5 värin haaste – Musta!

Muuttuva Kotini -blogin Päivi haastoi minut mukaan 5 väriä & 5 päivää -blogihaasteeseen, jonka ideana on kuvata viitenä eri päivänä viisi erilaista kodin tai tilan keskipisteessä olevaa väriä. 🙂 Haaste on minulle äärimmäisen vaikea, sillä kotoa löytyvien värien määrä on hyvin vähäinen. Vaatepuolen punaisena lankana toimii onneksi mustavalkoisuus ja eilen katsomani Fifty Shades of Grey -leffan inspiroimana valitsin haastesarjan ensimmäiseksi (anti)väriksi pikimustan. 🙂

IMG_2465.jpg

IMG_2470.jpg

IMG_2483.jpg

Vaatekaapin sisältö on tärkeä osa makuuhuoneen sisustusta ja tuo juuri sopivan määrän intensiivistä kontrastia vitivalkoiseen makuukammariin. 🙂 Kodin muissa huoneissa mustaa väriä on huomattavasti vähemmän – vain muutama pieni satunnainen esine, uunin luukku, pussilakana ja eteisessä olevat kengät ja takit. 🙂 

Huomenna on tulossa värihaasteen toinen ja hieman yllävämpi osa, sekä juttua Fifty Shades of Grey -elokuvasta mikäli vaan saan ajatukseni tästä kasattua ja runosuoneni sykkimään… 😉 Kivaa iltaa kaikille!

Omakotivalkoinen_Miia.jpg

4 kommenttia “5 värin haaste – Musta!

 1. Hei,<br />
  <br />
  Tämä ei nyt liity tähän postaukseen, mutta minulla olisi postaustoive.<br />
  <br />
  Voisitko jokus tehdä postauksen tuotteista, joihin olet pettynyt syystä tai toisesta. Olisi mielenkiintoista lukea aitoa palautetta pettymyksistä.<br />
  <br />
  Omalta kohdaltani voin kertoa, että yksi harmittava pettymys tuli, kun tilasin Design Letters mukit. Tarkoituksena oli käyttää niitä teemukeina, mutta eihän niihin voi laittaa mitään kuumaa, kun koko muki kuumenee polttavan kuumaksi. Kyllä harmitti. Nyt ne on kaapin pohjalla. Ehkä ne on jotain maanantaipäivän kappaleita?? Oletko kokeillut laittaa kuumaa juomaa mukeihin?

  1. Vakkarilukija: Muutamia postauksia olen tehnyt, joissa aiheena on pettymyksen aiheuttanut tuote. Annon purnukka/vaasi/maljakko on yksi tälläinen ja vieläkin itseasiassa harmittaa että kaunis vaasini päästää veden pohjasta läpi. Muita huonoja tuotteita on ollut mm. yksi ruokapöytäni, jonka jalka halkesi pituussuunnassa, H&amp;M:n pölyttävät pellavalakanat ja muutama vaate… Yleensä ostokseni ovat kuitenkin olleet hyviä, onneksi. :)<br />
   <br />
   En ole kokeillut juoda teetä omista Design Lettersin kupeistani, mutta luulen että omatkin kuppini kyllä kuumenevat. Ne ovat ohuempaa posliinia kuin esim Arabian tai Iittalan kupit… Kahvia olen niistä juonut, mutta joukossa on maitoa joka viilentää kahvia sen verran ettei se polta suuta eikä käsiä. Meillä DL:n mukeista juodaan vettä, maitoa ja mehua. Pääasiassa ne ovat tytön käytössä, joiden lisäksi yksi on hammasmukina, yksi sormisuolan säilytyksessä mustan kannen kanssa ja yksi kynäpurkkina. 🙂 Onko sinulla monta mukia? Voisitko ajatella hankkivasi niihin erilliset ilmatiiviit puukannet ja käyttäväsi niitä säilytyksessä? Esim teelehdille, mausteille tai pikkutavaroille?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *