Leikkisää liikuntaa kotivoimistelun muodossa – Voimistelutuote.fi

Kaupallinen yhteistyö: Suomen Voimistelutuote

Sain Suomen Voimistelutuotteelta yhteydenoton heidän vasta lanseerattuun valkoiseen voimistelutuotesarjaansa liittyen. Uutuussarjaan kuuluu puolapuut, voimistelurenkaat, trapetsitanko sekä nojapuut. Tuotteet valmistetaan Suomessa kotimaisuutta vaalien ja puuta pääasiallisena valmistusmateriaalina käyttäen. Pieni telinevoimistelija sisälläni heräsi 20 taukovuoden jälkeen ja koska oma tyttönikin on jo pitkään ollut kiinnostunut telinevoimistelusta, tartuin heidän yhteistyötarjoukseensa hymyssä suin. 🙂 Kotivoimistelu on loistava keino kannustaa lapsia (ja aikuisiakin) liikkumaan ja tämä kotikäyttöön soveltuva kotimainen tuotesarja mahdollistaa liikunnalliset leikkihetket koko perheen kesken. ♥

Kotimaiset tyylikkäät voimistelutuotteet olohuoneeseen - Sisustusblogi Omakotivalkoinen
Kotimaiset tyylikkäät voimistelutuotteet olohuoneeseen - Sisustusblogi Omakotivalkoinen
Kotimaiset tyylikkäät voimistelutuotteet olohuoneeseen - Sisustusblogi Omakotivalkoinen

Valkoiset puolapuut olohuoneessa

Puolapuut sopivat erinomaisesti myös aikuisten treenaamiseen ja venyttelyn tueksi. Mies pääsi heti ensimmäisenä testaamaan leuanvetoa, vatsalihasliikkeitä sekä selän venytystä ja seuraavan päivän tuskaisesta huokailusta päätellen treeni oli tälle kuntosalisankarille erittäin tehokas. Itse olen hyödyntänyt puolapuita venyttelyssä sekä tehnyt tankobalettiharjoituksia yksin sekä tytön kanssa. Tyttö vuorostaan temppuilee leikin kautta, opettelee mm. käsilläseisontaa tyynypinon avustuksella. 🙂

Kotimaiset tyylikkäät voimistelutuotteet olohuoneeseen - Sisustusblogi Omakotivalkoinen
Kotimaiset tyylikkäät voimistelutuotteet olohuoneeseen - Sisustusblogi Omakotivalkoinen
Kotimaiset tyylikkäät voimistelutuotteet olohuoneeseen - Sisustusblogi Omakotivalkoinen

Voimistelurenkaat sormipikalukolla

Voimistelurenkailla keinuminen on loistavaa käsilihastreeniä. Mies näissäkin vetelee leukoja, mutta itse olen varovaisempi olkanivelen luksaation vuoksi ja lähinnä toimin vain tytön henkilökohtaisena avustajana, ainakin toistaiseksi. Kätevän sormipikalukon ansiosta hihnoja on helppo säätää käyttäjän pituuden mukaan. 

Kotimaiset tyylikkäät voimistelutuotteet olohuoneeseen - Sisustusblogi Omakotivalkoinen
Kotimaiset tyylikkäät voimistelutuotteet olohuoneeseen - Sisustusblogi Omakotivalkoinen
Kotimaiset tyylikkäät voimistelutuotteet olohuoneeseen - Sisustusblogi Omakotivalkoinen

Mininojapuut tehokkaaseen kotitreeniin

Kotivoimisteluun sopivat mininojapuut harjoittavat tasapainoa ja buustaavat mm. punnerrusharjoituksia. Mies omi nämä heti itselleen ja kutsui kaverinsakin kokeilemaan niiden vaikutusta punnerrussarjoihin. Itse hyödynnän nojapuita käsien varassa voimailtaviin astangajoogaliikkeisiin sekä rääkkiliike lankun tekemiseen, jotta saan vaihtelua liikeratoihin ja painopisteisiin.

Kotimaiset tyylikkäät voimistelutuotteet olohuoneeseen - Sisustusblogi Omakotivalkoinen
Kotimaiset tyylikkäät voimistelutuotteet olohuoneeseen - Sisustusblogi Omakotivalkoinen
Kotimaiset tyylikkäät voimistelutuotteet olohuoneeseen - Sisustusblogi Omakotivalkoinen

Valkoinen trapetsi on tyylikäs kuntoväline

Trapetsista on tullut tytön suosikki, hän kieppuisi, keinuisi ja roikkuisi siinä 24/7. 🙂 Trapetsi sopii renkaiden ja puolapuiden lailla leuanvetoihin, sen tasapainoa ja lihasvoimaa kasvattava vaikutus todella tuntuu koko kropassa ja saa keskivartalon syvimmätkin lihassäikeet kiristymään. Viikonloppu on mennyt vilistänyt näiden vempainten kanssa touhutessa ja varsinkin vatsalihaksista huomaa että jotain uudenlaista on tehty… hyvä että pystyn edes nauramaan, kun juilii kyljistä ja alavatsan lihaksista niin mojovasti. 🙂 

Minulla on iloisia uutisia kaikille kotikäyttöön soveltuvista voimisteluvälineistä kiinnostuneille, Suomen Voimistelutuote nimittäin tarjoaa kaikille lukijoilleni 10% alennuksen voimistelutuote.fi -verkkokaupasta 8.9.2015 mennessä tehtyihin tilauksiin. 🙂 Alennuksen saa täyttämällä tilauslomakkeen viestikenttään alennuskoodin: OMA KOTI VALKOINEN. 

Lisätietoja, treenivinkkejä ja asennusohjeita kotikäyttöön soveltuvista voimistelusarjan tuotteista löydät Suomen Voimistelutuotteen verkkokaupasta:

voimistelutuote.fi

Mukavaa sunnuntaipäivää kaikille!


Seuraa myös Instagramissa 

47 kommenttia “Leikkisää liikuntaa kotivoimistelun muodossa – Voimistelutuote.fi

 1. Siis aivan mahdottoman kivat! Teillä on nähtävästi seinät betonia? Voi miten tykkäisin moiset saada omaan kotikuntoilupisteeseen. Pitää tutustua miten toimii gyproc-seiniin. Toki tukipuut löytyvät mutta riittäneekö ne?

  1. Mallu: Puolapuut on kiinnitetty betoniin, mutta cyprockikaan ei ole ongelma. 🙂 Cyproc seinään kiinnitettäessä pitää puolapuut kiinnittää seinän tukirankaan, kuten usein tehdään keittiön yläkaapeille. Rakennustapaselosteesta yleensä selviää mitä materiaalia tukiranka on, puuta vai terästä. Molemmista menee ruuvi kyllä läpi, mutta poranterä tulee valita materiaalin mukaan, muuten menee terät turhaan rikki. 🙂 Painoa tukiranka kyllä kestää sen 100kg mikä on puolapuiden painorajasuositus. 🙂

 2. Puolapuut on tosi kivat myös sisustuselementtinä. Mutta ota nyt ihmeessä noi kukat ja torkkupeitto pois niistä! 😀 Ne näyttää todella epäsopivilta "kuntoiluvälineeseen". Vähän sama kun äitini luona kuntopyörä on lähinnä pyykinkuivausteline.

  1. Jjj: Halusin näyttää kuvien kautta että puolapuita voi käyttää myös sisustuksellisesti lisämällä sen tangoille viherkasveja tai torkkupeittoja. 🙂 Minusta ne näyttävät hyvältä enkä itse näe mitään yhtäläisyyttä kuntopyörän päälle ripustettuun vaatemyttyyn. 🙂

  2. Ethän sinä kovin usein pystykkään myöntämään omaa erehtyväisyyttäsi. Vastauksesi oli niin odotettavissa. Voisit joskus yllättää meidät lukijat niin että myöntäisit virheesi. (ei, en tarkoita nyt juuri tätä kyseistä asiaa) Mutta ei, "minähän en päätäni käännä" ;D Hyvä blogi muuten Miia mutta tämä tietynlainen jääräpäisyytesi on jotenkin ahdistavaa. Muutamakin juttu mistä vaan väittämällä väität vastaan vaikka kantasi on todistettu vääräksi muistuu mieleen. En odota että julkaiset kommenttiani, sinuahan ei saa kritisoida. Ja jos julkaiset niin odotettavissa on metrin pituinen puolusteleva teksti asian vierestä. Tarkoitukseni ei ole pahoittaa mieltäsi vaan tuoda sinulle uusia näkökulmia. Minä siirryn nyt sivuun sinun blogistasi vaikka puoleksi vuodeksi ja palaan sitten takaisin, toivotaan että asenteesi on siihen mennessä muuttunut hieman avarakatseisemmaksi! Kaikkea hyvää.

  3. Jjj: Sanomattakin lienee selvää etten tahallani sisusta kodistani omasta mielestäni rumaa. 🙂 Siinä missä sinulla on täysi oikeus olla sitä mieltä että kaksi viherkasvia ja orrella roikkuva torkkupeitto ovat epäsopivia, ovat ne omasta mielestäni todella kivoja ja minulla on yhtäläinen oikeus olla tätä mieltä. Tämä on mielestäni makukysymys, jossa kumpikaan ei ole toista oikeammassa tai vääremmässä. Miksi minun pitäisi myöntää olevani väärässä kun asiaan ei ole olemassa oikeaa tai väärää tapaa?<br />
   <br />
   Mielipide- ja näkemyseroistamme huolimatta toivotan sinulle tunnelmallista syksyä ja hohtavaista talvenaikaa, kenties törmäämme blogistaniassa ensi vuonna! 🙂

 3. Onpa hieno idea ja toteutus! Mukava kun käyttötavaran valmistajat hissun kissun ottavat huomioon myös ympäristön, mihin tuotteet on tarkoitus sijoittaa. Seuraavaksi pitäisi saada kaunis juoksumatto tai kuntopyörä valikoimiin!

  1. Hippu-76: Minustakin on hienoa että valmistajat ovat heränneet ajattelemaan myös ulkonäkökysymyksiä. 🙂 Laadukas kuntoilulaite voi näyttää myös hyvältä, ilman että sen käyttömukavuus kärsii. 🙂 Innovatiivisuutta ja luovuutta se kyllä vaatii suunnittelujalta enemmän, mutta on kaiken vaivan arvoinen. 🙂 Valkoinen jumppamatto olisi ihana lisä meidän kuntoilukokoelmaan, sellaiselle olisi suuri tarvekin. 🙂

  1. Jenna: Nuo on i-h-a-n-a-t! &hearts; &hearts; Ja vitivalkoiset! &hearts; &hearts; Itsekin mietin hetken että olisinko laittanut ne tytön huoneeseen, mutta päädyin tuohon olohuoneeseen koska me muutkin niitä haluamme käyttää. 🙂 Samalla pystyn myös valvomaan niiden käyttöä esim ruokaa tehdessä. 🙂

 4. Ai hitsi!! Wau!! Ihan huippu juttu, sopii niin hyvin teille. Nyt jokin arvonta heiltä tähän..mä haluuuun voittaa.. Hintoja en uskalla edes kurkata:D

  1. Pippuriina: Hinnat ovat itseasiassa yllättävän edulliset, varsinkin jos ottaa huomioon että ne ovat suomalaista tuotantoa ja kunnon puusta valmistetut. 🙂 Nämä isot puolapuut maksavat 199€, pienet ovat 99€, renkaat 59-64€, trapetsit 49-69€ ja nojapuut 49€. :)<br />
   <br />
   Voimistelutuotteet Facebookissa on usein hyviä tarjouksia, tällä hetkellä tarjouksessa on trapetsit 34€. :)<br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="https://www.facebook.com/Voimistelurenkaat&quot; target="_blank">https://www.facebook.com/Voimistelurenkaat</a&gt;

  2. Really? No ei paha ollenkaan. Voi että haluan kyllä nuo puolapuut. Tinkaa meille alekoodi 😉

  3. Pippuriina: Jippii, alekoodi 10% järjestyi. 🙂 <br />
   <br />
   Heidän uusittu verkkokauppansa avautui pari päivää sitten ja alennuskoodikenttää ei vielä erikseen ole. 10% alennuksen saat kuitenkin hyödynnettyä syöttämällä tilausta tehdessäsi lisätietokohtaan koodin Oma Koti Valkoinen. 🙂

 5. Voihan vide!!! &hearts;&hearts;&hearts; Noi valkoiset puolapuut, upeat! Meilläkin lapset varmasti hullaantuisivat noista ja apinat pääsisivät valloilleen… Nyt säästökuuri ja puolapuu kaupoille !!! 🙂

  1. Live &amp; Home: Puolapuut ovat ihanat ja niistä on ollut meille suurta iloa ja hyötyä. 🙂 Eivätkä ole minusta edes kalliitkaan, rahansa arvoiset ehdottomasti. &hearts; &hearts; &hearts;

  1. Netta: Kiinnitys on tehty ontelolaatoille sopivilla kiinnittimillä, tälläisillä:<br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="http://www.talotarvike.com/wurth-kiinnitysankkuri-m5x37-100kpl-p22627?e=a88977af-1dd3-4aea-82ff-fe8d4981223c&quot; target="_blank">http://www.talotarvike.com/wurth-kiinnitysankkuri-m5x37-100kpl-p22627?e=a88977af-1dd3-4aea-82ff-fe8d4981223c</a><br />
   <br />
   Meidän ankkurit ovat hieman isompia, poratun reiän koko 12 (linkin tuotteessa 10). Lisäksi tuo tavallinen ruuvi on korvattu koukulla, oli valmis setti. Ostettu K-raudasta. 🙂 Ontelolaattaan on haastava porata koska laattasaumojen sisäpuolella on aina noin 10cm teräslevyä, johon ei suositella porattavaksi (eikä meidän pora edes mene siitä läpi). Jos teillä on rakennustapaseloste (tai saisitte sellaisen isännöitisjältä) niin sieltä kannattaa katsoa mikä on onteloväli. Sen mukaan on helppo laskea porattavat kohdat eikä tule turhia hutiin menneitä reikäyritelmiä kattoa pilaamaan. 🙂

 6. Ihania välineitä, niin lapsille kuin aikuisillekin. Mäkin haluun? Saisitkohan Mia meille lukijoille jonkun alennuskoodin?

  1. Jonna: Niin ovat. &hearts; &hearts; &hearts; Kysäisen heiltä onnistuisiko lukija-alennus. 🙂 Palaan tänne kertomaan mikäli onnistuu. 🙂

  2. Jonna: 10% alekoodi järjestyi. 🙂 <br />
   <br />
   Heidän uusittu verkkokauppansa avautui pari päivää sitten ja alennuskoodikenttää ei vielä erikseen ole. 10% alennuksen saat kuitenkin hyödynnettyä syöttämällä tilausta tehdessäsi lisätietokohtaan koodin: Oma Koti Valkoinen. 🙂

 7. Tosi kivat ja hyödyllisetkin ja sopii sisustukseen! Itse haluaisin puolapuut ja trapetsin. 🙂 <br />
  Mutta jääkö nuo kaikki olohuoneen pysyvästi? Toki pystyy lapsen touhuja seuraamaan paremmin, mutta hieman yllättävä ratkaisu minusta! Onko trapetsi ja renkaat samaan aikaan katossa vai vaihteletko niitä? Onko se edes mahdollista, että saisi samoihin kiinnikkeisiin vaihdettua? Keinu taisi ainakin siirtyä joksikin aikaa pois.

  1. K-K: Puolapuut jäävät pysyvästi olkkariin, tai ainakin seuraavaksi vuodeksi pariksi että voi hieman pitää silmällä neidin ja ystäviensä touhuja. 🙂 Trapetsi ja renkaat ovat samoissa koukuissa kuin keinukin oli ja niitä vaihtelen vuorotellen fiiliksien mukaan. 🙂 Taloustikkaitani säilytän kylpyhuoneessa, joten ne on helppo poimia sieltä vuoronvaihtoa varten. 🙂

 8. Erittäin kivat (ja kivanäköiset) välineet liikkumaan kannustamiseen! Meillä on terassilla renkaat, ja niissä on hyvä treenata myös selän lihaksia – kuten mieheni laittaa minut tekemään aina kun valitan selkäkipuja, sen sijaan että tulisi hierontaa 😀

  1. House nro 13: Ei lainkaan huonompi ehdotus mieheltäsi. 🙂 Selkälihasjumppailu usein lämmittää ja vetreyttää jumissa olevia lihaksia ja poistaa kipuja. 🙂 Meillä on myös ihan sama systeemi, ensin kevyt jumppailu ja sitten hieronta jos ei kipu lähde. 🙂

 9. Sohva on nyt minusta aika ahtaasti tuolla nurkassa ja hieman hämää tuon maton asettelu sohvapöytään ja sohvaan nähden. Ilmeisesti olet keskittänyt maton nyt tv-tason eteen? Eikö puolapuut olisi mahtuneet vaikka siihen eteistilaan yhden peilin tilalle?

  1. Salli: Sohva on niin syvä että se näyttää kuvissa ahtaammalta kuin mitä onkaan, ikkunaseinän ja sohvan väliin jää 32cm rakoa. 🙂 Sohva on keskitetty tv:n kanssa ja matto vuorostaan tason kanssa. Vähäsen on epäsuhdat linjat, mutta eipä tuo haittaa. Joskus tuo sohva tulee uusittua kuitenkin ja silloin olohuoneesta tulee tasapainoisempi. :)<br />
   <br />
   Eteisen seinä on niin lähellä saareketta etten turvallisuussyistä sitä edes harkinnut eteisseinän puolelle.

 10. ihanat puolapuut!Viherkasvit ja torkkupeite sopii hienosti,kun eivät muussa käytössä.Itse varmaan ripustelisin välillä lyhtyjä,tai tuikkukippoja puolille.tai hmmmm jouluvalot:)

  1. Nanna: Kokeilin jo pallovaloja, ne olivat i-h-a-n-a-t! &hearts; &hearts; En malta odottaa että syksy kunnolla saapuu ja pääsen virittelemään ne uudestaan puolapuihin. 🙂

 11. Upeat nuo puolapuut. Meillä oli aikoinaan vanhalta koululta saadut tosi kulahtaneet puolapuut tikkaina nukkumisparvelle. Ne olivat kyllä sympaattiset mutta nuo sinun ovat todella hienot kaikessa yksinkertaisuudessaan &hearts;

  1. Annemari: Puolapuut ovat sympaattinen sisustuselementti, tuovat mukanaan sopivan ripauksen rentoutta ja leikkisyyttä. &hearts; &hearts; &hearts;

 12. Ihanat!! Mä tykkään kun sisutukseen yhdistetään tällaisia liikunnallisia juttuja. Meillä on myös renkaat killunneet olohuoneen katossa vajaan vuoden ja ovat vieläkin päivittäin ahkerassa käytössä. Ja voi sitä riemua kun lapset oppivat jotain uutta niissä 🙂 Ja itsekin saa kunnon treenin niillä, voi käyttää kuten trx-liinoja 🙂 Olen metsästänyt käytettyjä puolapuita jo ikuisuuden, kun muiden valmistajien puolapuiden hinnat hirvittää, eikä ne ole miellyttäneet silmää. En halua niitä metallisia, vaan puiset ehdottomasti! Ja nuo valkoiset on aivan superhienot!! &hearts;

  1. Cato: meilläkin iloitaan päivittäin uusista tempuista, tyttö on parin päivän sisällä rohkaistunut valtavasti ja uskaltaa jo tehdä omaan silmääni hurjankin näköisiä taiturointeja. 🙂 Noita trx-liinoja täytyykin katsella, sellaiset olisi omaan treeniin varmasti loistava lisä. :)<br />
   <br />
   Voimistelutuotteen puolapuut ovat erittäin kohtuuhintaiset kotimaiseksi puutuotteeksi. Niistä saat 10% alennuksen 8.9.2015 asti lisäämällä verkkokauppatilauksen yhteydessä lisätietokenttään alennuskoodin: Oma Koti Valkoinen, mikäli käytettynä ei löydy hyväkuntoisia. 🙂

 13. Hienot!! Onko nuo renkaat aikuisten vai lasten koossa? Entä nuo kiinnitysköydet, onko nekin voimistelutuotteelta? Hauskalta näyttää ja itsekin noita jo kuukausia käynyt kurkkimassa ☺

  1. Taika: renkaat ovat aikuisten (eli koko perheen) kokoa. 🙂 Valkoiset kiinnitysköydet tulevat renkaiden mukana, samoihin köysiin voi kiinnittää myös trapetsinkin, jos sellaisen haluaa myös. 🙂

  1. Sooy: Torkkupeitto on Gantin mallistosta, taitaa kuulua ihan perusvalikoimaan tuo palmikkoneuleinen malli. 🙂

 14. Heippa! Vanha postaus, mutta kyselen, mikä teillä on tuo koukkujen etäisyys toisistaan? Trapetsi on ilmeisesti tuo 70 cm pitkä, jota edelleen on myynnissä? Mietityttää asia, koska renkaiden etäisyydeksi kehotetaan laittamaan 50 cm, mutta eikö trapetsi mene vinoon tuolla etäisyydellä? Kiitos, jos ehdit vastata. =)

  1. Riikka: Kattokoukut on alunperin laitettu Lillagungan keinulle ja niiden etäisyys on 48cm. Trapetsi on roikkunut samoista koukuista eikä mennyt vinoon. 🙂

  1. Anne: taisin sinulle vastatakin jo sähköpostitse. 🙂 Puolapuut löytyvät Voimistelurenkaat.fi 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *