Artekin penkit -20%!

Muutama lukijani on ehtinyt koko kevään odotelemaan alekoodia tai muuta tarjousta, jonka pystyisi hyödyntämään Artekin ritiläpenkkiin. Stockmannin kesäkuun kantistarjousten* joukosta bongasin kyseisen penkin, sekä muita kivoja klassikkokalusteita, joista irtoaa nyt -20% alennusta. 🙂

Stockmann kanta-asiakastarjous Artek 153A ja 153B penkit
Omakotivalkoinen eteinen Artek 153A penkki

Eteisessäni asustaa tuo isompi 153A-ritiläpenkki* ja se on ehdottomasti yksi suosikkikalusteistani. Pienemmän 153B-penkin* näkisin omassa kodissani yöpöytänä, tosin Artekin tavallinen jakkara ajaa saman asian yhtä hyvin. Käyttötarkoitukseltaan muuntautuvaa penkkiä voi hyödyntää istumisen lisäksi myös laskutilana ja sivupöytänä. Jos joskus muutan isompaan kotiin, haluaisin rajata olohuoneen sohvan avulla ja laittaa sohvan taakse pari kappaletta näitä ritiläpenkkejä… 🙂 Stockmannin kesäkuun kanta-asiakastarjouksiin voit käydä tutustumassa TÄÄLLÄ!

Iloista iltaa kaikille!

Tuotekuvat: Stockmann / Artek, *sisältää kaupallisen linkin


6 kommenttia “Artekin penkit -20%!

  1. Hei tiiätkö onko koivuinen ritiläpenkki samaa vaaleaa koivua, mitä Artekin jakkaratkin? Monesti niitä näkee todella tummuneina (ovat varmaan jo melkoisen vanhoja), niin olen miettinyt, että ovatko penkit lähtökohtaisesti tummempia, mitä jakkarat. Kiitti!

    1. Sina: Ainakin Stockmannin myymälässä ritiläpenkit ovat vaaleaa koivua, mielestäni vastaa jakkaroiden tummuutta ja sävyä. 🙂

  2. Kyllä Artekin tuotteissa se koivu on sama &quot;sävy&quot;. uutena vaaleampi, vanhemmuuttaan tummuvat.<br />
    Meillä on -09 ostettu ruokapöydän tuolit ja nyt ostettiin korkea työtuoli. Sävyero näkyy kyllä.<br />
    Harkitsimme maalattuina ko. tuotteita mutta Vepsäläisen myyjä käytännöllisyyden vuoksi kehoitti pidättäytymään maalaamattomissa. Maali tahtoo kun kulua ja lohkeilla.

    1. Artek: Näin itsekin olen ymmärtänyt. 🙂 Koivu patinoituu minusta todella kauniisti. &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *