Muuto Leaf – Täydellisyyttä kompaktissa muodossa!

Olen teille tainnut aikaisemmin jo mainitakin, ettei kotoa löydy kunnollista meikkauspaikkaa pimeään vuodenaikaan. Kylpyhuoneen valaistus on täysin riittämätön, kuten myös muiden tilojen valaistus. Olenkin nyt parina aamuna hoitanut meikkailuni keittiössä liesituulettimen valossa. Lopputuloksena on ollut aurinkopuuterilla liian voimakkaasti tehdyt varjostukset, jotka ulkona luonnonvalossa korostuvat luonnottomana ylimeikkauksena. Kävin alkuviikosta kaupoissa kiertelemässä ja vertailemassa erilaisia valaisinvaihtoehtoja löytääkseni meikkaamiseen sopivan pöytävalaisimen ja sellainen löytyi Muuton valikoimasta.

Muuto Leaf valaisin meikkipeili - Omakotivalkoinen
Muuto Leaf valaisin meikkipeili - Omakotivalkoinen
Muuto Leaf valaisin meikkipeili - Omakotivalkoinen
Muuto Leaf valaisin meikkipeili - Omakotivalkoinen
Muuto Leaf valaisin meikkipeili - Omakotivalkoinen

Elegantti ja eleetön Leaf-pöytävalaisin

Broberg & Ridderstråle -kaksikon Muutolle suunnitteleman Leaf-pöytävalaisimen* elegantti ja eleetön ulkomuoto olivat ensimmäinen asia johon kiinnitin huomioni, sillä riittävän kirkkauden ja valkoisen valonsävyn lisäksi valaisimen ulkonäöllä oli erittäin suuri merkitys. Himmentimellä ja hipaisukytkimellä varustettu energiaa säästävä LED-teknologia olivat pelkkää plussaa ja vaikuttivat ostopäätöksen syntymiseen.

Litteää varjostinosaa kääntämällä pöytävalaisimen siluetti muuttuu huomaamattomasta erottuvaiseksi ja se sopii himmentimen ansiosta myös työvalaisimeksi tai lukulampuksi. Valaisin on kaiken muun hyvän lisäksi myös kohtuuhintainen. ♥

Muuto Leaf valaisin meikkipeili - Omakotivalkoinen
Muuto Leaf valaisin meikkipeili - Omakotivalkoinen
Muuto Leaf valaisin meikkipeili - Omakotivalkoinen
Muuto Leaf valaisin meikkipeili - Omakotivalkoinen

Hay Tray minikokoinen meikkitarjotin

Valaisimesta inspiroituneena keräsin useimmin käytössä olevat kosmetiikkatuotteeni Hayn pienen tarjottimen päälle ja kipaisin hakemassa tytön huoneesta itselleni lainaksi tuon Tigerista ostetun peilin. Tyttö ei suostunut pitkäaikaiseen lainaan, joten minun pitää keksiä itselleni oma jalallinen kaksipuoleinen meikkipeili. Harkitsenkin parhaillaan Normann Copenhagenin valkoisen Flipin* ostamista. Flipissä on samaa henkeä kuin tuossa Leaf-valaisimessa, valkoiseksi maalattua terästäkin molemmat ovat. 

Muuto Leaf valaisin meikkipeili - Omakotivalkoinen
Muuto Leaf valaisin meikkipeili - Omakotivalkoinen
Muuto Leaf valaisin meikkipeili - Omakotivalkoinen
Muuto Leaf valaisin meikkipeili - Omakotivalkoinen

Leafissa on yhtä eleetön muotokieli kuin makuuhuoneen muissa valaisimissa. Louis Poulsenin AJ-jalkalampussa* on samanlainen pöyreästä alustasta nouseva hieman viistoon kulkeva ohut teräsjalka. Katossa roikkuvan Artekin A330s -riippuvalaisimen* kanssa yhtäläisyyksiä on valkoisen teräspinnan lisäksi pyöreä muotokieli. Leaf-valaisin on niin huomaamaton että se melkein katoaa String-hyllyn uumeniin. Se on pelkästään hyvä asia, sillä Leaf ja AJ sijaitsevat melko lähellä toisiaan. 

Muuto Leaf valaisin meikkipeili - Omakotivalkoinen
Muuto Leaf valaisin meikkipeili - Omakotivalkoinen
Muuto Leaf valaisin meikkipeili - Omakotivalkoinen

Lokakuussa luvassa menoa ja meininkiä

Haluaisin kattovaloonkin himmennyksen ja harkitsen valopainikkeen vaihtamista himmentimellä varustettuun versioon. Katselin jo muutamia vaihtoehtoja ja muutoskustannus olisi maksimissaan noin 100 euron luokkaa. Itse en uskalla alkaa tuon tasoisia sähköhommia tekemään (enkä tiedä saisiko edes), mutta onneksi tuttavapiiristä löytyy sähkömies, joka kolmen tähden illallispalkalla on valmis tulemaan auttamaan minua, mikäli on tarvetta. 😀

Lokakuu tulee olemaan melkoista menoa ja meininkiä ja se näkyy isosti myös blogin puolella. Tässä vaiheessa uskallan jo teillekin kertoa, että uudet tuulet todella puhaltavat. Koti tulee saamaan totaalisen muodonmuutoksen sen seurauksena. Paljastelen asiasta lisää viimeistään vkolla 41! 🙂

Ihanaa viikonloppua kaikille!

Tuotekuvat Muuto, *sisältää kaupallisen linkin


Seuraa myös Instagramissa 

18 kommenttia “Muuto Leaf – Täydellisyyttä kompaktissa muodossa!

  1. Katja: Niin tekisi mieli teille jo nyt kertoa, mutta joudun vielä reilun viikon himmailemaan. 🙂

 1. Äh, meillä on teinityttäreni kanssa myös ongelmana tuo meikkaus ja valo. Tällä hetkellä on keittiön ikkunalauta pop, kohta ei riitä valo siinäkään. Olen miettinyt sellaista meikkipeiliä, missä on valo. Mutta ei ne taida olla kunnollisia…

  1. Minsku: Muutamaa meikkipeiliä olen katsonut, mutta minusta niissä on liian heikko valo ja usein myös liian lämminsävyinen. Leafin valonsävy on kirkkaimmillaan valkoinen ja sen valossa näkee kaikki ärsyttävät kulmakarvahaivenetkin, joiden olemassa olosta en tiennyt. 😀

 2. Onko 169e mielestäsi kohtuuhintainen pöytävalaisin? Tyylikäshän tuo kyllä on, mutta mielestäni ei todellakaan kohtuuhintainen.

  1. Hanna: Minun mielestäni kaikki alle 300 euron hintaiset valaisimet, joiden suunnittelutyöhön on käytetty reilusti aikaa ja ne valmistetaan laadukkaista materiaaleista osittain tai kokonaan euroopassa, ovat kohtuuhintaisia ellei jopa edullisia. <br />
   <br />
   Leaf-valaisimen viimeistelystä jo huomaa että valaisimen suunnittelutyöhön on todellakin paneuduttu kunnolla ja kaikki mahdolliset asianhaarat on jo valmiiksi otettu huomioon, jotta kuluttajan ei tarvitse muuta kuin valikoida paikka mihin lamppunsa laittaa. Ei tarvitse miettiä sopivia hehku- tai halogeeniwatteja, ei räpeltää muovisen valokatkaisijan kanssa eikä varsinkaan tuskailla erillisen himmentimen suuren koon kanssa, joka on aina esteettisesti hieman ruman näköinen. 🙂

 3. Hei<br />
  <br />
  Mitkä nuo valkoiset metallikorit ovat tuossa säilytysratkaisussa? Hienot, mistä näitä saa?

 4. Aivan ihanan elegantti ja siro valaisin! Kuinka se laitetaan päälle ja himmennetään? Onko siinä hipaisutoiminto vai katkaisija?

 5. Moikka!<br />
  <br />
  Luuletko, että Leaf voisi toimia yöpöydällä lukuvalona? 🙂 Ostopäätöstä täällä puntaroin…

  1. Maija: Ehdottomasti sopii lukuvaloksikin, himmennyksen avulla se on miellyttävä myös iltalukemiseen. 🙂

 6. olen ajatellut tuota samaista lamppua, mutta lattialle laitettua. En vaan tiedä laittaisinko sen makuu tai olohuoneeseen.?

  1. pitju: Lattiamalli on ihanan siro, tykkään siitä kovasti itsekin! &hearts; Tuo paikan valinta on aina vaikeaa silloin kun valaisin on yksinkertaisen kaunis ja soveltuvainen mihin tahansa tilaan. Oma ehdotukseni on että kokeilet ensin makuuhuonetta (tuo on täydellinen lukuvalona himmennyksen ansiosta) ja jos tuntuu että se ei toimi niin sitten olohuoneeseen testailemaan oikeaa paikkaa. 🙂

  2. Kiitos ehdotuksesta,☺️kokeilen ensin sitä makuuhuoneeseen. siellä minulla ei olekkaan tällä hetkellä minkäänlaista lukuvaloa,ainoastaan kattovalaisin. Makuuhuone muutenkin on nyt tämän kevään sisustusprojektina, koska joudun hankkimaan uuden sängyn. vanha sänkyni on hieman rikki ja sen vuoksi selkä tykkää kyttyrää. ?Minulla nimittäin on huono selkä ja rikkinäinen sänky ei yhtään paranna tilannetta. Uuden sängyn kanssa voisin myös vihdoinkin ostaa lukuvalon.?

  3. pitju: Itsekin kärsin selkävaivoista ja huonossa sängyssä nukkuminen pahentaa tilaa todella paljon. Hyvään sänkyyn kannattaa ehdottomasti panostaa, minullakin alkaa uuden sängyn etsintä tämän vuoden puolella, sillä tarvitsen napakamman tuen rangalle ja vanha sänky upottaa liikaa. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *