Eteiskaapin sisältöä!

Lupasin kuvata teille eteiseen comebackin tehneen Bestå-kaapin sisällön ja sieltähän löytyy ulkovaatteiden lisäksi vaikka minkälaista tavaraa remonttivehkeistä sisustustilpehööriin. Kaappi on nykyisin ylimitoitettu meidän säilytystarpeisiin nähden, mutta puolityhjilläänkin se on aika kätevä ja tuo tavarat kädenulottuville. 🙂 Pitkäikäinen ratkaisuhan tämä ei meillä ole, sillä kaappi on saanut uuden omistajan ja se noudetaan maaliskuun aikana pois. 🙂 

Omakotivalkoinen_1907.jpg

Omakotivalkoinen_1905.jpg

Ylimmällä hyllyllä on remonttitarvikkeita, kuten kalustemaalipurkkeja, vaihtolamppuja ja Pantonen peltilaatikossa säilytettäviä ruuvimeisseleitä yms. Alemmalla hyllyllä on ritiläkori, jonka sisälle olen saanut mahtumaan kruunukynttilävarastoni sekä kaikki joulukoristeemme. 

Omakotivalkoinen_1899.jpg

Kaapin keskitasolta löytyy ylimääräisiä säilytyssysteemejä (Uashmaman pussukkajemma ja Iittalan Aitio) sekä kamerajalustan säilytyspussi, joka on saanut oman hyllyn tavarapuutteen vuoksi. 🙂

Omakotivalkoinen_1897.jpg

Alimmilla hyllyillä säilytän valkoista tarjotinta sekä maljakko-kokoelmaani silloin kun ne eivät ole käytössä. 

Omakotivalkoinen_1902.jpg

Kaapin toisella puolen on ns. naulakkokaappi, jossa käytössä olevat ulkoiluvaatteet sekä kengät. Pipot, huivit ja rukkaset ovat kahdessa pienessä ritiläkorissa takkien yläpuolella, kuvasta näköjään puuttuukin tuo ylähyllyn sisältö kokonaan, hups. 😀

Eteiseen olen kaavaillut hieman pienempää kaappia tämän Bestån tilalle, mutta todennäköisesti siirrän sen hankinnan syksylle. Kesällä ei paljoakaan takkeja eteiseen keräänny, joten seinällä kaapin takana olevat Muuton Dots-ripustimet ovat oikein kelpo ratkaisu tulevallekin kesälle. 🙂

Ihanan aurikoista päivää kaikille! ♥

Omakotivalkoinen_Miia.jpg

2 kommenttia “Eteiskaapin sisältöä!

  1. Kadehdittavan tyhjä kaappi 🙂 Voisitko Miia kertoa kokemuksiasi Hayn Hee Lounge tuolista? Minä haaveilen niitä meille olkkariin, mutta käyttökokemukset puuttuvat niin en uskalla tilata..!

    1. Jaana: Hay Hee Lounge on omasta mielestäni aivan ihana tuoli! &hearts; &hearts; Tuolissa on todella kaunis siluetti, se on kevyt ja ilmava läpinäkyvyytensä vuoksi, sopii pienempäänkin nurkkaukseen ilman että nurkka menee sumpuksi. Tuolissa on mukava istua ja lyhyemmälläkin ihmisellä ylettää jalkapohjat lattiaan, joka tekee istumisesta mukavampaa kun takareisien verenkierron huonontuminen ei aiheuta puutumista. Istuinsyvyys on miellyttävä ja nojaaminen on mukavan tuntuista, vaikka selkänoja onkin matalahko. Paljasta ihoa vasten teräs pinta on tietysti hieman vilakka, muttei läheskään niin kylmän tuntuinen kuin esim pikkulusikka reittä vasten, hyrrr. 😀 :D<br />
      <br />
      Itse tykkään Loungeista todella paljon, ne sopivat sekä sisään että ulos ja ovat mielestäni ajattomiakin. &hearts; &hearts; &hearts; Ehdottomasti rahansa arvoinen ostos. &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *