Sommittelua & uusia juttuja!

Kipaisin aamulla kaupassa ostamassa kahvia (aamu ilman kahvikuppillista on aika kamalaa :D) ja nappasin samalla mukaani valkoisen tulppaanikimpun piristämään alkanutta uutta viikkoa. Inspiroiduin sommittelemaan tulppaaneista ja Skagerakin Nomad -säilytinsetistä raikkaan keväisen asetelman, jonka yhteydessä esittelen teille pari muutakin uutta juttua… 🙂

Omakotivalkoinen_23017.jpg

Omakotivalkoinen_23027.jpg

Omakotivalkoinen_23077.jpg

Valkoinen Nordic Jar -keramiikkapurnukkani on niin ikään Skagerakin valikoimasta ja tämän sisällä säilyttelen mm. puhelimen, iPadien ja kameran tarpeellisia mutta harvemmin tarvittavia lisäosia. Ilmatiiviin purkin kannessa on silikonirengas, joten se sopii hyvin myös vaikkapa pähkinöiden tai herkkujen säilytykseen. Purkin pinta on satiinisen sileä ja sävy hohtavan valkoinen. ♥

Omakotivalkoinen_23287.jpg

Omakotivalkoinen_23347.jpg

Muita uusia juttuja ovat Design Lettersin mustalla kannella varustettu M-muki sekä olohuoneen katseenvangitsijan tittelin lunastanut Vitran valmistama Eames House Bird, josta syntyhistoriasta kerrotaan näin:

“Musta puulintu kuului Charles ja Ray Eamesin kodin rakkaimpiin sisustusesineisiin. Lintu on mukana useissa pariskunnan valokuvissa ja päätyipä se myös aikoinaan Eamesin metallituolien mainosjulisteeseen. Musta lintu on alun perin amerikkalaista kansantaidetta Appalakkien vuoristoalueelta noin vuodelta 1910, ja Eamesit löysivät sen matkoillaan. Vitra valmistaa lintua alkuperäisen Eamesin linnun mallin pohjalta: materiaali on maalattua leppää ja jalat ovat metallia.”

Viikonlopun lepo teki hyvää ja työpäivän jälkeen pääsen jatkamaan kodin projekteja. Eteisessä on meneillään välioven ja karmien maalaus, jotka vaativat vielä yhden tasoittavan maalikerroksen, ja seinälle porata kolme reikää Tree-seinänaulakon kiinnitystä varten. Eteisen ikkunassa ollut Himlan laskosverho pitäisi viritellä uuteen Kirschin Scala-verhotankoon (laskosmekanismilista poistettu) ja olohuonekin kaipaa pienen viimeistelyn verhojen muodossa… Ihanaa että flunssa on päihitetty ja voimat riittävät taas kaikkeen kivaan puuhasteluun. 🙂

Mukavaa viikonalkua kaikille!

Omakotivalkoinen_Miia.jpg

8 kommenttia “Sommittelua & uusia juttuja!

 1. Hyvää alkanutta viikkoa!<br />
  <br />
  Minullakaan ei aamu oikein ala ennen ensimmäistä kahvimukillista, mutta kun lähden kovin aikaisin töihin, niin en viitsi kotona keitellä…<br />
  Tulppaanit ovat sitten ihania, sain mieheltä perjantaina kimpun keltaisia. Oli hyvä fiilis raskaan työpäivän päätteeksi tulla kotiin, kun hoitovapaalla oleva mieheni oli siivonnut ja ostanut kukkia pöytään.<br />
  Blogisi inspiroimana olemme myös raivanneet kaappeja ja jo 12 pussillista turhia vaatteita on raahattu keräykseen. Vielä on PALJON raivattavaa ja poistettavaa, mutta aloitettu on!<br />
  <br />
  Tuo keramiikkapurkki on kaunis, mutta nyt en haali mitään uutta/ ylimääräistä kotiin!<br />
  <br />
  T: Kirsi

  1. Kirsi: Ilman kahvia aloitettu aamu tuntuu aina jotenkin valjulta ja hidastempoiselta, ja päänsärky alkaa jos ei lounasaikaan mennessäkään ole saanut kahvikupposta. :)<br />
   <br />
   Viikonloppukimppu on aina ihana piristys, varsinkin jos perjantai päättää työviikon ja kodin siivouksetkin on hoidettu pois alta. &hearts; <br />
   <br />
   tavaroiden läpikäyminen ja turhien tamineiden karsiminen on yllättävän haasteellista mutta samaan aikaan ihanan vapauttavaa. Loput tavarat pysyvät paremmin järjestyksessään kun turhaan hyllyillä ja henkareissa pyörineet vaatteet ja vermeet on saatu pois tilaa viemästä. 🙂 Tsemppiä molemmille uurastukseen, lopussa kiitos seisoo! &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Hyvä päätös, ei mitään turhaa nurkkiin!!! 🙂

 2. Kukat aina piristävät päivää :)<br />
  <br />
  Kestääköhän tuo purnukka konepesua? Siitä saisi hienon kauhanleputtajan.

  1. Hippu-76: Kukilla on maaginen vaikutus mieleen. :)<br />
   <br />
   En usko että purkki kestää konepesua, itse en uskalla edes kokeilla ettei purkki vaan mene rikki tai värjäänny voimakkaista pesuaineista. 🙂 Kauhanlepuuttajana tuollainen olisikin muuten täydellinen ulkoasultaan, purkkia saa monessa koossa ja hieman pienempi purnukka olisi soppakauhalle aivan bueno. 🙂

 3. Ihania uusia juttuja ja kauniita asetelmia! Tuo lintu on ollut ikirakkauteni, mutta kuuluu niihin esineisiin, jotka eivät syystä tai toisesta koskaan päädy ostoskoriin. Ylipäänsä tuossa alimmaisessa kuvassa olevat esineet saavat aikaan huokailua ja tuo valaisin on niiiin &hearts;

  1. Syhi: Eamesin lintu menee turhakkeiden kategoriaan, sillä sen ainut funktio on näyttää nätiltä. 🙂 Vähän se riitelee omaa ajatusmaailmaani vastaan mutta eikös yksi poikkeus aina mahdu joukkoon… 😀 Louis Poulsenin AJ on valaisinrakkauteni, juuri mietin että jos saisin säästää kodistani vain viisi tavaraa, niin tuo ja saman sarjan lattiavalaisin olisivat ehdottomasti säästettävien listalla. &hearts; &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *