11 kommenttia “Syksyn tunnelmaa parvekkeella!

 1. Itse olen henkeen ja vereen omakotitalo-asuja, mutta sun parvekkeesi saa mut melkein haaveilemaan omasta ja yhtä hienosta 😀

  1. TiiMu: Minä tykkään asua kerrostalossa, mutta ihastelen aina kieli pitkällä kauniiksi laitettuja omakotitalojen pihoja. 🙂 Talviaikaan ei harmita että oma "pihani" on viidennen kerroksen lasitettu parveke, mutta kesällä kyllä harmittaa kun tilaa ja mahdollisuuksia on niin vähän. Jos minulla joskus on oma piha, haluan sinne pienen puron joka on kehystetty kivillä ja valaistu tunnelmallisesti. ♥ ♥

 2. Voi olla, että hoito-ohjeen jo oletkin saanut callunoille, mutta tarjoan silti omani. 😉 Kastele normaalisti (kerta viikkoon riittää mainiosti, ehkä kerta puoleentoista viikkoon) siihen asti, että alkaa pakkaset. Sen jälkeen lopeta kastelu ja anna vain olla. Kestävät kevääseen asti, varsinkin jos niitä ei ravistele ja kolhi. 🙂

  1. Irina: Juuri samat ohjeet sain kukkakaupasta. 🙂 Eilen saivat ekaa kertaa kotona vettä, joten ensi maanantaina sitten seuraavan kerran. 🙂

  1. Sari: Kiitokset! ♥ ♥ Vähälläkin saa viihtyisää, vaikka aluksi ajattelin ettei pari callunaa mitenkään riitä tuomaan parvekkeelle tunnelmaa. 🙂 Lyhdyn kanssa ne ovat just eikä melkein sopivat syystunnelmanluojat! ♥

 3. Ihana parveke. Saanko kysyä minkälainen matto teillä on parvekkeella. kestääkö kosteuden? Haluaisin itsekin jonkun ihanan maton mutta mietityttää mikä olisi sopiva.

  1. Jessica: Parvekkeen matot ovat kotimaisen Saltexin Coral -nurmimattoja, jotka sopivat myös ulos. 🙂 Ne ovat tosi helppohoitoisia, muovimateriaalia olevia säänkestäviä mattoja ja valkoinen värikin on pysynyt valkoisena keväästä asti, jolloin nämä matot ostin Hobby Hallista. 🙂 Mattoa voi tarvittaessa leikata muotoon, jos on esim pieniä nurkkia tai pylväitä tiellä. Suosittelen Coral-mattoa oman kokemukseni kautta oikein lämpimästi! 🙂

 4. Aivan ihana ja niin mun makuun. Vähän on enemmän ja valkoiset kallunat niin kauniit. Olen unohtanut enkä heti löytänyt mistä noi ruukut oli. Ps saltex myy myös ihania muovimattoja sisälle. Olen odottanut heiltä puhtaan valkoista mallia, mutta tyttäreni ostama mustanharmaa oli tosi kaunis ja ihanan pehmeä jalalle johtuen osittain pohjan 'pehmusteesta'. Hui tulipa mainostettua kotikylän yritystä 😀

  1. Doris: kävin katsomassa Saltexin valikoimaa ja löysin vinyylimatoista tämän uutuusmatto Silkin:<br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="http://www.saltex.fi/index.php?side=4&p=58&quot; target="_blank">http://www.saltex.fi/index.php?side=4&p=58</a><br />
   <br />
   Sitä on saatavana mustana, harmaana ja beigenä. Toivottavasti ottaisivat valikoimaansa myös vitivalkoisen version, sillä muovimatoissa se on paras värivaihtoehto. :)<br />
   <br />
   Myös muutama muu muovimatto löytyi, mutta ainoa valkoinen vaihtoehto vaikutti kermaiselta. Pidetään sormet ristissä että vitivalkoisia vaihtoehtoja alettaisi valmistamaan. Mielellään tukisin suomalaista mattovalmistajaa, vaikka ruotsalainen Pappelina ei ole huono valinta sekään. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *