Tasku laukussa ja toisinpäin…

Marimekon nahkaista Taskua voisin kuvailla useilla ylistyssanoilla, mutta lyhennän kehulistani viiteen tärkeimpään –  kaunis, laadukas, edullinen, monikäyttöinen ja käytännöllinen. Taskun arkisempi työnkuva on toimia kompaktin kokoisena meikkipussinani, mutta tarpeen vaatiessa se pääsee ulkoilemaan myös juhlalaukun roolissa. Tämä on minimalistisuuteen pyrkivän pukeutujan unelmalaukku; kaksi tehtävää, yksi laukku. 🙂

IMG_0166.jpg

iIMG_0184.jpg

iIMG_0157.jpg

Taskun puuvillainen sisävuori on Marimekolle tyyppilliseen tapaan tasaraitainen. Sisäpuolella on puhelimen kokoinen pikkutasku, korttitaskut sekä vetoketjullinen isompi tasku, joihin saa kätevästi jaoteltua mukana kulkevat pikkutavarat. Mustan mattapintaisen nahkapinnan tyylikäs ulkonäkö on samaan aikaan kivan simppeli ja ajattoman klassinen. Rannelenkin avulla laukku pysyy menossa mukana myös vauhdikkaina iltoina. 🙂

iIMG_0168.jpg

iIMG_0170.jpg

iIMG_0173.jpg

Kuljetan meikkejä mukanani hyvin harvoin, joten Tasku-pussukka majailee sisältöineen enimmäkseen makuuhuoneen hyllyllä. Viime viikon Habitare-messuille otin poikkeuksellisesti puuterit ja huulipunan mukaan ja Tasku matkusti kangaskassin uumenissa läppärin ja muiden tykötarpeiden kanssa. Tasku on kooltaan 15x22cm ja kuten kuvasta näkyy, mahtuu sinne kaikki meikkini ja tyhjää tilaakin vielä jää. 🙂

iIMG_0176.jpg

iIMG_0169.jpg

iIMG_0159.jpg

Oman Taskuni ostin Finnish Design Shopista, josta klikkasin ostoskorin kautta kotimatkalle pari muutakin kivaa juttua… ja niistä postaankin erikseen teille heti huomenna. 🙂 Rentoa illanjatkoa kaikille! <3

(Postaus sisältää mainoslinkin!)

2 kommenttia “Tasku laukussa ja toisinpäin…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *