MYYTY! Jatkopuun valkoinen sänky & Eero Aarnion Pony!

Tytölle on tulossa uusi säilytysysteemillä varustettu isompi sänky ja myyn meidän jatkettavan valkoisen sängyn pois uuden tieltä. Kotimainen Jatkopuu-sänky on leveydeltään 86cm, korkeudeltaan 56cm ja pituudeltaan säätyvä 131-211cm. Patjaksi sopii 80cm leveä peruspatja, jonka pituus on vähintään 130cm. Rungon materiaali on levypohjalla varustettu valkoiseksi maalattu MDF/ huonekalulevy. Sänky on hyvin pidetty, ehjä ja siistikuntoinen. Toisessa päädyssä on sisäpuolella näkyvissä kaksi pientä ruuvinreikää, mutta ne eivät tule päädystä läpi. Sarjan lisämoduuleja (päätyhylly, aluslaatikko, turvalaita yms) voi halutessaan ostaa erikseen esim Vepsäläiseltä. Myytävä sänky sisältää pelkästään sängyn rungon – eli patja, turvalaita ja alapuolen kuvassa oleva aluslaatikko eivät kuulu kauppaan.

Jatkopuu%201.jpg

Omakotivalkoinen_blogikirppis_s%C3%A4nky

Omakotivalkoinen_Avaroom_basic_ruutu3.jp

Sängyn kanssa samaan kauppaan kuuluu sänkyyn mittojen mukaan teetetty kotimaisen AVA Roomin 80x165cm kokoinen valkoinen 22x22cm ruututikattu vetoketjulla varustettu Kids-päiväpeite. Päiväpeiton ansiosta sänky on äärimmäisen helppo pedata ja pieni lapsi osaa itsekin osallistua petausrutiineihin. 🙂 Kunto on erinomainen, tahraton ja ehjä. Huomioitava kuitenkin että taloudestamme löytyy koira. Jatkopuu-sängyn ja AVA Roomin päiväpeitteen yhteishinta 150€, nouto meidän kotoa Helsingistä. MYYTY!

Omakotivalkoinen_Blogikirppis_ponyAarnio

Myös Eero Aarnion valkoinen Pony etsii uutta kotia ja pientä ratsastajaa! 🙂 Säänkestävästä muovista valmistettu Pony on uusi versio Aarnion klassikkotuolista vuodelta 1972. Joustava materiaali ei kolise, ja sillä istuminen on mukavampaa. Mitat k. 67cm, lev. 49cm, pit. 83cm. Hyvin pidetty ja hellästi hoidettu siistikuntoinen heppa. 🙂 Hinta 100€, nouto meidän kotoa Helsingistä!  MYYTY!

Yhteydenotot osoitteeseen: __REMOVE_ME____REMOVE_ME__miia@omakotivalkoinen.fi.

Omakotivalkoinen_Miia.jpg

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

12 kommenttia “MYYTY! Jatkopuun valkoinen sänky & Eero Aarnion Pony!

 1. Hei Miia,<br />
  <br />
  Myymäsi sänky on konkurssiin menneen Sievä-sisusteen Unipuu-sarjan Jatkopuu, eikä Jatkopuun valmistama, kuten myynti-ilmoituksesasi lukee ;)<br />
  <br />
  t. Tanja

  1. Tanja: En tiennyt että Jatkopuu merkkiä on olemassa tai että sillä on Jatkopuu-niminen sänky. 🙂 Unipuu on myymäni sängyn merkki ja ainakin Vepsäläisellä kyseistä sarjaa on edelleen myytävänä:<br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="http://www.vepsalainen.com/fi/tuotteet/lastenkalusteet/jatkopuu-sanky1&quot; target="_blank">http://www.vepsalainen.com/fi/tuotteet/lastenkalusteet/jatkopuu-sanky1</a><br />
   <br />
   Todella kurjaa jos on hyvä kotimainen kalustevalmistaja on mennyt konkurssiin. 🙁

  2. Sievä-Sisuste meni tosiaan konkurssiin 2013, mutta Niemen Tehtaat valmistaa nykyään Unipuu -sarjaa, joten tuotteita on taas saatavilla.

  3. MuruMuu: Tämän ehdinkin tässä välissä selvittämään kun ihmettelin että miten tuotteita edelleen myydään jos valmistajaa ei ole. 🙂 Jatkopuu-sänky lisäosineen on todella hyvälaatuinen kalustesarja ja olen hyvilläni on sarjaa on saatavilla tulevillekin pienille ihmisille! &hearts;

 2. Kysyisin mielipidettä remontti asiasta. Meille tulossa kylppäri remontti enkä tiedä yhtään millaista laattaa seiniin tai lattioihin valitsisin. Vahvana ajatuksena ollut, että haluaisin ehkä isoa valkoista laattaa seiniin. ja lattioihin mustaa, mutta en tiedä onko se käytännössä toimiva siis musta lattia. Kysynkin millaisen kylpyhuoneen sinä itsellesi teettäisit jos olisi sen aika?

  1. Hilima: Pahoittelut että vastauksessani on kestänyt! &hearts;<br />
   <br />
   Jos itse tekisin nyt kylpyhuoneremontin, valitsisin lattiaan harmaata isoa laattaa, sellaista rosoista ja hieman karheapintaista liuskekivimäistä tai betonia muistuttavaa, jonka päällä ei liukastu. Seinille valitsisin mattaista valkoista isoa pystysuuntaista laattaa, ilman boordeja tai raitoja, edes suihkun kohdalle laitettavaa pystyraitaa. Hyvin pelkistettyä ja klassista, joka ei vanhene tai ala näyttää ajastaan jääneeltä ihan niin nopeasti kuin trendijutuilla on tapana (2000-luvun vaihteen boordivillitys hyvä esimerkki tästä :D). Kalusteet valitsisin samaan tyyliin kuin meidän keittiön kalustus, eli vetimeetöntä tai hyvin yksinkertaisella reelinkivetimellä varustetut ovet, malliltaan enimmäkseen ulosvedettäviä laatikostoja, tilan antaessa mahdollisuuden tahtoisin kaksi pesuallasta vierekkäin. Pehmeyttä toisin muhkeillä kylpyhuonematoilla, pyyhekoukkuihin (tai puutikkaisiin) ripustetuilla pyyhkeillä ja ja jollakin kauniilla puuhyllyllä johon laittaisin koriin pikkupyyhkeitä, tuoksukynttilöitä kylpyhetkeä varten ja jonkin kauniin kukan kuten orkidean joka viihtyy kosteassa ilmassa hyvin. :)<br />
   <br />
   Mustaa laattaa en itse kylpyhuoneeseen laittaisi koska siitä näkyy pölyt todella selvästi. Meillä on paljon pölyä kylpyhuoneessa ja minulla menee hermo jo nykyisen vaaleanharmaankin laatan kanssa välillä, kun tuntuu että aina on villakoiria ja pölyä seinänvierustat täynnä. 🙂 Mustavalkoisuus on kuitenkin ulkonäöllisesti todella kaunista, ja jos vaan jaksaa sitä siivousrumbaa niin ei lainkaan hullumpi vaihtoehto laittaa mustaa laattalattiaa. 🙂

 3. Hilima, jos saa sivusta huudella niin toteaisin että meidän kylppärin mustassa laattalattiassa näkyi jokainen pölyhiukkanen heti:( Mutta valitsisin silti yhä samoin, antoi ryhtiä kylppäriin:)

  1. Sunday: Samasta asiasta mainitsin Hilimalle, pöly näkyy todella selvästi ja imuria pitää vilautella normaalia useammin. 🙂 Kaunis ja ryhdikäs yhdistelmä mustavalkoinen on ja jos ei siivousvälien lyheneminen haittaa niin minultakin ääni mustalle lattialle. &hearts;<br />
   <br />
   Itse valitsisin harmaan, sellaisen rosopintaisen betonia muistuttavan lattian jos nyt alkaisin tekemään kylppäriremppaa. &hearts; Ja valkoiset mattapintaiset isot pystyyn ladotut laatat antamaan mielikuvan korkeammasta kylpyhuoneesta. 🙂

 4. Heippa! Ollaan ostamassa juuri tuollaista Jatkopuu-sänkyä ja esim. Vepsäläisen sivuilla lukee, että siihen passaisi 75cm leveä patja.. Oliko teillä käytössä kuitenkin 80cm leveä patja, että sellainen varmasti passaisi ko. sänkyyn? Mainitsemasi sänkymitat 86cm jne kun ovat samat mitä Vepsäläisen sivuilla. Kiitos etukäteen 🙂

  1. Jenni: Mittasin oman sängyn kapeamman jatkopuoliskon leveyden ja se on 77,6cm. Meillä on 80cm kokoinen patja ollut sängyssä ja hyvin on mahtunut ja pysynyt paikallaan. 🙂 75cm patja on yhtä hyvä kuin tämä isompikin patja, ainoa erotus on että pikkurilli mahtuu sängyn ja patjan väliin, joka ei 80cm leveässä patjassa mahdu. 🙂 Molemmat siis sopivat. 🙂

 5. Suuri kiitos vinkeistä Miia. Olen samoilla linjoilla, että iso valkoinen laatta eikä boordeja missään nimessä. Tuo oli hyvä ajatus, että laatat ladotaan pystyyn. Olen ehkä sen harmaan lattia kannalla, koska kissoja taloudessa ja karva näkyy hyvin mustassa. Onko sinulla siis vaaleanharmaa laatta nyt ja laittaisit tummaa? Voisitko laittaa vielä linkkiä lattia valinnastasi ? Tuhannet kiitokset:)

  1. Hilima: Meillä on vaaleanharmaa hieman röpöläinen ja eläväisen näköinen normaalikokoinen laatta (olisikohan koko 10x10cm) ja tykkään väristä todella paljon. Nyt jos laittaisin kylpyhuoneen uusiksi, haluaisin lattiaan hieman tummempaa, eli sellaista kostuneen betonin sävyistä harmaata isoa laattaa, harmailla laattasamoilla. 🙂 Harmaa on kylpyhuoneen lattiaksi omasta mielestäni paras väri sen helppohoitoisuuden vuoksi. Siinä ei näy pölyt eikä liiemmin likakaan, tai ainakaan niin selvästi kuin vaaleissa väreissä tai pikimustassa. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *