Disney Store & Victoria´s Secret – Times Square NYC

Syyskuun shoppailupostausta luonnostellessani tajusin, että enhän minä ole ehtinyt postailemaan teille vielä edes New Yorkin tuliaisistakaan… 🙂 Siispä muutos postaussuunnitelmiini ja kurkkaus Times Squarella sijaitsevaan Disney Storeen sekä Victoria´s Secretin ostoksiini, joilla lahjoin siskot ja sukulaiset kotiin palattuani. 🙂

Omakotivalkoinen_NewYork_1755.jpg

Omakotivalkoinen_NewYork_1741.jpg

Omakotivalkoinen_NewYork_1764.jpg

Times Squaren vilinässä sijaitseva Disney Store oli yksitasoinen myymälä ja sen pienuus tuli hieman yllätyksenä. Pienestä koostaan huolimatta villinnyimme Irinan kanssa shoppailemaan, emmekä olleet ainoat lapsen tasolle taantuneet aikuiset kyseisessä kaupassa. 🙂 Kompaktin kokoisesta lelukaupasta löytyi runsaasti Disney Princess -asuja sekä Disney Animator´s -keräilynukkeja, joita meidänkin neidille on kertynyt kolme – Belle, Tähkäpää ja Jasmin. 🙂

Omakotivalkoinen_NewYork_1754.jpg

Omakotivalkoinen_NewYork_1757.jpg

Omakotivalkoinen_NewYork_1758.jpg

Myymälässä oli muistettu mukavasti myös aikuisia – vaatteita löytyi vähän jokaiseen makuun, samoin kuin kahvikuppeja ja keräilyharvinaisuuksia, joista osa oli koristeena ja osa ostettavissa. Pahoittelen muutamien kuvien heikkoa laatua – räpsimme melkoisessa väentungoksessa jättikokoiset ostoskorit käsivarressa keikkuen. 🙂

Omakotivalkoinen_NewYork_1749.jpg

Omakotivalkoinen_NewYork_1748.jpg

Omakotivalkoinen_NewYork_1762.jpg

Näyttävä Frozen -teema odotti jo heti sisäänastuessa ja itse hullaannuin aivan totaalisesti. 🙂 Ostin tytölle vaikka ja mitä, satanen sujahti myyjän kouraan nopeammin kuin ehdin kissaa sanoa, viuh. 😀

Omakotivalkoinen_NewYork_1763.jpg

Omakotivalkoinen_NewYork_6782.jpg

Omakotivalkoinen_NewYork_1760.jpg

Disney Storessa kannattaa ehdottomasti käydä Times Square -visiitin yhteydessä. Niin upeita ja uniikkeja juttuja on tarjolla, ja vahvinkin lompakonvartija heltyy näiden hepeneiden edessä. 🙂 Olisipa itsekin vielä prinsessaikäinen…

Tytontuliaiset_NewYork.jpg

Lukuisista vaihtoehdoista valikoin neidilleni lopulta tämän upean Elsa-mekon kimaltavine viittoineen ja läpikuultavine jäähihoineen. Myös kimalluksella täytetyt pillimukit nappasin mukaani kassajonossa kököttäessäni, niitä kun sai kaksi yhden hinnalla. 😀 Lisäksi ihastuin Frozen Annan ja Elsan Animator´s -minibokseihin… 🙂

Omakotivalkoinen_NewYork_1686.jpg

Satuhahmoasuihin pukeutuneita tyyppejä oli Times Square pullollaan ja niitä oli hauska seurailla kauempaa. 🙂 Varoituksen sana kuitenkin kaikille – kyseiset tyypit ryntäävät salakavalasti turistin näköisten luokse kuvattavaksi ja vaativat melko korkeaa taksaa kiitokseksi yllätyshyökkäyksestään. Itse jouduin estelyistäni huolimatta yhytetyksi supersankareiden toimesta ja heidän vaatimastaan 20 dollarista annoin heille “vain” 8 dollaria vaivanpalkkaa… 😀 Hyihyi, huono suomalainen. 😀 Mutta varokaa siis, tai ainakin varautukaa kaivamaan kuvetta mikäli joudut taivutelluksi ryhmäkuvaukseen. 🙂

Omakotivalkoinen_NewYork_2311.jpg

Omakotivalkoinen_NewYork_2312.jpg

Victoria´s Secretin myymälästä minulla ei ole sisäkuvia, sillä kuvaaminen oli kiellettyä. Myymälä oli kooltaan järkyttävän suuri, kolmeen kerrokseen jaettu hämärästi valaistu ja tyylikäs tila. Itse kuitenkin koin pienen pettymyksen – myymälässä ei ollut lainkaan laukkuja ja alusvaatevalikoima oli niin pinkkiä ja värikästä etten löytänyt itselleni mitään kivaa. Asiakaskunta oli muutenkin hyvin nuorenoloista, eikä ihme sillä onhan VS:n tuotteet kohtuuhintaisia ja kivan räväköitä. Olisin kaivannut perusmallistoa, mustaa, nudea, valkoista, pitsiä ja tyyliä… liekö sitten väenpaljouden syytä, etten löytänyt ainuttakaan “aikuisemmalle” naiselle sopivaa alusvaatetta. 🙂

Victoriassecret_tuliaiset_NewYork.jpg

Kosmetiikkapuoli sen sijaan oli herkkuja täynnä. 🙂 Itselleni en innostunut ostamaan mitään, mutta sorruin hamstraamaan huulikiiltosettejä tuliaislahjoiksi parin kilon edestä. 🙂 Kaikki meikkiboksit olivat osta kaksi – maksa yksi, joten minähän tein työtä käskettyä ja raahasin kotiin 6 pakettia huulivoiteita. 🙂 Niiden lisäksi halusin hemmotella herkkänenuista ja kuivaihoista siskoani ylellisellä shea-voita sisältävällä vartalosetillä, joka sekin oli paljousalennuksessa kaksi yhden hinnalla. 🙂 Semmoiset shoppailut siis New Yorkin sydämestä, itselleni vaatetta ja tuliaisiksi Frozenia ja VS:ää. 🙂

Illemalla tulossa nyt sitten syyskuun shoppailuista ja ranskalainen manikyyripostaus siirtyy huomiselle. 🙂 Kivaa päivää kaikille!

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

28 kommenttia “Disney Store & Victoria´s Secret – Times Square NYC

 1. Hmm… mä olen ihan varma, että Disney-kauppa oli 2-kerroksinen vielä helmikuussa 2013! Onkohan se sitten mennyt kutistumaan siitä? Meillä ei ollut ketään enää Disney-ikäistä lähipiirissä, mutta silti teki mieli kovasti ostaa sieltä vaikka mitä ihanaa! 😀 Tosi söpö kauppa! VS:stä ostin lähinnä alushousuja, en jotenkaan jaksanut jäädä sovittelemaan miehen odottaessa ja talvitamineista kuoriuduttaessa, joten nappasin vain läjän kalsareita mukaan, ne kun pystyy ostamaan ilman sovittelua. Itse olen ainakin löytänyt juurikin perus mustaa/valkoista/nudea ja pitsiä sekä Nykistä että Lontoosta, mutta onhan tuo heidän tarjonta tosi värikylläistä!

  1. Heidi: Nyt ei ollut kuin yksi kerros ja sekin pinta-alaltaan aika pieni, semmonen vähän Kicks-kosmetiikkakauppaa suurempi vain. Ei kyllä haitannut rahanmenoa yhtään että oli supistunut, sinne meni satku ja toinenkin olisi äkkiä kadonnut jos olisin yhtään pitempään siellä hypistellyt tavaroita. 🙂 irinakin sortui törsäilemään ja osti itselleen aivan ihanan Minni-Hiiri t-paidan, olen siitä kyllä vähän nyt kade… olisi pitänyt itsekin ostaa. 🙂

 2. Ei julkisella paikalla tavitse kenellekään kuvauspalkkiota maksaa, varsinkaan jos tulevat kuvaan pyytämättä.

  1. miksi maksoit: Tilanne on hyvin nopea, hahmotyypit osaavat "pakkomyynnin" jalon taidon ja ihan mielelläni heille pari lanttia annoin vaivan palkaksi – se on heillä työtä, vaikkakin ärsyttävää sellaista. 😀

  2. Jaana: Niinhän näitä on, Suomessakin aina tapahtumien yhteydessä. 🙂 Ihan varoituksena lähinnä asiasta mainitsin, jotta muut matkaajat osaavat valmiiksi varautua karttelemaan näitä erittäin lahjakkaita myyntimiehiä ja -naisia, ei sen vakavampaa. 🙂

 3. Voi tuo Disney Store, se oli kyllä aivan mieletön! ♥_♥ <br />
  <br />
  Mua niin harmitti, kun lähipiiristä puuttuvat kaikki pikkuiset, joille olisin ostanut tuliaisia tuolta.<br />
  Täytyi sitten ostaa itselle juttu jos toinenkin.. 😀

  1. ccnoora: Minulla onneksi oli tuo Frozen-fani kotona odottamassa kieli pitkällä tuliaisia. 🙂 Itselle en raaskinut edes katsella oikein mitään kun satanen jo mennä viuhahti ekan viiden minsan valikoimisen seurauksena. 😀 Jos olisi ollut isompi matkakassa ja t-o-d-e-l-l-a paljon suurempi paluulaukku, olisin varmasti raahannut mukaani pari isoa Animator´s nukkea ja läjän poikaprinssejä. 🙂

  2. Lähdit sillä todella pienellä käsmatkatavarakassilla? Ostitko tuliaisia varten uuden laukun reissusta vai miten toimit?

  3. Kassi: Tuliaiseni mahtuivat pienehköön trollilaukkuun muiden matkatavaroideni kanssa. Ei käsiveskaan olisi mitenkään saanut mahtumaan mitään, varsinkaan noita Animator´s bokseja saati VS:n huulikiiltokuormaa. 🙂

 4. Hyvin kommentoit, ettei kissaa ehtinyt sanoa ko viuh :)…Pariisin Disneylandissa olis kyllä saanut satasia uppomaan, jos olis alkanut oikein kunnolla shoppaileen 🙂 Valikoimaa oli oikeastaan liikaa ja hinnat huimia. Tytöt saivat siltä reissulta mikkihiiri pääpannat musitoksi ja yhden muun jutun. Victoria secretin liikkeessä Lontoossa otin kuvia sisältä, ups…oli kyllä aika pimeän ja hämyinen paikka. Ainoa mikä itellä siellä mielytti silmää oli ne kivan näköiset mallipojat myyjinä 🙂 Joo. liike on kans minusta enemmän suunnattu nuorisolle. Itelle ei tarttunut mukaan mitään, vanhin neiti piti shoppailusta kyllä huolta. Matkailu on kyllä kivaa, mutta itellä ei tule matkoilla kauheasti shoppailtua. Keskityn vissiin enemmän syönti ja juoma puoleen 🙂 Kivaa torstaita sinne!

  1. Päivi S: Disney-kauppa vei kyllä lahjakkaasti ison tupon seteleitä. 😀 Olin siihen vähän varautunutkin mutta en ihan tässä mittakaavassa. 🙂 Edullista siellä kyllä oli, nuket olivat halvempia kuin suomessa ja asusetit 15-50€ väliltä. Ei BR-lelukaupasta saa tuolla hinnalla mitään näin hienoa kuin Elsan lumikuningatarmekko on. &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Kivaa torstaita sinulle myös! &hearts;

 5. Ja taas kerran niiiin ihania kuvia &hearts;<br />
  Tulin itse NYCistä viime viikolla ja tuo Disneyn kauppa oli kyllä mahtava – paljon tuliaisia lähti mukaan kun siellä sattuikin olemaan Frozen-ale ja kaikki 🙂

 6. Sunnuntaina kotiuduttu, ja vieläkin niin Manhattan fiiliksissä… 😀 Me ei käyty tuolla Disney putiikissa, kun ei ollut tarvetta sellaisille tuliaisille. VC:ltä tarttui mukaan mm. tuo Shea Cream Wash, otin kyllä testiin vain sen pienemmän koon, ja nyt harmittaa kun en ottanut isompana, kun on ihanan tuoksuinen. 🙂 Ei sieltä NYC:istä tarvinnut kyllä tyhjin käsin lähteä… 😀

  1. suffeliini: Minä ikävöin vieläkin takaisin, juuri tänään juttelin tuttavani kanssa joka on asunut siellä 4 vuotta että hänelläkin jäi paljon asioita näkemättä ja kokematta. :)) <br />
   <br />
   Ei todellakaan tarvitse tyhjin käsin tulla takaisin, tyhjin lompakoin vain. 😉 😀

 7. Itse en matkoilta osta itselleni tai lapsellekaan. Sinä toit tuliaisia vielä ystävillekin ;)<br />
  Olivatko ystäväsi ja siskosi lapsenhoitoapuna tai koiravahtina tms.? Silloin onkin ihan kiva muistaa vaivannäöstä.

  1. Tuliaiset: Halusin ilahduttaa minulle rakkaita ihmisiä, joiden tiedän olevan kiinnostuneita VS:n tuotteista. &hearts; Siskoni ovat kyllä olleet minulle aina suurena apuna, mutta siitä avusta olen pyrkinyt kiittelemään arjen palveluksina viikottain muutoinkin. 🙂

 8. Oi minkä näköinen paikka toi Disney-kauppa on! Sinne täytyykin mennä käymään, kun taas Nykiin asti pääsen. Lapsia ei itsellä ole, mutta kummilapsia on neljä. Ja eiköhän tuolta tällaiselle keski-ikäiselle lapsenmieliselle aikuisellekin löydy jotain, vaikka sellainen t-paita. Jos mieltä jäi kaihertamaan joku ostamatta jäänyt asia, niin kurkkaa ihmeessä Disneyn nettikaupasta. Ainakin brittikauppa näyttäisi toimittavan Suomeen. 🙂 Ja noi VS:n huulirasvat on ihan parhautta! Olen ollut koko elämäni huulirasvariippuvainen, ja tähän astisista kokeiluistani noi huulirasvat on parhaita. Ovat tarpeeksi tahmeita, joten ei tarvitse koko ajan olla lisäilemässä. Onneksi niitä saa nykyään laivoiltakin, niin ei tarvitse enää hamstrata lentokentiltä. :-)<br />
  <br />
  Ja mitä tulee tuohon sarjakuvahahmojen harjoittamaan valokuvien pakkomyyntiin, niin en tiedä olenko sitten sinisilmäinen vai onnekas kun en ole koskaan ole törmännyt tuollaiseen. Olen kuitenkin reissannut kaikilla mantereilla (etelämannerta lukuun ottamatta 😉 ), ja esimerkkinä maintuissa Lontoossa pari kertaa ja Venetsiassakin kolme kertaa. Eli minulle tuo vinkki tuli ihan tarpeeseen, vaikka matkustelua onkin jo reilusti takana, mutta toivottavasti vielä paljon edessä. 🙂 Upeita kuvia ylipäätään olet ottanut koko matkasta, teillä kävi kyllä tuuri säidenkin puolesta. 😀

  1. Aamu: Aikusillekin löytyy vaikka mitä ihanaa, fleece-takkeja, pyjamia, oloasuja, t-paitoja, collegehousuja, toimistotarvikkeita, astioita…. :)<br />
   <br />
   Disney Store toimittaa nykyään myös Suomeen, ihana juttu! &hearts; Nyt animator´s nukkeja saa paljon laajemmin ja myös niitä poikaprinssejä, jotka suomen lelukaupoista aina puuttuvat. :)<br />
   <br />
   Times Squarella on kymmeniä hahmoja kärkkymässä pahaa aavistamattomia turisteja enkä ollut ainut joka yllättyi heidän hyökätessä ja ottaessa kainaloonsa kuvausta varten. 😀 Arvasin kyllä että moinen &quot;luksus&quot; maksaa mutta 20 dollarin palkkiopyyntö oli mielestäni liian suuri, ilmeestänikin näki varmaan että olin ihan &quot;WHAAAAT&quot; 😀 Kaivoin sitten 8 dollarin seteliä lompakosta ja käskin supersankareita jakamaan palkkionsa. 😀 Tyypit kyselevät paljon, mistä olet, ai Suomesta, joo tiedämme paikan, sieltä tulee Nokia, joo olet kaunis, halutaan samaan kuvaan… perinteistä liirumläärymiä mitä nuo turistirysien sankarit aina kaikille jauhavat, hihii. 😀 Silti tilanne tuli niin yllättäen eteen etten kerennyt tarpeeksi topakasti sanomaan etten tahdo matkamuistoksi kuvaa supersankarikaveruksista. 😀

 9. Mun teini kyllä varmaan sekoaisi(ja tämä äiti kans) Victoria Secretin kaupassa 🙂 Hänellä onkin aikamoinen kokoelma body mistejä ja vartalovoiteita. Hitsi, saiskohan tuota huulikiiltopakettia tilattua jostain joululahjaksi?<br />
  Tosin hän on menossa Lontooseen vuoden lopussa, luulisi siellä olevan tuo kauppa kans. Pitänee antaa paljon rahaa mukaan 😀

  1. Minna: Kosmetiikkaosastolla hullaantuu niin helposti, minäkin sain hirmuisen VS-kuumekohtauksen vaikken erityisemmin ole ollut kiinnostunut heidän tuotteistaan. 🙂 halpaa oli ainakin Nycin myymälässä, ostin 4 isoa huulikiiltoboksia, 2 huulirasvaboksia (joissa kolme pyöreää pallorasiaa per boksi) ja kaksi jättikokoista vartalosettiä. Huulikiilto- ja rasvaboksit oli 15 dollaria kappaleelta ja puolet olivat ilmaisia (osta kaksi, maksa yksi), vartalotuotteissa oli sama tarjous, iso tankki maksoi 19 dollaria ja toinen tuli kaupanpäälle. 🙂

  2. Forumiin etsimään… Jes, kerrankin muistin jotakin oikein. 🙂 Avajaisissa täytyy päästä kyllä käymään, kenties sieltä löytyisi nyt myös niitä &quot;aikuisempaan makuun&quot; sopivia alusvaatteitakin. 🙂

 10. Forumin myymälään tulee vaan meikkejä ja asusteita sekä alushousuja eli ei ole täyden valikoiman myymälä. Vuosia sitten kävin New Yorkissa VS:n lippulaivamyymälässä ja silloin siellä oli hyvä valikoima perusalusvaatteita, multiway-liivejä yms hyödyllistä, harmi ettei ole enää (tai ainakaan tule myyntiin Suomeen)

  1. Pimmiainen: Voi nyyh, olisin tahtonut alusvaatesettejä ja rintaliivejä. 🙁 Byääää. 🙁 No, eiköhän myymälästä löydy silti jotakin kivaa ostettavaa monelle, itsekin ajattelin käydä katsomassa josko löytyisi noita siskolle ostamia shea-voiteita ja -suihkugeeliä, tuoksuvat niin hyvältä ja ovat erittäin kosteuttavia kuulemani mukaan ja sellaista tarvitisisin nyt itsekin . 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *