PIHISTÄ TAI PANOSTA – Syysuutuudet 2015!

Ikean uutuuksien joukosta bongasin pari potentiaalista Pihistä tai Panosta -sarjaan sopivaa löytöä, joista haluan vinkata teillekin. 🙂

Pihistä tai panosta mustavalkoiset naulakot Sisustusvinkki Omakotivalkoinen

Pihistä tai panosta – Seinänaulakot

Milanon huonekalumessuilla vuonna 2006 esitelty Mikko Laakkosen suunnittelema Latva-naulakko* edustaa tyylikästä uuden aikakauden designia. Tämä katseenvangitsijana toimiva taiteellinen käyttöesine toimii tyhjänä ollessaan taideteoksena, samaan tapaan kuin oman kotini seinällä oleva Swedesen Tree -naulakko. ♥ Samaa skandinaavista tyylittelyä ja mielenkiintoisuutta saa luotua Ikean uutuusvalikoimaan kuuluvalla Tjusig-naulakolla

Pihistä tai panosta sohvapöytä Sisustusvinkki Omakotivalkoinen

Pihistä tai panosta – Sohvapöydät

Toinen Ikea-bongaukseni on kaksiosainen Svalsta-sarjapöytäsetti. Edullisten pöytien muotokieli muistuttaa sekä Artekin kolmijalkaista Aalto 90B -pikkupöytää*, että Hemin nelijalkaista Bento-sohvapöytää*. 

Pihistä tai panosta tikashylly Sisustusvinkki Omakotivalkoinen

Pihistä tai panosta – Tikashyllyt

Hännänhuipuksi säästämäni kolmas löytö on todellinen budjettivoittaja – Askon Hanna-tikashylly, joka muistuttaa melkoisesti Swedesen Libri-hyllyä*. Hanna-hyllyä ei tosin Librin tavoin voi laajentaa suuremmaksi hyllykokonaisuudeksi, mutta yksittäisenä kalusteena se on ehdottomasti harkitsemisen arvoinen vaihtoehto. Vaikka Swedesen versio päihittääkin Hanna-hyllyn laadussa, on huima 800€ hintaero kuitenkin niin suuri, etten itse osaa laittaa näitä kahta paremmuusjärjestykseen. Rahalleen saa varmasti vastinetta, kumpaan sitten päätyisikään.

* * *

Täällä istutaan teeveetä tapittaen ja MTV Video Music Awardseista nauttien. 🙂 Vähän on havaittavissa sellaista tekemällä tehtyä jäykähköä komiikkaa ja tekopirteää fiilistä, mutta esitykset ovat olleet niin näyttäviä että huonoa huumoria jaksaa välispiikkien aikana katsella ja kuunnella. 🙂 

Tuotekuvat: Ikea, Asko, Swedese, Artek, Covo, Hem, *sisältää kaupallisen linkin


Seuraa myös Instagramissa 

2 kommenttia “PIHISTÄ TAI PANOSTA – Syysuutuudet 2015!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *