Uusi olohuoneen pöytä – NORR11 Coffee Table Tray!

Siinä se ihanuus nyt on, massiivipuusta käsityönä valmistettu NORR11 Coffee Table Tray -tarjotinpöytä suoraan Saksasta DHL:n toimittamana. Pelkkä tuotekuva riitti jo pari viikkoa sitten vakuuttamaan minut pöydän sopivuudesta meidän kotiin, mutta herranpieksut miten paljon kauniimpi se on livenä.  Valkoiseksi maalatun pöydän sävy on puhtaanvalkoinen. Pöydän pinnasta kuultaa puunsyyt äärimmäisen kauniisti ja massiivipuu tuntuu kädellä sivellessä ihanan sileältä ja pehmoiselta.

Valkoinen tarjotinpöytä olohuoneessa Norr11 Coffee Table Tray - Sisustusblogi Omakotivalkoinen
Valkoinen tarjotinpöytä olohuoneessa Norr11 Coffee Table Tray - Sisustusblogi Omakotivalkoinen
Valkoinen tarjotinpöytä olohuoneessa Norr11 Coffee Table Tray - Sisustusblogi Omakotivalkoinen
Valkoinen tarjotinpöytä olohuoneessa Norr11 Coffee Table Tray - Sisustusblogi Omakotivalkoinen

Kokemuksia huonekalujen tilaamisesta Saksasta

Moni minulta kyselikin jo sähköpostitse toimintaohjeita NORR11 -tuotteiden tilaamiseen liittyen. Sivustolla ei ainakaan vielä ole suomenkielistä palvelua, mutta tuotteiden hinnat saa muutettua euroiksi kun valitsee yläpalkista valuutaksi English EUR:n. NORR11 -tarjotinpöytäsarjaan kuuluu neljä erikokoista mallia, joista Tray on sarjan suurin. Tray -pöytäni hinta (499€) on mielestäni varsin edullinen massiivipuisesta käsityönä valmistetusta isosta kalusteesta. 

Lisäplussana toimitus Suomeen on ilmainen. Maksutapana käy yleisimmät luottokorttit (Mastercard, Visa, Master Debit, Visa Electron) sekä sähköpostiin toimitettu lasku, jonka voi maksaa tuttuun tapaan turvallisesti oman verkkopankin kautta. Tuotteilla on normaalia pitempi toimitusaika, johtuen siitä että tuotteet valmistetaan asiakkaan tilauksen perusteella. Oma pöytäni saapui kuitenkin ennätysajassa perille, joten pitkään ei tarvinnutkaan odotella. 🙂

Toimituksen osalta tieto kulkee melkeinpä reaaliajassa. Saat sähköpostiisi seurantakoodin, josta voit kurkkia missä paketti matkustaa. Toimitusvaiheita on viisi: 1. DHL on saanut paketista noutopyynnön, 2. DHL on vastaanottanut paketin ja se lähtee eteenpäin lentorahtina, 3. paketti on saapunut kohdemaahan (Suomeen) 4. paketti on valmiina toimitettavaksi asiakkaan kotiovelle ja 5. paketti on asiakkaan kotona.

Valkoinen tarjotinpöytä olohuoneessa Norr11 Coffee Table Tray - Sisustusblogi Omakotivalkoinen
Valkoinen tarjotinpöytä olohuoneessa Norr11 Coffee Table Tray - Sisustusblogi Omakotivalkoinen
Valkoinen tarjotinpöytä olohuoneessa Norr11 Coffee Table Tray - Sisustusblogi Omakotivalkoinen
Valkoinen tarjotinpöytä olohuoneessa Norr11 Coffee Table Tray - Sisustusblogi Omakotivalkoinen
Valkoinen tarjotinpöytä olohuoneessa Norr11 Coffee Table Tray - Sisustusblogi Omakotivalkoinen

NORR11 – Tilauskalusteet Saksasta

Vähän jännitti tilailla näin suuria tuotteita Suomen ulkopuolelta, mutta hyvinhän se meni ja tavarakin saapui nopeasti ja ehjänä perille. Oman kokemukseni kautta uskallan suositella NORR11 -tuotteiden tilaamista teille kaikille, jotka olette heidän kalusteistaan kiinnostuneet. 🙂

Ihanaa iltaa kaikille!


Seuraa myös Instagramissa 

32 kommenttia “Uusi olohuoneen pöytä – NORR11 Coffee Table Tray!

 1. Hyviä valintoja olet tehnyt hyllyjen ja pöydän suhteen! Mielestäni juuri tuollaiset vähän järeämmät kalusteet tuovat tilaan mielenkiintoa ja tasapainoa ja toimivat katseenvangitsijana. Ennen kaikki oli samaa kokoluokkaa ja ei oikein tiennyt mitä katsoa! ?

 2. Wau, on kyllä hieno! Itsekin myin vanhan sohvapöydän ja olen niin kauan ilman, kunnes saan teetätettyä itse piirtämäni pöydän. Se on osoittautunut vain kuviteltua haastavammaksi 😀 <br />
  <br />
  Mielestäni teidän olohuoneeseen sopii paremmin suorakulman mallinen pöytä 🙂

  1. Linda: Millaisen pöydän olet suunnitellut? Onko pyöreä vai kantikas ja millaiset jalat? 🙂 Itse suunnitellut kalusteet ovat kyllä ihan parasta A-luokkaa, saa just sellaisen mööpelin kuin haluaa ja oikein mitoitettuna. &hearts; &hearts; &hearts;

  2. Pöytä on neliskanttinen kokoa 60×60 cm. Minua on aina jokin pieni yksityiskohta häirinnyt kaikissa myynnissä olevista pöydistä (Hay Tray, By Lassen Twin ja Houde Doctor Cube). Joten otin kupin kahvia, kynän ja paperin yhtenä sateisena päivänä ja lopputulos oli niin hieno, että ajattelin teettää pienillä variaatioilla sohvapöydän, terassipöydän ja mahdollisesti vielä yöpöydät. Runko on terästä ja sohvapöydässä etenkin umpiterästä, joka olisi kevyen näköinen, mutta kuitenkin yllättävän jämäkkä ja siihen uskaltaa nostaa jalat huoletta päälle :)<br />
   <br />
   Pöydän kansien materiaalia voi tuunata ja vaihtaa jatkossa. Ainakin aluksi sohvapöydän kansi olisi Carrara marmoria, sekä terassipöydän taas betonia 🙂

  3. Libla: Kuullostaa tosi hienolta, ja tuo vaihdeltavuus pöytälevyssä on kyllä sellainen superhienous jota itse olen monesti jäänyt kaipailemaan. &hearts; &hearts; &hearts;

 3. Pöytä on todella kaunis, ja sopii teidän olkkariin ja muuhun sisustukseen täydellisesti. Taas nappivalinta!

 4. Ihana pöytä 🙂 Sopii teille hyvin, vaikka oli se edellinenki pöytä nätti. Pöytä tosi kiva ja erinlainen mitä on nähnyt :)<br />
  Hyvää loppu viikkoa sinne!!!

  1. Päivi S: Tuo massiivipuinen tarjotinpöytä on tosi ihana ja erilainen, sopivan iso mutta silti jalkojensa takia kevyen näköinen. &hearts;<br />
   <br />
   Ihanaa loppuviikkoa sinulle myös! &hearts;

 5. Mainitsit jossain postauksen kommentissa meneväsi nukkumaan puuvillahanskat kädessä jos olet kädet rasvannut. Missä säilytät puuvillahanskoja ja löytyykö ne jostain 1000 tavaran postauksessa? Kiitos!

  1. Elisa: Puuvillahanskat tulivat siivouskäsineiden mukana (saunan maalaamista varten ostin) ja otin ne hyötykäyttöön unihanskoiksi niinä yöinä kun olen rasvannut kädet. 🙂 Eivät siis ole tavarahaaste postauksissani mukana. Niitä säilytän Skagerakin posliinipurnukassa makkarin seinähyllyllä käsirasvaputelin vieressä. 🙂

 6. Kiva kun sait ilmaiseksi pöydän! Toivottavasti nyt menee tavaraa ko merkiltä kaupaksi kun saatiin taas mainosta kehiin!<br />
  Missä MIEHEN vitriini joka oli hetken aikaa esillä? HAHA mikä vitsi nämä muka &quot;ostamasi&quot; tuotteet

  1. mainosta: Pöytä on kylläkin ihan täyteen hintaan luottokortilla maksettu, joten ei huolta ilmaiseksi saamisesta tai edes alennuksesta. 😀 En myöskään saa mitään infoa saati palkkiota mahdollisista myydyistä tuotteista, ja postaukseni oli tarkoitus auttaa heitä jotka ovat minulle jo kysymyksiä laittaneet sähköpostitse, blogikommentein ja Facebookin inbox-viestien välityksellä, sekä heitä jotka tulevaisuudessa löytävät postaukseeni ja ovat kiinnostuneita siitä miten homma toimii. En ole suinkaan ainut joka suosii suomalaisia verkkokauppoja ja karttaa ulkomaisia niiden vierauden takia. :)<br />
   <br />
   Suomessa on olemassa laki joka määrää miten kaupalliset yhteistyöt ja hyödykkeet ilmaistaan lukijoille mediassa, joka CASA Blogit ja Oma Koti Valkoinen molemmat ovat. Lukijan pitää selvästi ymmärtää jo postauksen ensimmäisestä säkeestä että kyseessä on yhteistyö ja kirjoituksesta on saatu etukäteen hyödykettä, olkoot vaikka kuinka olematon sellainen. Minun yhteistyöpostaukseni voit käydä lukemassa yhteistyötunnisteen takaa, jotka merkitsen selkeästi tunnisteilla sekä ensimmäisen kappaleen tekstiosuudessa. <br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="https://omakotivalkoinen.casablogit.fi/search/query/tags/?tag=Yhteistyö&quot; target="_blank">https://omakotivalkoinen.casablogit.fi/search/query/tags/?tag=Yhteistyö</a><br />
   <br />
   Minulla on kirjanpidollisista syistä säilöttynä kaikki dokumentit kaikista ostoksistani viimeisen 4 vuoden ajalta. En lähde kuitenkaan todistelulinjalle kuittivuoreni kanssa, vaikka materiaalia riittäisi yllinkyllin. :)<br />
   <br />
   Mukavaa loppuviikkoa!

  2. ….kyllä harmittaa (ja ehkä vähän naurattaakin) näiden huutelijoiden puolesta. Ennen kuin jättää näitä nasevia kommentteja kannattaisi lisätä omaa sivistystään ja tutustua Suomen voimassaolevaan lainsäädäntöön.<br />
   <br />
   Toivottavasti tuli nyt parempi mieli 🙂

  3. Linda: Suomessa on nykyisin hyvin tarkat säännöt miten asioita mediassa saa tuoda esille, tämä säännöskirjanen koskee naistenlehtien toimittajiakin tiukemmin meitä bloggaajia, jotka olemme tilivelvollisia aivan kaikesta teille lukijoille sekä verottajallekin. Itse olen todella tarkka erityisesti siitä että postauksestani tulee esille jo heti alussa että postauksen aiheeseen on vaikuttanut jokin hyödyke, tarjottu tapahtuma, saatu tuote tai muunlainen yhteistyökuvio, ja onhan se aika luonnollistakin tuoda nuo ed.mainitut asiat heti esille koska ne ovat vahvasti myös postauksen aiheena (esim tänän tekemäni postaus Ikean uudesta kuvastosta, josta pääsin nauttimaan jo eilen lanseerausillallisen yhteydessä). 🙂

 7. Siis niin täydellinen pöytä teidän olkkariin, ettei mitään rajaa! Nuo pöydän vaakalinjat tarjottimista menee nätisti yhteen Muuramen laatikostojen urien kanssa, tosi kaunis kokonaisuus. Pöytä näyttää todella laadukkaalta materiaalilta. Hankinta on ihan nenä päähän, vau! &hearts;

  1. Heidi: Itse olen aivan lääpälläni tuohon pöytään, niin täydellinen kaikinpuolin. &hearts; &hearts; Pöydän vaakalinjat mukailevat minustakin kivasti Muuramen tasoa, lisäksi tykkään tuosta erilaisten materiaalien yhdistämisestä – mattavalkoista (Muurame, Mademoiselle tuoli), terästä (Deer-hylly), nahkaa (sohva) ja massiivipuuta puunsyykuvioineen uuden pöydän tuomana. &hearts; &hearts;

 8. Ei voi muuta kuin ihastella tuota teidän kotianne, aivan upea kokonaisuus 🙂 <br />
  Jossakin kommentissani mainitsin Deerin &quot;massiivisuudesta&quot; Stringeihin nähden, mutta kyllä ne valot ja varjot teki siinä tepposen. Aivan sopusuhtaista kaikki. Ihailen sinun tyyliäsi 🙂

 9. Aivan ihana pöytä!! Tuo Deer on omaan makuuni vähän liian erikoinen mutta istuu kyllä teidän olkkariin hyvin. Nuo ruukut on kans tosi kauniita.

  1. Minttu: Deer on aika erikoinen seinähylly, siihen ei kaikki samalla tavalla rakastu, kuin esim String Pocketiin joka on muodoltaan paljon hillitympi ja perinteisempi. 🙂 Deer on kyllä kasvanut jotenkin kiinni minuun, huomaan ihastelevani sitä joka päivä ja tänäänkin kiltisti pyyhin siitä kaikki pölyt pois vaikken muualta jaksanutkaan siivoskella. 😀

 10. Nyt kun kotisi alkaa hipoa täydellisyyttä, mistä ajattelit keksiä jutun juurta blogiin jatkossa?

  1. L: Sinäpä sen kysyit… en mie tiiä. 🙂 Kotona tapahtuu kyllä aika vähän verrattuna menneisyyteen (ja luojankiitos näin onkin :D) mutta jotakin pientä liikehdintää varmasti aina on, ainakin vuodenaikojen ja pikkutavaroiden sekä tekstiilien suhteen. 🙂 Syksy tuo tullessaan paljon uusia postausaiheita, messujuttuja ja matkojakin, ja nytkin on rästissä muutama postaus jotka haluaisin saada tehtyä hetinyt mutta aika ei riitä. 🙂 Arkijuttuja on minulta paljon toivottu ja niitä varmasti tulevaisuudessa tulee useammin kuin tähän asti, ehkä innostun itsekin esiintymään enemmän kameran edessä. 🙂

  1. Jenni: Tablo sai uuden kodin ja pikkuista Keytä en ainakaan toistaiseksi (en uskalla enää vannoa etten koskaan :D) ole myymässä. 🙂

 11. Mä tykkäsin kovasti niistä pyöreistä pöydistä, ja oli jotenkin järkytys nähdä tämä tilalla:D <br />
  Mutta itseasiassa(kun useamman kerran olin käynyt tsiigaamassa), onhan tämä nyt paljon parempi. Tykkään 🙂

  1. Minsku: Kiva että tykkäät vaikka veikin hetken makustella asiaa. 🙂 Pyöreät pöydät olivat kyllä todella kivat, toivat vähän muotovaihtelua olohuoneeseen. Deer-hylly kyllä paikkaa tuplaten nyt tuon vaihtelun, sen kanssa pitkulainen pöytä näyttää rauhallisemmalta ja tasapainoisemmalta. &hearts;

 12. Moi! Todella kaunis pöytä ja samalla huomasin, että takana näkyvä tasokin on oikein kaunis. Itse olen yrittänyt etsiä tasoa tv:lle, mutta en ole oikein löytänyt. Saako kysyä mistä tasosi on hankittu?

  1. Henna: Tv-taso on Muuramen sarjaa, koostuu kolmesta 2-kerroksisesta Mup-laatikostosta ja kahdesta erillisestä päällekkäin olevasta moduulista, josta toinen on kippiovellinen laitekaappi ja sen alla yksittäinen Mup-laatikko. 🙂 Muuramea myydään mm. Vepsäläisellä, Stockmannilla ja heidän omassa verkkokaupassaan. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *