Puulaatikoita & muita ihanuuksia – UuttaKotiin.fi

Kaupallinen yhteistyö: UuttaKotiin.fi

Minulle tarjoutui mahdollisuus tehdä yhteistyötä UuttaKotiin.fi -verkkokaupan kanssa ja tiesin heti mitä heiltä yhteistyön merkeissä toivon – tuotevalikoimasta löytyi ihania valkoisia puulaatikoita, jollaisia olen eteisen ritiläpenkin alle jo keväästä asti harkinnut. 🙂 

Valkoiset puulaatikot sisustukseen, säilytykseen ja puutarhaan - Omakotivalkoinen sisustusblogi
Valkoiset puulaatikot sisustukseen, säilytykseen ja puutarhaan - Omakotivalkoinen sisustusblogi

Rouheat valkoiseksi käsitellyt puulaatikot sopivat monenlaiseen käyttötarkoitukseen. Meillä laatikot tulivat eteisessä tarpeeseen ja saatan lisätä niihin myöhemmin kalustepyörät alle liikuttelemisen helpottamiseksi. Harkitsin kyllä hetken aikaa että olisin laittanut ne parvekkeelle ja täyttänyt ne kanervilla ja muilla talvipakkasia kestävillä kasveilla, mutta haluan ihailla näitä ainakin toistaiseksi sisätiloissa. Kuvasin teille kolme erilaista tapaa hyödyntää laatikoita eteistilan yhteydessä… ja variaatioita löytyi kymmenittäin lisää muissa kodin huoneissa aina leluista lehtiin.

Valkoiset puulaatikot sisustukseen, säilytykseen ja puutarhaan - Omakotivalkoinen sisustusblogi
Valkoiset puulaatikot sisustukseen, säilytykseen ja puutarhaan - Omakotivalkoinen sisustusblogi
Valkoiset puulaatikot sisustukseen, säilytykseen ja puutarhaan - Omakotivalkoinen sisustusblogi
Valkoiset puulaatikot sisustukseen, säilytykseen ja puutarhaan - Omakotivalkoinen sisustusblogi
Valkoiset puulaatikot sisustukseen, säilytykseen ja puutarhaan - Omakotivalkoinen sisustusblogi
Valkoiset puulaatikot sisustukseen, säilytykseen ja puutarhaan - Omakotivalkoinen sisustusblogi
Valkoiset puulaatikot sisustukseen, säilytykseen ja puutarhaan - Omakotivalkoinen sisustusblogi
Valkoiset puulaatikot sisustukseen, säilytykseen ja puutarhaan - Omakotivalkoinen sisustusblogi
Valkoiset puulaatikot sisustukseen, säilytykseen ja puutarhaan - Omakotivalkoinen sisustusblogi

UuttaKotiin.fi tarjoaa laajan valikoiman erilaisia kalusteita sekä piensisustustuotteita, tyylilajina rouheaa ja kierrätettyä industriaalia ,sekä maalaisromanttisia vivahteita. Omat suosikkini löytyvät tiheään vaihtuvan kierrätyskaluste-kategorian alaisuudesta, ihana huomata kuinka verkkokauppa on huomioinut kierrätystuotteiden kysynnän ja tarjoavat asiakkailleen mahdollisuuden tehdä eettisiä valintoja ja tukea kestävää kehitystä. Tälläistä luotettavaa kierrätyskaupankäyntiä tarvitaan ehdottomasti lisää tänne Suomeen ja UuttaKotiin toimii loistavana suunnannäyttäjänä. ♥

Leppoisaa viikonloppua kaikille!


Seuraa myös Instagramissa 

Mainos alkaa

">
Mainos päättyy

22 kommenttia “Puulaatikoita & muita ihanuuksia – UuttaKotiin.fi

 1. Käytännöllisen ja tyylikkään näköiset laatikot. Pyörien lisääminen alle kuulostaa hyvältä idealta. Löysin samaisen verkkokaupan vähän aikaa sitten ja tilasin sieltä ison peilin olohuoneeseen. Kaupalla on varastot muistaakseni Espoossa ja Vihdissä ja sieltä voi myös noutaa tuotteet itse. Itse tein näin kun asun Lohjalla lähellä Vihtiä. Kätevää! Ja oli muuten hyvä palvelu, voin suositella kaikille. Kiitos sinulle hyvästä blogista! En ole ennen kommentoinut, vaikka seurannut blogiasi jo pitkään…

  1. Johanna: Pyörät olisivat varmasti hyvä lisä laatikoiden pohjiin, toisivat kaivattua lisäkorkeuttakin ritiläpenkin alle. 🙂 Itsekin olen todella tyytyväinen heidän palveluunsa, erittäin ystävällistä ja joustavaa. &hearts;<br />
   <br />
   Kiva kun jätit puumerkkiä, ihanaa uutta alkanutta viikkoa! &hearts; &hearts;

 2. Yhh..anteeksi Miia suora kommenttini mutta näistä en kyllä pidä. Ihan liian maalaisromanttisia moderniin skandinaaviseen kotiin!

  1. Samaa mieltä Jepan kanssa. Selkeästi maalaisromanttiseen kotiin tarkoitettu; ei sovi kotiisi ollenkaan (muuten kuin väriltään).

  2. Jepa: Itse koen laatikot diy-tyyppisinä industrialbokseina, sellaisina jotka olisin voinut itsekin tuunata laudasta, nauloista ja maalista. Sopivat toki myös maalaisromanttiseenkin sisustukseen, mutta eivät mielestäni ole maalaisromanttiset. 🙂

  3. Siru: Minusta boksit ovat hyvin simppelit ja muistuttavat omasta mielestäni enemmän itse tehtyjä puulaatikoita kuin maalaisromanttista lookkia. 🙂

 3. Kivoja laatikoita 🙂 <br />
  <br />
  Kalustepyörien lisääminen on minusta hyvä idea. Tämä helpottanee liikuttamista ja suojelee parkettia naarmuilta. Lisäksi penkin alla käytettäessä kokonaisuus olisi todennäköisesti tasapainoisempi ja ilmavampi.<br />
  <br />
  Jos pitää laatikoita penkillä tai hyllyllä niin olisiko tarpeen lisätä kulmiin huopapehmusteet?

  1. Hippu-76: Pyörien kanssa laatikkoja olisi helpompi liikutella, sellaiset löysinkin jo Clas Ohlsonilta. :)<br />
   <br />
   Luulen että laatikoiden virallinen sijoituspaikka tulee olemaan ritiläpenkin alla renkaiden kanssa, joten erillisiä pehmikkeitä ei tarvita. Penkin päälle laitettuna pehmikkeet olisivat kyllä ehdottomat, muuten voi tulla naarmuja ritiläpenkkiin. 😀

 4. Mä oon tehnyt itse tuollaisia. Saanko veikata, että nämä eivät viihdy sulla kauan? Jotkut modernimmat kävisi mun mielestä sulle paremmin 😀

  1. Sanna: Minusta nämä ovat todella kivat laatikot, ne sopivat omasta mielestäni sekä sisälle että parvekkeelle kanervilla täytettynä. Eiköhän näille löydy käyttöä vuosien päästä vielä… 🙂

  2. Joo on, mutta mun mielestä kuvien perusteella vie jotenkin liikaa huomiota tuolta kauniilta penkiltä. Ja ehkä tekee vähän raskaan vaikutelman.

  3. sanna: Minusta kengät ovat kivemmat laatikoissa piilossa kuin valtoimenaan penkin alla, ainakin nyt uutuuden viehätysvoiman valtaamana. 🙂

 5. Hei Miia!<br />
  Hauskat nuo laatikot. Minun silmää viehättää eniten kaikki kolme ritiläpenkin alla.<br />
  Hyvää viikonloppua!

  1. Raili: Minäkin tykkään eniten tuosta kokonaisuudesta. 🙂 Iloista uutta alkanutta viikkoa sinulle Raili! &hearts;

 6. Olen samaa mieltä että nämä ovat liian romanttiset tyyliisi. Itseasiassa nämä ovat jotenkin kökön näköiset, en tykkää..<br />
  Paremmin sopisi esim. Vakka säilytys jutut, niitähän sinulla on valkoisena. Niiden pohjat sisäpuolelta suojaat jollain jos kenkiä pidät niissä.

  1. Jepa 2: Itse tykkään, ja ovat Vakka -boksitkin aika ihanat. 🙂 Vakka laatikot ovat vaan niin arvokkaita ettei niiden pohjaan raaski alkaa tuunailemaan renkaita. Vanerikin on sen verran ohutta että renkaat olisi pakko ruuvata pohjan läpi, jolloin vastapultti olisi raapimassa laatikon sisäpuolella kenkiä ja asusteita. 🙂

 7. Hei Miia!<br />
  <br />
  Minäkin taidan ensimmäistä kertaa kommentoida, mutta nyt on pakko kysyä, että onko tässä kaikki vaatteet ja jalkineet mitä eteisessä säilytätte? Ja missä säilytätte loppuja ulkovaatteita?<br />
  <br />
  Muistelen, että olet ulkovaatteiden säilytyksestä joskus maininnut, mutta nyt en muista missä yhteydessä.. Itse olen raivaamassa meidän kotia turhasta tavarasta (osin sinun innoittamana!), ja juuri viikonloppuna tyhjensin eteistä, mutta en saanut sitä lähimainkaan tuon näköiseksi! Meillä on neljän hengen talous koira, ja varsinkin lapsilla on näillä keleillä useita vaatekappaletta säilössä eteisessäkin, en vain keksi miten saisin tavaraa enää vähemmäksi.<br />
  <br />
  Jos saa kysyä, niin kuinka monta (ulko)vaatekappaletta teillä on perheessä yhteensä käytössä? Kuinka monet kengät? Ja missä ne säilytätte, vai tyhjennätkö eteisen aina kuvauksen ajaksi ja muutoin ovat tuossa puunaulakossa ja kengät nyt koreissa? Entä lapsen haalarit, pipot, tumput, huivit yms?<br />
  <br />
  Upealta kyllä näyttää! Pohdin vain kuinka on käytännössä toteutettu 🙂 !

  1. Kaaos eteisessä: Eteisessä säilytetään kulloisenkin vuodenajan mukaisia aktiivikäytössä olevia takkeja ja kenkiä. Loput ns. hienostelutakit sun muut ovat joko kaapissa tai varastossa pukupussissa. Kesäaikaan talvivaatteet olivat varastossa ja nyt kun talvi koittaa, siirrän kesän ulkoiluvermeet, tytön polkupyörän yms. varastoon niiden tilalle. <br />
   <br />
   Minulla on käytössäni tällä hetkellä yksi takki, mutta kohta on pakko alkaa aamulenkillä käyttämään untuvatakkia, jolloin takkeja on hetken aikaa käytössä kaksi (kunnes ohuempi menee odottelemaan varastoon kevättä ja nollakelejä). Tytöllä on toppatakki sekä toppahaalari, jota emme ihan vielä ole ottaneet käyttöön. Kenkien osalta käytössä on noin kahdet popot per nassu, eli kenkiä on eteisessä melko vähän. :)<br />
   <br />
   Hattuja, rukkasia ja huiveja on tytöllä kahdet, itselläni yhdet. Ne eivät vie paljoa tilaa ja viime talvena ne olivat kankaisessa kassissa jemmassa roikkumassa. Loskaiset, rapaiset ja kuraiset vaatteet ja pipot viedään kuivumaan suoraan kylpyhuoneeseen, ja kuivuttuaan siirrän ne takaisin eteiseen odottamaan seuraavaa käyttöä. 🙂

 8. Kiitos vastauksesta!<br />
  <br />
  Jostain syystä tajusin vasta tuon vaateluettelosi jälkeen, että meilläkin pyörii naulakossa ihan turhaan ympärivuoden minun ulkoilutakkeja, mitä en edes käytä! Voi herran jestas miten en niitä muka ole &quot;nähnyt&quot;.. Kiertoon vaan! Itseasiassa lasten vaatteita ei ole karsimisen jälkeen juuri enempää kuin teilläkään, toki tuplana kun on kaksi lasta. Itse en kyllä pärjää vain yhdellä takilla, koska tykkään käyttää koiran kanssa metsässä ja lasten kanssa puistoillessa usein eri takkia kuin kaupungille lähtiessä. Mutta taas sain pari vaatekappaletta pois, kiitos siitä 🙂 ! Joskus käy mielessä, että pitäisikö hankkia joku ulkopuolinen järjestelijä, joka raivaisi surutta turhat tavarat pois, mutta ehkäpä hankin ensin sen konmari kirjan!

  1. Kaaos eteisessä: Sitä jotenkin sokeutuu eteisen takkipaljoudelle, itsekin tein aikoinaan saman huomion kun oli vielä kiinteät eteiskaapit ja avonaulakko. 🙂 Minullakin on nyt kaksi takkia eteisessä – untuvatakki sekä villakangastakki. Kolme per asukas on minusta hyvä maksimimäärä takkeja ja kenkäpareja eteistilassa, silloin kaaos pysyy vielä jotakuinkin hallinnassa vaikka asukkaita olisi enemmänkin. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *