Sänky siistiksi AVA Room -päiväpeitteen avulla!

Kaupallinen yhteistyö: AVA Room

Ostin viime kesänä tytön vanhaan jatkettavaan sänkyyn vetoketjulla suljettavan AVA Roomin Original -päiväpeitteen ja pakkohan se oli saada samanlainen myös uuteen isompaan petiin. ♥ Tällä kertaa valitsimme tytön kanssa vitivalkoisen vetoketjun tilalle kirkkaankeltaisen, joka toimii todella kivana kontrastina valkoisen sängyn ja mustavalkoisten lakanoiden joukossa. 🙂

AVA Room vetoketjullinen päiväpeitto lastenhuoneessa - Sisustusblogi Omakotivalkoinen
AVA Room vetoketjullinen päiväpeitto lastenhuoneessa - Sisustusblogi Omakotivalkoinen

AVA Room Original päiväpeitto

Kevyesti topattua päiväpeittoa on saatavana kahta erilaista mallia. Original sopii joustin- ja vaahtomuovipatjoille ja huppumainen Basic runkopatjoille. Malli-, väri-, ja kokovaihtoehtojen lisäksi on valittavissa myös vetoketjusuljennan tapa:

 • Irrotettava päällinen: Saat halutessasi päiväpeitteen päällisosan kokonaan irti runko-osasta, vetoketjut kohtaavat peiton jalkopäässä. 
 • Kiinteä, ei-irrotettavassa päällinen: Vetoketjut eivät kohtaa jalkopäässä, vaan päättyvät sängyn nurkkiin. Tämä on hyvä valinta lastensänkyihin, näin päiväpeite pysyy sängyssä eikä päällinen päädy lattialle lasten leikkeihin. 

Tytön pedissä on Ruutu-tikattu kiinteä Original-malli, enkä parempaa päiväpeittoa tiedä! 🙂 Tyttö leikkii ja pomppii sängyssään päivittäin, mutta siitä huolimatta petaus pysyy jämptisti paikoillaan ja siistinä. Lisäplussaa annan myös siitä, että päiväpeiton alle ei pääse pölyä, karvaa tai hiekkaa, nukkumaan meno on aina yhtä miellyttävää. 

AVA Room vetoketjullinen päiväpeitto lastenhuoneessa - Sisustusblogi Omakotivalkoinen
AVA Room vetoketjullinen päiväpeitto lastenhuoneessa - Sisustusblogi Omakotivalkoinen

Petaa sänky alle minuutissa

Päiväpeiton asentaminen on äärimmäisen helppoa ja parhaiten se sujuu kun asettelee päiväpeitteen tyhjään sänkyyn ja nostaa patjan päiväpeiton reunojen päälle. Päiväpeite pysyy tiukasti paikoillaan patjan alla myös lakananvaihtojen yhteydessä. 🙂

AVA Room vetoketjullinen päiväpeitto lastenhuoneessa - Sisustusblogi Omakotivalkoinen
AVA Room vetoketjullinen päiväpeitto lastenhuoneessa - Sisustusblogi Omakotivalkoinen

AVA Room – Suunniteltu lasten tarpeisiin

Oman sängyn petaaminen voi olla lapsille hankalaa, koska he ovat kooltaan vielä pieniä ja päiväpeitto saattaa olla melko painavakin. AVA Roomin päiväpeiton kanssa ongelmaa ei ole, lapsi osaa itsekin oikoa peittonsa suoraan ja vetää vetoketjut päiväpeiton reunoista kiinni. Meillä tyttö on hyvin ylpeänä itse pedannut sänkynsä viime kesästä asti, kun ensimmäisen AVA Room -päiväpeitteensä sai. 🙂

AVA Room vetoketjullinen päiväpeitto lastenhuoneessa - Sisustusblogi Omakotivalkoinen
AVA Room vetoketjullinen päiväpeitto lastenhuoneessa - Sisustusblogi Omakotivalkoinen

Erinomainen myös kerros- ja parvisänkyihin

Pedattuna sänky on siisti paketti, eikä enää tarvitse huolehtia lasten remuamisesta sängyssä. Sänky on nykyisin kiva ja suosittu paikka – siinä pelaillaan pelejä, luetaan kirjoja, sen päälle rakennellaan majaviritelmiä olohuoneen koristetyynyistä ja torkkupeitoista, lasketaan tyynykasaa pitkin ”liukumäkenä” alas…  

AVA Roomin päiväpeitto sopii erinomaisesti myös kerros- ja parvisänkyihin sen helppokäyttöisyyden vuoksi, ja tietysti myös aikuistenkin sänkyihin, varsinkin Basic-malli jonka avulla myös runkopatja pysyy siistinä ja yleisime yhtenäisen tyylikkäänä.

AVA Room vetoketjullinen päiväpeitto lastenhuoneessa - Sisustusblogi Omakotivalkoinen

AVA Room alennuskoodi päiväpeitteisiin

Alekoodilla f5a53d saat nyt 10% alennuksen kaikista normaalihintaisista AVA Room -päiväpeitteistä! Alennusta ei voi yhdistää muihin voimassa oleviin tarjouksiin, alennuskoodi voimassa sunnuntaihin 3.5.2015 saakka. 🙂 Laajan valikoiman erilaisia kuosi- ja vetoketjuvaihtoehtoja löydät AVA Roomin verkkokaupasta:

avaroom.fi

Mukavaa maanantaita!


Seuraa myös Instagramissa 

23 kommenttia “Sänky siistiksi AVA Room -päiväpeitteen avulla!

 1. Onpa nerokasta! Mietin vaan sitä, että kun hikoilen öisin, niin tulisiko päiväpeittopaketista liian tiivis…

  1. Anonyymi: Anna sängyn kuivahtaa hetken aikaa ylös nousemisen jälkeen niin kosteus ehtii haihtumaan ennen petaamista. Päiväpeite on kyllä hengittävä, joten kosteusongelmia ei tarvitse pelätä vaikka joskus petaisikin sängyn heti herättyään. 🙂

  1. Tove: Muutama muukin kyseli alekoodia ja laitoin Ava Roomille kysymyksen onnistuisiko sellainen saada. 🙂 Tulen kertomaan tämän kommentin jatkoksi kun saan heiltä vastausta. 🙂

  2. Tove: Alekoodi saadaan! 🙂 Ilmoitan koodin sinulle tähän (sekä lisään postaukseen) kun AVA Roomilta palataan myöhemmin tänään minulle asiaan. 🙂 🙂

  3. Tove: Alekoodilla f5a53d saat 10% alennuksen kaikista normaalihintaisista AVA Room -päiväpeitteistä! Alennusta ei voi yhdistää muihin voimassa oleviin tarjouksiin, alennuskoodi voimassa sunnuntaihin 3.5.2015 saakka. 🙂

  1. Mirva: Päiväpeitto on kertakaikkisen nerokas keksintö, meillä siitä on ollut paljon iloa ja hyötyä tytön huoneen siistinä pitämisen kanssa. :)<br />
   <br />
   Sänky on myös AVA Roomin, alla postaus jossa lisätietoa:<br />
   <a rel="external nofollow" href="https://omakotivalkoinen.casablogit.fi/lue/2015/03/ava-room-pienia-ihmeita-sisustukseen&quot; target="_blank">https://omakotivalkoinen.casablogit.fi/lue/2015/03/ava-room-pienia-ihmeita-sisustukseen</a&gt;

 2. Alennuskoodia odotan innosta kihisten 😀 mulla on jo ostoskoriin klikattuna päiväpeite pienelle pojalleni 🙂

 3. Tuo olisi kätsy mun parisänkyynkin, koska sitten ei olisi noita lepattavia kulmia, joihin meinaan aina kompastua.<br />
  Se mulla vaan tuli mieleen, että kun valitsitte keltaiset vetoketjut. Etkö sä maalaakaan vaaleanpunaraidalliseksi tytön huonetta?

  1. Minsku: Tyttö ei ole vieläkään saanut valittua uutta väriä ja vaaleanpunainen on nyt vaihtunut turkoosiin. 😀 Tämän vuoksi jatkamme keltaisella ainakin toistaiseksi, ellen sitten suosiolla vaihda seinämaalia tytön kolmannen väritoiveen mukaisesti mustaksi, jolloin värejä voi olla tekstiilien ja piensisustuksen osalta useampiakin. 😀

 4. Noi AVA-roomin peitteet ovat kyllä ihanan kätsyjä! Sopisi meillä mökille, sänkyjä kun käytetään sekä &quot;sohvina&quot; päivällä että nukkumiseen yöllä.<br />
  <br />
  Tytön huoneesta postailit joskus, että se olisi muuttumassa vaaleanpunaiseksi. Saitko mielen muuttumaan? Mun mielestä toi keltainen on ihana, mutta ymmärrän kyllä, että muut prinsessat tykkää vaaleanpunaisesta.<br />
  <br />
  <br />
  Toinen kysymys myös, jota käyn välillä täällä kyttäilemässä on siniset lakanat jotka tilasit HM:ltä. Miltä ne näytti? Musta ne näytti inspiraatiopostauksessa niin kivoilta, että olen sittemmin kärkkynyt täällä postausta niistä sängyssäsi. Voi olla että olen sen missannutkin! <br />
  <br />
  Mukavaa kevättä!

  1. Ei-Elina: Tyttö on vaihtanut suosikkivärinsä vaaleanpunaisesta ja mustasta turkoosiin ja mustaan, joten toukokuulle suunniteltu maalausprojekti ei toteudu aikataulussa. 🙂 Todennäköisesti tullaan elelemään keltaisen raitaseinän kanssa ensi kevääseen. :D<br />
   <br />
   Siniset pussilakanat eivät ole tulleet ja kävin eilen peruuttamassa nettikaupassa koko tilauksen. 🙁 Myymälässä näin ne muutama viikko takaperin ja ovat kyllä ihanan pehmeän sävyiset, sellaiset aavistuksen utuiset tummansiniset. &hearts; Käyn vapun jälkeen kaupassa katsomassa löytyisikö niitä vielä… 🙂

 5. Hei!<br />
  Eikö alennuskoodi ole enää voimassa tänään sunnuntaina? Aion juuri tilata peitteen mutta ilmoitti koodin vanhentuneen.

  1. Jaana: pitäisi olla kyllä voimassa vielä tänään, kokeile tehdä uusi tilaus jos olisi ollut tilapäinen häiriö kyseessä. Jos ei vieläkään toimi niin laita sähköpostilla palautetta osoitteeseen [email protected] niin he varmasti palaavat sinulle asiaan heti huomenna maanantaina! &hearts;

 6. Täällä kovasti pohditaan päiväpeittojen hankintaa ja mietin miten päiväpeite kesti käytössä? Nyppääntyikö pinta?

  1. Niina: Päiväpeite kestää hyvin pesua eikä nukkaannu. Myös vetoketju pitää värinsä pesussa, ei haalistu eikä päästä väriä ympäröivään kankaaseen. 🙂

 7. Päiväpeitteen laatu kiinnostaisi minuakin. Beditin vastaavasta Zipit-päiväpeitosta voin sanoa, että en missään tapauksessa suosittele. Kangas nyppääntyy todella nopeasti. Ei todellakaan ole hintansa arvoinen.

  1. Laatua vai ei: Tämä kangas pysyy hyvänä, ei nukkaannu ja on pesun jälkeen kuin uusi. Rumpukuivausta en ole koskaan kokeillut, olen aina kuivattanut tämän narulla. Tuosta zipit-päiväpeitosta ei ole kokemusta.

 8. Meillä on zipitin peitto nyt varmaan ollut neljä-viisi vuotta, eikä ole nyppääntynyt ollenkaan. Kissakin ollut vuoden ajan, eikä mitään jälkiä ole jäänyt kankaaseen. Ehkä kankaissa on eroja, meillä on valkoinen.

  1. Katja: nuo zip-päiväpeitot on käteviä. Sopisi omaankin sänkyyni, valkoinen valkoisella vetoketjulla.❤️

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *