PIHISTÄ TAI PANOSTA – Syysuutuudet 2015!

Ikean uutuuksien joukosta bongasin pari potentiaalista Pihistä tai Panosta -sarjaan sopivaa löytöä, joista haluan vinkata teillekin. 🙂

Pihistataipanosta_naulakot29082015.jpg

Milanon huonekalumessuilla vuonna 2006 esitelty Mikko Laakkosen suunnittelema Latva -naulakko edustaa tyylikästä uuden aikakauden designia. Tämä katseenvangitsijana toimiva taiteellinen käyttöesine toimii tyhjänä ollessaan taideteoksena, samaan tapaan kuin oman kotini seinällä oleva Swedesen Tree -naulakko. ♥ Samaa skandinaavista tyylittelyä ja mielenkiintoisuutta saa luotua Ikean uutuusvalikoimaan kuuluvalla Tjusig -naulakolla

Pihistataipanosta_sohvapoydat.jpg

Toinen Ikea-bongaukseni on kaksiosainen Svalsta -sarjapöytäsetti. Edullisten pöytien muotokieli muistuttaa sekä Artekin kolmijalkaista Aalto 90B -pikkupöytää, että Hemin nelijalkaista Bento -sohvapöytää

pihistataipanosta_hyllyt31082015.jpg

Hännänhuipuksi säästämäni kolmas löytö on todellinen budjettivoittaja – Askon Hanna -tikashylly, joka muistuttaa melkoisesti Swedesen Libri -hyllyä. Hanna-hyllyä ei tosin Librin tavoin voi laajentaa suuremmaksi hyllykokonaisuudeksi, mutta yksittäisenä kalusteena se on ehdottomasti harkitsemisen arvoinen vaihtoehto. Vaikka Swedesen versio päihittääkin Hanna-hyllyn laadussa, on huima 800€ hintaero kuitenkin niin suuri, etten itse osaa laittaa näitä kahta paremmuusjärjestykseen. Rahalleen saa varmasti vastinetta, kumpaan sitten päätyisikään. 🙂

Täällä istutaan teeveetä tapittaen ja MTV Video Music Awardseista nauttien. 🙂 Vähän on havaittavissa sellaista tekemällä tehtyä jäykähköä komiikkaa ja tekopirteää fiilistä, mutta esitykset ovat olleet niin näyttäviä että huonoa huumoria jaksaa välispiikkien aikana katsella ja kuunnella. 🙂 

Miia_signerina2015.jpg

(Tuotekuvat: Ikea, Asko, Swedese, Artek, Covo, Hem. Postaus sisältää mainoslinkkejä)


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

2 kommenttia “PIHISTÄ TAI PANOSTA – Syysuutuudet 2015!

Click on a tab to select how you'd like to leave your comment

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *