Vitamiinipommi – Mansikka-mustikka vispipuuro!

Sadekuuroja sisältävän päivän piristyksenä nautiskelimme parvekkeella värikkäästä herkkuhetkestä. Kotimaisista mansikoista ja mustikoista itse tehty vispipuuro ja appelsiineista puristettu mehu sisälsivät aimo annoksen vitamiineja, joiden voimalla jaksaa fiilistellä Euroviisuja yön pikkutunneille asti. 🙂

Omakotivalkoinen_4276887.jpg

Omakotivalkoinen_4273887.jpg

Omakotivalkoinen_4267878.jpg

Mansikka-mustikka vispipuuro (4:lle)

7dl vettä

1dl mannasuurimoita

2dl kotimaisia mustikoita

2dl kotimaisia mansikoita

2rkl sokeria

Kiehauta vesi teräskattilassa ja lisää joukkoon marjat. Keitä miedolla lämmöllä noin 10 minuttia. Valuta vesi-marjaseos siivilän läpi, painele marjojen kuoria lusikalla siivilän pintaa vasten, jotta kaikki maku irtoaa. Kaada neste takaisin kattilaan, lisää joukkoon mannasuurimot sekä sokeri ja keitä suurimoita noin 10 minuuttia tai kunnes koostumus on pehmeää. Jäähdytä puuro nostamalla kattila kylmään vesihauteeseen. Vatkaa jäähtynyt puuro kuohkeaksi sähkövatkaimella tai sauvasekoittimella. Kaada vispipuuro tarjoilukulhoon ja viilennä jääkaapissa, jolloin puuro kiinteytyy. Tarjoa marjaisa vispipuuro esim maidon kanssa.

Omakotivalkoinen_4266878.jpg

Omakotivalkoinen_4268878.jpg

Omakotivalkoinen_4278878.jpg

Onko siellä muita viisufaneja linjoilla? Jos on, niin onko sinulla omaa viisusuosikkia? 🙂 Itse aion äänestää Ruotsin ja komean Måns Zelmerlöwin esittämän Heroesin voittoon. Muita suosikkejani ovat mm. Latvian loistavasti tulkittu  Pocahontasmainen Love Injected sekä Espanjan voimakas rakkausballadi Amanecer. 

Iloista (viisu)iltaa kaikille!

Omakotivalkoinen_Miia.jpg


Facebook.jpginstagram.jpgBloglovin.jpgPinterest.jpgStyleroom.jpg

2 kommenttia “Vitamiinipommi – Mansikka-mustikka vispipuuro!

 1. Hei mistä olet ostanut tuon ihanan maljakon, jossa keltaiset ruusut ovat? Näyttää juuri sellaiselta, joka sopisi meidän keittiön pöydälle 😉

  1. Susanna: maljakko on Skagerakin Nordic-sarjan kannu ja ostin sen Royal Designin verkkokaupasta. :)<br />
   <br />
   Linkkien takaa voit lukea siitä ja saman sarjan kannellisista purnukoista lisää:<br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="https://omakotivalkoinen.casablogit.fi/lue/2015/05/vihreaa-voimaa-skagerakin-purnukoissa&quot; target="_blank">https://omakotivalkoinen.casablogit.fi/lue/2015/05/vihreaa-voimaa-skagerakin-purnukoissa</a><br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="https://omakotivalkoinen.casablogit.fi/lue/2015/04/skagerak-nordic-astiasarja&quot; target="_blank">https://omakotivalkoinen.casablogit.fi/lue/2015/04/skagerak-nordic-astiasarja</a&gt;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *