukeutumisasiaa!<br />
  <br />
  Postauksesi painonhallinnasta on myös olleet tosi mielenkiintoisia ja inspiroivia, olet kyllä teräsmimmi saavutustesi kanssa, vau! Olen inspiroimanasi alkanut itsekin vähän suunnistaa kohti kevyempää minää… en ihan yhtä radikaalisti mutta pala sieltä, toinen täältä ja jospa sitten joskus saavuttaisin tavoitteeni. <br />
  <br />
  Tykkään myös kotijutuistasi. Itsekin rakastan karsimista ja teen sitä kaiken aikaa. Meillä ei ole valkoinen koti, eikä tule, mutta kotikuvasi ovat ihanan selkeitä ja siisteys on ilo silmälle (etenkin nyt, kun oma koti on koko kesän ollut hurjan remontin kourissa…). Olen kohtsilleen pääsemässä siihen vaiheeseen, että tavaroita alkaa saada paikoilleen, ja kovalla kädellä taas lähtee kaikkea turhaa ja tarpeetonta… ihanaa!<br />
  <br />
  Kiitos kovasti kivasta blogista!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *