Handmade by KOTONA -arvonta suoritettu iloisten uutisten saattelemana!

Kaupallinen yhteistyö: Handmade by KOTONA

Handmade by Kotona -tyynynpäällisen arvontaan osallistuneiden määrä pääsi yllättämään erittäin positiivisesti, kyllä meitä mustavalkoisen ystäviä vaan löytyy tästä maasta! Kaunis kiitos teille jokaiselle! ♥ Random.orgin arvontakone toimi jälleen kerran apulaisenani ja arpoi voittajaksi nimimerkillä jadore | Riittää kun oot tässä -nimimerkillä kommentoineen lukijan!

Handmade by Kotona mustavalkoinen sisustustyyny blogiarvonta Omakotivalkoinen

Onnea voittajalle! Otathan jadore pikimmiten yhteyttä minuun sähköpostitse osoitteeseen miia(a)omakotivalkoinen.fi, jotta saan lähetettyä sinulle paketin matkaan! Mikäli voittajasta ei kuulu torstaihin 30.4.2015 mennessä, suoritetaan arvonta uudestaan!

Teille muillekin minulla on iloisia uutisia, sillä Handmade by KOTONA -tuotteita käsityönä valmistava Pia on lisännyt valikoimaansa tätä kyseistä plussa-kuvioista tyynynpäällistä. 🙂 Sitä on saatavana kahta eri kokoa, 40x40cm ja 50x50cm kokoisille sisätyynyille erittäin huokeaan hintaan! Tyynynpäällisen voit halutessasi käydä tilaamassa Handmade by KOTONA -verkkokaupasta!

Aurinkoista päivää kaikille!Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *