Onnenpäivä – Luhta Home Pilvi päiväpeitettä taas saatavana!

Nyt on luvassa ilouutisia kaikille teille jotka jäitte viime syksynä harmittelemaan loppuunmyytyä valkoista Luhta Home Pilvi-päiväpeitettä, sillä uusi erä on nimittäin ilmestynyt myyntiin Hobbyhalliin! 🙂 Kyseinen edullinen päiväpeitto on ollut meille kuin taivaanlahja – sen likaa hylkivä vitivalkoinen pinta on äärimmäisen helppohoitoinen lapsi- ja eläinperheessä, se ei kerää pölyä tai karvaa itseensä, polyesteritäyte on pysynyt muhkeana ja petaus kauniina. ♥ 

IMG_8622.jpg

737223_01.jpg

IMG_0208.jpg

LuhtaHome_Pilvi_paivapeite7.jpg

Vitivalkoisen värin lisäksi Pilvi -päiväpeitettä on saatavana myös vaaleanharmaan ja hiekan pehmeissä sävyissä. Tämä päiväpeitto on hinta-laatusuhteeltaan täysi kymppi, suosittelen! 🙂

Meillä on täällä Helsingissä jo ihan keväiset kelit, vaikka tänään onkin hämyinen ja sumuinen ilma. Lunta ei näy enää oikeastaan missään ja linnut visertää iloisesti… 🙂 Tästä se kevät alkaa! ♥

Leppoisaa sunnuntaipäivää kaikille!

Omakotivalkoinen_Miia.jpg

(Tuotekuvat: Luhta Home / Hobbyhall)

29 kommenttia “Onnenpäivä – Luhta Home Pilvi päiväpeitettä taas saatavana!

 1. Jäin kaipaamaan todella tätä päiväpeittoa silloin. Nyt sain sen vihdoin. Hyvää kannatti odottaa! 🙂

 2. Täältäkin suositusääni tälle peitolle 🙂 On ollut ihan täydellinen. Päiväpeitto on monesti hankala puhdistaa kun isot eivät yleensä mahdu tavalliseen pyykinpesukoneeseen. Tästä on äärettömän helppo puhdistaa tahrat, vähän liukkaan pinnan ansiosta! Esimerkkinä, yhdellä lapsista tuli nenästä verta suoraan päiväpeitolle. Kostealla liinalla puhdistamalla se hävisi kerralla kokonaan. <br />
  <br />
  Täällä on vielä melko paljon lunta, mutta ilma on jo ihanan keväinen 🙂 Leppoisaa sunnuntaita Miia ♥

  1. Jaana: meillä oli myös veritahra päiväpeitossa, koira söi luuta ja ikenistä tuli verta ja k'vi iloisesti pyyhkimässä kuononsa valkoiseen päiväpeittoon. Tahra irtosi pyyhkäisemällä ja se oli sentään kuivahtanutkin ennen kuin huomasin. 🙂 Ihan loistava päiväpeitto, muuta en voi sanoa! &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Leppoisaa sunnuntaita koko perheelle! &hearts;

 3. Kiitos vinkistä 🙂 En ehtinyt omaani tilaamaan aiemmin. Mutta nyt tein tilauksen Kärkkäisen verkkokaupan kautta. Hintakin edullisempi kuin Hobby Hallissa 🙂 (59,90e pk.t 5,90e)

  1. Maikki: Oliko tuo hinta sille isommalle koolle? Edullinen on kyllä. 🙂 Ja ihan mielettömän hyvä, paras päiväpeitto mitä olen ikinä omistanut (ja niitä on monia :D). &hearts;

  2. Isommalle oli tuo hinta, ei tainnut olla edes vaihtoehtona pienempää kokoa. <br />
   Ja uskon että meilläkään ei tulla pettymään tähän päiväpeittoon 🙂

 4. Höh, aivan liian pieni tuo isompikin koko 🙁 Mulla pitää olla vähintään sen 260×260 cm. Tällä hetkellä on Luhdan tummanruskea 270×270. Jenkkisänky…

  1. Minsku: Jenkkisänkyjen kanssa on aina ongelmana se että sängyn jalat jäävät ikävästi näkymään jos ei ole vähintään 260x260cm kokoista päiväpeittoa. Meillä oli aikoinaan Höyhensaari merkkinen jenkki ja tuskailin monet kerrat saman asian kanssa. Täytyy toivoa että tätä Pilveä tai saman tapaista tulisi myytiin myös jenkkeihin sopivassa isommassa koossa. 🙂

 5. Kiitos vinkistä. Tätä on odotettu. 🙂 Kärkkäiseltä saa isompaa kokoa hintaan 59,90€.<br />
  Nyt odotetaan pakettia saapuvaksi. 🙂

 6. Moikka,<br />
  Kiitti vinkistä, kävin sitten klikkailemassa meille valkoisen pilven:0). Se vaaleanharmaakin olisi ollut tosi ihana, mutta kun nykyinen on niin lähellä sitä väriä. Valkoiset tekstiili ovat vaan niin ihania!<br />
  -Taru-

  1. Taru: valkoisten päiväpeittojen ongelma on usein se että ne likaantuu niin helposti eikä niitä mahdu pesemään normaalissa kotipesukoneessa. Pilvi on tässä ihan huippu, se pysyy puhtaana, siihen ei tartu pölyt eikä koirankarvat ja saattaa olla että saisin sen jopa pestyäkin meidän 8kg:n koneella. 🙂 Valkoiset tekstiilit makuuhuoneessa on parhautta! &hearts;

  1. Hilima: Ei ole minusta liian kiiltäväpintainen ja ainakaan koiran karvat eivät tartu. Kissaa ei taloudessa ole, mutta ainakin yhden kissatalouden emäntä on kehunut tätä peittoa. 🙂 Onko siellä ruudun takana ketään jolla olisi kokemusta tästä Pilvestä kisujen kanssa?????

 7. Moi,<br />
  Jotkut ovat sanoneet, että on ryppynen kun ottaa pakkauksesta ja sitä ei saa silittää? Miten olette saaneet rypyt oikenemaan? En nyt ihan sileää haluakaan, mutta ymmärrätte varmaan…?<br />
  -Taru-

  1. Taru: Päiväpeite on hieman ryppyinen johtuen tuosta pintamateriaalista. Itseäni ei pienet rypyt häiritse sillä olen niihin tottunut, ryttyisten pellavalakanoiden suurkäyttäjä kun olen. :)<br />
   <br />
   Itse testasin silittämistä ykköstason lämmöllä pyyhkeen päältä, rytyt oikenivat hieman mutta ihan sileää ei tuolla konstilla saanut. En ole rautaa laittanut vielä suoraan päiväpeitolle, mutta varovasti voisin kokeilla johonkin alapinnan reunaan… Hetkonen vaan niin kokeilen… 🙂

  2. Taru ja kaikki muutkin!!! Kokeilin silittää päiväpeittoa Siemensin (Titanium Glide-pohjalla varustetulla) silitysraudallani ja sileää tuli! 🙂 Kuumuus oli ykkösellä ja silitin peittoa suoraan sängyssä. Pinnalle ei käynyt mitään muuta kuin että rytyt ovat silityskohdasta historiaa, suosittelenkin siis kokeilemaan rohkeasti ykkösellä silittämistä mutta varuiksi aloittakaa silitys jostain huomaamattomasta kohdasta. 🙂

 8. Kiitos vinkistä! Aivan mahtavan ihana on! Ehdin saada omani, nyt onkin näemmä jo myyty loppuun. Ja hinta; miten voikin olla niin edullinen?

  1. Pantsu: Hinta on kyllä enemmänkin kuin kohdillaan. 🙂 Todella nopsaan loppui tälläkin kertaa, toivottavasti Luhdan väki valmistaa vielä kolmannenkin erän. 🙂

 9. Heippa,<br />
  <br />
  Saiko tuota Pilvi peittoa pestä koneessa? Mahtuisikohan se isompi täyttömäärältään 8kg pyykinpesukoneeseen? 🙂

  1. Iina: Pilvi päiväpeiton voi pestä koneessa 30°C lämpötilassa. 🙂 Oman pesukoneeni täyttömäärä on 8kg ja pesutulos oli mielestäni loistava, voi siis pestä itse omassa 8kg:n koneessa. 🙂 Rumpukuivausta ei saa käyttää ja peitto olisi hyvä viikata kuivumaan pyykkitelineeseen S-muotoisesti niin että ohut metalliorsi on sauman kohdalla. Näin päiväpeittoon ei tule ikäviä ryppyjä tai painautumia. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *