Sisustustärpit Tallinnaan!

Tallinnan Telliskiven alue näyttää ulospäin vanhalta ja ränsistyneeltä teollisuusalueelta, mutta rakennusten sisältä löytyy aivan uskomattomia aarteita, kuten matkapostauksessani esitelty F-Hoone -ravintola sekä tämän postauksen kaksi kaunista sisustusliikettä Sidruniga Tee Ateljee sekä skandinaavisia retrokalusteita myyvä Retro Osakond

Omakotivalkoinen_1571.jpg

Omakotivalkoinen_1580.jpg

Omakotivalkoinen_1585.jpg

Näihin patinoituneisiin SINCE Designin -purkkeihin rakastuin Sidruniga Tee Ateljeessa. ♥ Harkitsin hetken aikaa ostavani tuon vihertävän vaalean purkin, mutta jätin sen ostamatta ja nyt harmittaa. 🙂 Tuo olisi näyttänyt ihanalta upouudessa keittiössä keittiövälinepurkkina ja tuonut mielenkiintoisen kontrastin uuden ja vanhan välille.

Omakotivalkoinen_1578.jpg

Omakotivalkoinen_1567.jpg

Myymälä oli kooltaan hyvin pieni mutta sitäkin kauniimpi. Vanhat rakenteet oli hyödynnetty myymäläsisustuksessa ja upeat tiili- ja kivipinnat oli jätetty esille.

Omakotivalkoinen_1570.jpg

Omakotivalkoinen_1589.jpg

Harmaat huopakorit konjakinruskealla nahkavetimellä olivat todella kivoja, niitä taisivat kaikki bloggaajamme ihastellakin. 🙂 Nyt kuvia katsellessa harmittaa että jätin nämäkin aarteet ostamatta, tuolle pyöreälle korille olisi nimittäin ollut käyttöä. 🙂

Omakotivalkoinen_1591.jpg

Telliskivi Loomelinnak liikkeineen on paikka joka pitää itse nähdä ja kokea! Vierailu oli suoranainen elämys perinteisiin suomalaisiin sisustuskaupoihin tottuneelle matkailijalle. <3

Omakotivalkoinen_1564.jpg

Omakotivalkoinen_1563.jpg

Omakotivalkoinen_1565.jpg

Retro Osakond myy nimensä veroisesti retroa. 🙂 Valikoima keskittyy skandinaaviseen retroiluun ja kalusteiden lisäksi huomasin myynnissä myös muutamia retrovalaisimia, joista en valitettavasti tajunnut napsaista valokuvaa teille. Kalusteiden kunto oli uudenveroinen ja mikäli oikein ymmärsin, on yritys verhoillut osan tekstiilipintaisista huonekaluista ennen myyntiin laittamistaan. Alimman kuvan sohva on muodoltaan kaunis ja tykästyin kovasti käsinojien muotoilun sekä sohvan jalkoihin. Myös oikeassa reunassa vilahtava nojatuoli on kaunis. <3 Tämä on vanhaa rakastavan unelmakauppa, jota ei kannata jättää välistä mikäli suuntaat pakettiauton kanssa Tallinnaan. 😀

Tallinna teki minuun suuren vaikutuksen ja mielikuvani kyseisestä kaupungista muuttui kerta rysäyksellä. Ehdimme kiertelemään kaupunkia vain 7 tuntia ja vaikka paljon tuli nähtyä ja koettua, jäi paljon vielä näkemättä. Ensi keväänä aionkin matkata Tallinnaan uudelleen… ♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *