Makuuhuone päivänvalossa!

Lyhyestä virsi kaunis, vai miten se nyt olikaan… Päivänvalossa makuuhuone näyttää todella hyvältä, enkä tiedä onko se vaan vaihtelunhalu vai mikä, mutta tykkään tästä oksarekkiviritelmästäni tosi paljon. ♥

Kurkistus makuuhuoneeseen - Omakotivalkoinen
Kurkistus makuuhuoneeseen - Omakotivalkoinen
Kurkistus makuuhuoneeseen - Omakotivalkoinen
Kurkistus makuuhuoneeseen - Omakotivalkoinen
Kurkistus makuuhuoneeseen - Omakotivalkoinen
Kurkistus makuuhuoneeseen - Omakotivalkoinen
Kurkistus makuuhuoneeseen - Omakotivalkoinen
Kurkistus makuuhuoneeseen - Omakotivalkoinen
Kurkistus makuuhuoneeseen - Omakotivalkoinen

Louis Poulsenin AJ -seinävalaisin* olisi vielä laittamatta paikoilleen, mutta muutoin makkari on puhtaita lakanoita myöten valmis. 🙂 Seinälampulle olisi kaksi vaihtoehtoa, joko String-hyllyn* alle tai viereiselle seinälle sängyn viereen… Olen mallaillut valaisinta molempiin kohtiin jo monesti, mutten tiedä kumpi olisi parempi joten odottelen vielä hetken ennen kuin tartun porakoneeseen. 🙂

Täällä on vietetty viikonloppua melko vauhdikkaissa tunnelmissa – perjantaina sain viimeisetkin rästityöt tehtyä (jei!) ja illalla suuntasin ansaittuun afterwork -iltamaan. Eilinen päivä viuhahti vuorostaan ystävän luona yökyläillen. Kohta lähden tytön kanssa haukkaamaan happea pienelle lenkille ja käymme samalla kahvittelemassa ystäväni Irinan uudessa ihanassa kodissa. ♥

Ihanaa ja aurinkoista syyssunnuntaita kaikille!

*sisältää kaupallisen linkin


Seuraa myös Instagramissa 

Mainos alkaa

">
Mainos päättyy

17 kommenttia “Makuuhuone päivänvalossa!

 1. Voi kun en nyt yhtään tunnun pysyvän perässä :). Mihin olet Stringin laittanut? Ja miehesi vaatteet? Kaunista kylläkin!

  1. Anna: String hyllyt ovat nyt olohuoneessa. 🙂 Olkkarista en ole vielä ehtinyt tekemään postausta, mutta heti alkuviikosta on tulossa juttua uudenlaisesta kokonaisuudesta. 🙂

 2. Keventää makuuhuonetta kyllä paljon tuo muutos, mutta jäin ihmettelemään vähän samaa edellisen kanssa: missä ovat nyt miehen vaatteet? Entä pikkuvaatteet, jotka olivat niissä maalatuissa puulaatikoissa?

  1. J: Keveni kyllä todella paljon tuo seinusta oksarekin ansiosta. 🙂 Pikkuvaatteet ovat Muuramen laatikostossa heti makuuhuoneen oven vieressä. 🙂

 3. Heippa, oletko koskaan ajatellut, miltä makkari näyttäisi ilman sängynpäätyä? Toisi ehkä muutaman sentin lisää tilaakin. 🙂

  1. Tintti: Olen kyllä miettinyt. 🙂 Sängynpääty on osa sängyn runkoa, joten päätyä ei voi poistaa pelkästään, koko sänky pitäisi silloin uusia. 🙂

 4. Hei. Ihmettelen kovasti sinun ja muiden blogeissa vaatteiden ripustusta noilla kapeilla metallihenkareilla. Onko jokin niksi mitä itse en tiedä, jolla voi välttää paitojen olkapäille tulevat pussimaiset venykkeet?

  1. Am: En ole huomannut että Wire -henkarit olisivat venyttäneet paitojen olkasaumoja, tosin meillä vaatteiden käyttövauhti on aika nopea eikä vaatteet seiso henkarissa pitkiä aikoja putkeen. 🙂

 5. Kääntäisin vaatteet henkerissa päinvastaiseen järjestykseen: valkoiset eteen ja mustat taakse pitkät vaatteet taaimmaiseksi. Nyt näyttää kuvassa, että huoneeseen tultua iskee suoraan katsottaessa musta "seinä" vastaan ja vaatteet olisi vain äkkiä heitetty henkareille kuvan saamiseksi.

  1. Ninni: Itse haluan vaatteiden olevan näin päin, sillä valkoisia puseroja on vain kaksi ja nekin ovat keskenään eri sävyisiä, toinen on kermaisempi. 🙂

 6. Kiva idea. Lenkillä katselin oksia sillä silmällä, jospa minäkin. Meillä se tulisi ruokailutilan verhottomaan ikkunaan ja ripustaisin siihen joulukoristeita. Valkoiseksi maalattuna oksa voisi olla myös ihan sellaisenaan. Tuo sinun oksasi on<br />
  kyllä hyvännäköinen, siisti ja yksinkertainen.

  1. Raili: Joulukoristeille oksaripustus on todella ihana, itse ajattelin pitää myös silmät auki koiralenkillä ja jos löytyy oikeanlaisia keppejä niin teen niistä jouluksi ikioman seinälle ripustettavan oksakuusen juuttinarua hyödyntämällä. &hearts; &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *