PIHISTÄ TAI PANOSTA – Syysuutuudet 2015

Ikean uutuuksien joukosta bongasin pari potentiaalista Pihistä tai Panosta -sarjaan sopivaa löytöä, joista haluan vinkata teillekin.

Pihistä tai panosta mustavalkoiset naulakot Sisustusvinkki Omakotivalkoinen

Pihistä tai panosta – Seinänaulakot

Milanon huonekalumessuilla vuonna 2006 esitelty Mikko Laakkosen suunnittelema Latva-naulakko edustaa tyylikästä uuden aikakauden designia. Tämä katseenvangitsijana toimiva taiteellinen käyttöesine toimii tyhjänä ollessaan taideteoksena, samaan tapaan kuin oman kotini seinällä oleva Swedesen Tree -naulakko. Samaa skandinaavista tyylittelyä ja mielenkiintoisuutta saa luotua Ikean uutuusvalikoimaan kuuluvalla Tjusig-naulakolla.

Pihistä tai panosta sohvapöytä Sisustusvinkki Omakotivalkoinen

Pihistä tai panosta – Sohvapöydät

Toinen Ikea-bongaukseni on kaksiosainen Svalsta-sarjapöytäsetti. Edullisten pöytien muotokieli muistuttaa sekä Artekin kolmijalkaista Aalto 90B -pikkupöytää, että Hemin nelijalkaista Bento-sohvapöytää.

Pihistä tai panosta tikashylly Sisustusvinkki Omakotivalkoinen

Pihistä tai panosta – Tikashyllyt

Hännänhuipuksi säästämäni kolmas löytö on todellinen budjettivoittaja – Askon Hanna-tikashylly, joka muistuttaa melkoisesti Swedesen Libri-hyllyä. Hanna-hyllyä ei tosin Librin tavoin voi laajentaa suuremmaksi hyllykokonaisuudeksi, mutta yksittäisenä kalusteena se on ehdottomasti harkitsemisen arvoinen vaihtoehto.

Vaikka Swedesen versio päihittääkin Hanna-hyllyn laadussa, on huima 800 euron hintaero kuitenkin niin suuri, etten itse osaa laittaa näitä kahta paremmuusjärjestykseen. Rahalleen saa varmasti vastinetta, kumpaan sitten päätyisikään.

* * *

Täällä istutaan teeveetä tapittaen ja MTV Video Music Awardseista nauttien. Vähän on havaittavissa sellaista tekemällä tehtyä jäykähköä komiikkaa ja tekopirteää fiilistä, mutta esitykset ovat olleet niin näyttäviä, että huonompaakin huumoria jaksaa välispiikkien aikana katsella ja kuunnella. 😀

Tuotekuvat: Ikea, Asko, Swedese, Artek, Covo, Hem

Lue myös: Pihistä tai Panosta -postaussarja


Seuraa myös Instagramissa 

2 kommenttia “PIHISTÄ TAI PANOSTA – Syysuutuudet 2015

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *