Kuukauden Shoppailut 2015 – Syyskuu

KuukaudenShoppailut_syyskuu2015.jpg

Syyskuussa shoppailin aika maltillisesti, vaikka sorruinkin New Yorkissa törsäämään muutaman satalappusen uusiin vaatteisiin. Sisustuspuolelta ostin yhden pitkäaikaisen haaveeni alekampanjaa hyödyntämällä, yllättävänä heräteostoksena, koska en ollut varautunut etukäteen 20% alennuksen ilmestymiseen… 🙂

Omakotivalkoinen_Syyskuun_shoppailut_376

Louis Poulsenin AJ-valaisinsarjani täydentyi haaveilun kohteena pitkään olleella valkoisella AJ-seinävalaisimella, joka tosin on vieläkin asentamatta ja piilottelee parhaillaan laatikoston uumenissa. 🙂 Valaisimen lisäksi ostin 8kpl edullisia callunoja, jotka toivat mukanaan ihanan syksyistä tunnelmaa parvekkeelle. 

Omakotivalkoinen_Syyskuun_shoppailut_335

Habitare -messujen yhteydessä minua hemmoteltiin ihanilla yllätyksillä Tapio Anttilan sujauttessa mukaani hänen uuden Tapio Anttila Collection -mallistonsa upean mustavalkoisen logotyynyn, ja Zinotin Susannan lahjoittaessa minulle Mayn XS-kokoisen teräskorin sekä ylijäämäkankaasta ommellun Mayn -koristetyynynpäällisen. ♥ Tapio Anttilan koristetyynystä ja Mayn teräskorista on tulossa omat postauksensa ensi viikon aikana. Mayn koristetyynystä voit käydä lukemassa TÄÄLTÄ

Omakotivalkoinen_Syyskuun_shoppailut_353

Vaatteita en ollut suunnitellut ostavani lentosukkia lukuunottamatta laisinkaan, mutta niinpä vaan lompakon nyörini löystyivät New Yorkissa. 🙂 Zarasta ostin äärettömän ihanan takaa pidemmän läpikuultavan puseron, josta on tullut lempparini pillifarkkujen, suorien housujen ja jopa legginsien parina. Expressistä tuli ostettua vähän enemmän, ja osan vaatteista olenkin jo teille esitellyt TÄÄLLÄTÄÄLLÄ ja TÄÄLLÄ. New Yorkin siluetilla varustettu turistipaita oli turhakeostos, mutten kadu sitä yhtään. 🙂

Ennen matkalle lähtöä ostin Zarasta kauniin mustan laukun (pakkauspostaus), joka osoittautui erittäin tarpeelliseksi hankinnaksi. En käyttänyt pientä Tiger of Swedenin laukkuani kuin yhden ainoan kerran koko Nycin reissun aikana, ja sekin kerta oli iltamyöhäisellä pizzapalaa kadunvarresta yöherkuksi hakiessa. 🙂 Zaran laukku on valitettavasti keinonahkainen ja sen takia sillä ei tule olemaan pitkää käyttöikää, mutta 25€ menetys muovilaukusta ei ole onneksi suuri. 🙂

Lompakko kaventui omien ostoksieni lisäksi myös tytölle tekemistäni Disney Store -ostoksista, sekä siskojen ja ystävien Victoria´s Secret -tuliaisista, joista postasinkin aikaisemmin tänään. 🙂

Ihanaa illanjatkoa kaikille & huomiseen!

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

3 kommenttia “Kuukauden Shoppailut 2015 – Syyskuu

 1. Hei,<br />
  Etsinnässä olisi juuri Zaran tyylinen laukku mutta nahkaisena. Tyttäreni toivoo joululahjaksi kunnon laukkua jossa olisi myös pään yli menevä olkahihna. Oletko törmännyt missään nahkaiseen jonka voisi netin kautta tilata. Hulluilla päiviltä tilasin Furlan mutta palautukseen menee värinsä vuoksi, se on liian vihertävä ruskea. Sinun makusi vastaa hänen tyyliään, yksinkertainen, laadukas ja tyylikäs, merkkilaukku mutta ei kors. Olisin kiitollinen jos pystyt vinkkaamaan.<br />
  Yst. Maarit

  1. Maarit: Itse olen löytänyt Booztin verkkokauppavalikoimasta monta kivaa laukkua, jotka kelpuuttaisin välittömästi omaan kokoelmaani. 🙂 Tiger of Swedenillä on melko samanlainen laukku kuin tämä muovinen Zara, sellaista olen itsekin harkinnut… :)<br />
   <br />
   Florina:<br />
   <a rel="external nofollow" href="http://clk.tradedoubler.com/click?p(227666)a(2168922)g(20804978)url(https://www.boozt.com/fi/fi/tiger-of-sweden-accessories/florina_9025952/9025953)&quot; target="_blank">http://clk.tradedoubler.com/click?p(227666)a(2168922)g(20804978)url(https://www.boozt.com/fi/fi/tiger-of-sweden-accessories/florina_9025952/9025953)</a><br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="http://clk.tradedoubler.com/click?p(227666)a(2168922)g(20804978)url(https://www.boozt.com/fi/fi/tiger-of-sweden-accessories/florina_10112754/10112755)&quot; target="_blank">http://clk.tradedoubler.com/click?p(227666)a(2168922)g(20804978)url(https://www.boozt.com/fi/fi/tiger-of-sweden-accessories/florina_10112754/10112755)</a><br />
   <br />
   Kannattaa katsoa myös muut Tiger of Swedenin mustat nahkalaukkumallit, niissä on hyvin klassisia perusmalleja pehmeästi kestävästä laatunahasta. &hearts; &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *