Luonnollisia sävyjä!

Oman kotini sisustus on hyvin tarkasti valikoitu ja se noudattelee itselleni tärkeäksi muodostuneita peruslinjoja – vaaleaa väritystä ja selkeitä yksinkertaisia muotoja. Inspiroidun silti isosti muistakin sisustustyyleistä, niiden yhdistelmistä ja värikkäistä valinnoista ja aina keväisin innostun uusista tuulista. Viime vuonna intoni kohdistui kirkkaisiin väreihin (oranssiin ja pinkkiin), mutta nyt minua on alkanut kiehtomaan maanläheiset pehmeät luonnonsävyt. H&M Homen keväisestä makuuhuone-stailauksesta löytyy kaikkia viittä eri värisävyä, joita oma mieleni nyt ajatuksen tasolla halajaa. Skandinaavisesta väripaletista löytyy valkoista, vihreää, harmaata, beigeä ja ruskeaa. ♥

Sisustusideat ja kauniit luonnolliset sävyt
Sisustusideat ja kauniit luonnolliset sävyt
Sisustusideat ja kauniit luonnolliset sävyt
Sisustusideat ja kauniit luonnolliset sävyt

Valkoiseen sisustukseeni lisätyt luonnolliset sävyt muuttaisivat yleisilmeen jo pienelläkin määrällä hieman pehmeämmäksi. Helposti kaikkeen muuhun kuin valkoiseen väriin kyllästyvänä luonteena voisin kuvitella ostavani muutaman edullisen sesonkituotteen kokeillakseni voisiko tämä olla juuri se juttu, jota jaksaisin katsella pidempäänkin. Vihreää kotoamme löytyy valmiina viherkasvien muodossa, mutta pehmeää beigeä, syvyyttä tuovaa tummempaa ruskeaa ja tasapainoittavaa harmaata voisin pienesti lisätä. Näille sävyille olisi nyt tilausta sekä makuuhuoneessa että olohuoneessa, aloittaen varovasti makkarista. 🙂

Kivaa päivää kaikille!

Kuvat: H&M Home, Sika-Design, Plantagen


Seuraa myös Instagramissa 

Mainos alkaa

">
Mainos päättyy

4 kommenttia “Luonnollisia sävyjä!

 1. Onpa todella kaunis tuo petauskuva! <br />
  <br />
  Kerropa kuule siitä sun kanariantaatelista vaimikäsenytolikaan. 🙂 Mun oliivipuu kuoli ja se on kyllä liian haasteellinen kasvi pitää kuivassa huoneilmassa talven ajan. En viitsi ostaa enää uutta, kun sen kohtalo on ensi talvena varmaan ihan sama. En pidä monistakaan viherkasveista ulkonäöllisistä syistä ja esim. piikikkäät traakkipuut ja jukkapalmut on mielestäni jotain niin 80-lukulaista, ettei mitään rajaa! 🙂 Se sun uusi viherkasvi olkkarin ikkunan edessä sen sijaan näyttää aika kivalta! Tahtoisin uuden runsaan viherkasvin oliivipuun tilalle, mutta jäin miettimään mikä olis kiva. Kastanjasutipuu näyttää myös kivalta runkonsa takia.

  1. Heidi: Kanariantaatelihan se. 🙂 Aika herkästi se alkaa kuivumaan, mutta ainakin toistaiseksi vaikuttaa myös virkoavankin vauhdikkaasti kun kastelee. 🙂 Lehdet muuttuvat kovaksi ja piikikkääksi kun kasvi alkaa kuivahtamaan, ja vähän roikkumaan alaviistoon, tuosta on helppo ainakin tunnistaa kasvin kuivuminen. :)<br />
   <br />
   Vielä en osaa sanoa onko se hoidoltaan haastavampi kuin traakkipuu, joka meillä ei pysy millään konstilla hengissä kovin pitkää aikaa. Oliviipuusta ei ole kokemusta, mutta luulisin sen olevan yhtä haastava kuin myrttipuu, joka ei meillä viihdy ja omani kupsahti ja tiputti lehdet aika nopeasti. Kastanjasutipuu on kivan näköinen, sen hoidosta en osaa sanoa itse mitään, täältä <a rel="external nofollow" href="http://www.huonekasvit.fi/kasvit/kastanjasutipuu-pachira-aquatica/&quot; target="_blank">http://www.huonekasvit.fi/kasvit/kastanjasutipuu-pachira-aquatica/</a&gt; löytyy hoidosta juttua. 🙂 Käyn huonekasvit.fi:ssä itse aina usein lunttaamassa hoito-ohjeita. 😀

 2. Voisitko kuvitella käyttäväsi vuodenajan mukaan joitakin tehostevärejä, jotka voisi laittaa sitten takaisin kaappiin, kun kyllästyttää ja kaivaa sitten seuraavana vuonna esille tuoreina. Itse en kyllä jaksaisi puljata minkään &quot;kevätverhojen tai kesätyynyjen&quot; kanssa, mutta joillekin se sopii. 🙂

  1. K-K: Voisin kuvitella ja tuolla kyllästymistä koskevalla lauseellani itseasiassa tarkoitinkin juuri tälläistä pitempiaikaista käyttöä, jossa beige-vihreä-ruskea-harmaa-yhdistelmä olisi esillä keväisin ja ehkä myös syksyisinkin. &hearts; <br />
   <br />
   Kyllästyn niin nopeasti väreihin enkä tahdo kerätä värivarastoa kaapin uumeniin turhan pantiksi, tuollainen säännöllisesti sisustuksessa käytetty pienehkö tavarajemma olisi kuitenkin ok. :)<br />
   <br />
   Verhojen osalta en jaksa itsekään vaihdella niitä eikä meillä siksi ole ollut vuosikausiin kevät-, pääsiäis-, syys-, tai jouluverhoja. Yhdet kauniit klassiset valkoiset pellavaverhot riittävät vallan mainiosti kaikkiin vuodenaikoihin ja juhliin. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *