Toimistotarvikkeet jemmassa!

Nyt on String System -sarjan kapeammat hyllyt paikoillaan taittopöydän takana ja tylsät toimistotarvikkeet jemmattuna Ikean Kasset-säilytyslaatikoihin silmän ulottumattomiin. Hyvin mahtui A5-kokoinenkin laatikko hyllylle, jonka sisällä on kaikenmoisia päivittäin tarvittavia lippulappuja helposti esiin nostettavassa muodossa. 🙂

String System hyllystö ja kotitoimiston säilytysvinkit - Omakotivalkoinen
String System hyllystö ja kotitoimiston säilytysvinkit - Omakotivalkoinen
String System hyllystö ja kotitoimiston säilytysvinkit - Omakotivalkoinen
String System hyllystö ja kotitoimiston säilytysvinkit - Omakotivalkoinen
String System hyllystö ja kotitoimiston säilytysvinkit - Omakotivalkoinen

Asiasta kukkaruukkuun… Olohuone tulee loppuviikosta saamaan hieman uudenlaisen ilmeen, enkä malta odottaa että pääsen teille postailemaan kuvien kanssa tulevasta muutoksesta. Tähänkin aiheeseen liittyen on tulossa illalla lisää juttua! 🙂

Aurinkoista alkanutta viikkoa kaikille!


Seuraa myös Instagramissa 

4 kommenttia “Toimistotarvikkeet jemmassa!

    1. jadore: taittopöytä on mahtava, niin kätevä käyttää ja peittää taakseen kaikki nuo pahviboksit ja kynäpurkit, yleisilme pysyy siistinä. 🙂

    1. Maria: Pienen kodin ruokapöydäksi tuo taitaa olla alunperin kai tarkoitettukin String Systemin miljöökuvien perusteella. 🙂 Työpöytäkäytössä on todella kätevä myös, sopii sekä konttoriin että harrastajalle, esim ompelijalle. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *