Lastenhuoneen säilytyskaluste #mymuurame

Muuramen Instagramissa ja Facebookissa käynnissä oleva #mymuurame -kampanja lähenee loppuaan ja vuorossa on viimeinen osa kampanjapostaussarjassa. Muuramen moduuleista koottu säilytyskaluste toimii ruokailutilan sekä makuuhuoneen lisäksi myös lastenhuoneessa, ollen turvallinen ja laadukas valinta perheen pienimmille.

Omakotivalkoinen_MyMuurame_9056_2.jpg

Omakotivalkoinen_MyMuurame_982878.jpg

Tytön huone on kooltaan niin pieni, etten saanut kamerallani laajempia kuvakulmia aikaiseksi, vaikka kipusin jopa tikkailla katonrajaan. Onneksi sain kuitenkin kaapin kokonaisuutena kuvattua, se on tärkeintä. 🙂 Muuramen Mup-moduuleista koostuvaan kaapistoon mahtuu järjetön määrä sekä leluja että vaatteita. Vaatteet voi säilyttää yläkaapeissa sekä vetolaatikoissa, lelut vuorostaan alakaapeissa, joista ne on helppo ottaa leikkeihin ja pakata takaisin leikkien päätyttyä.

Omakotivalkoinen_MyMuurame_9050.jpg

Omakotivalkoinen_MyMuurame_9067.jpg

Omakotivalkoinen_MyMuurame_9078.jpg

Tyttö sai itse järjestellä lempitavaroitaan vitriinikaapin kahdelle alimmalle hyllylle ja kivat sommitelmat tekikin. ♥ Myös New Yorkista tuomani tuliaiset pääsivät esille, pienet Disney Animator´s Anna- ja Elsa-nuket ystävineen ovat olleet leikeissä mukana lähes päivittäin. 🙂

Kampanjan lisätiedot sekä Mup-kokonaisuuden moduulierittelyn löydät #mymuurame -postaussarjan aiemmista osista:

Kampanjainfo: https://omakotivalkoinen.casablogit.fi/lue/2015/11/osallistu-mymuurame-kampanjaan-voita-1000e-lahjakortti

Ruokailutila & moduulierittely: https://omakotivalkoinen.casablogit.fi/lue/2015/11/mymuurame-laatua-tyylia-aidilta-tyttarelle

Makuuhuone: https://omakotivalkoinen.casablogit.fi/lue/2015/11/klassikkokaluste-makuuhuoneessa-mymuurame

Vielä ehditte ottamaan osaa Muuramen some-kampanjaan Instagramissa sekä Facebookissa, jakamalla oman Muurame-tuotteita sisältävän kuvan #mymuurame -tunnisteen kera 22.11.2015 mennessä. Kaikkien kampanjaan osallistuneiden kesken arvotaan 1000€ arvoinen Muurame-lahjakortti, joten laittakaahan viidakkorumpu pärisemään ja levittäkää sanaa kaikille tutuille ja sukulaisillekin, joiden kotoa löytyy suomalaisen Muuramen klassikkoja. 🙂

#mymuurame@instagram

#mymuurame@facebook

Kivaa päivää kaikille!

Miia_signerina2015.jpg

(Yhteistyössä: Muurame Oy)


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

8 kommenttia “Lastenhuoneen säilytyskaluste #mymuurame

    1. tara: Eivät ole kadonneet mihinkään, ne odottavat asennusta tuohon samalle seinälle missä Muuramen kaappi oli. 🙂 Seinä on cyprocia, joten joudun pulttamaan puolapuut kiinni seinän teräksiseen tukirankaan… mikä ei olekaan ihan niin yksinkertainen toimenpide kuin luulin. 😀

  1. Upea kaappi! Kyllä kelpaisi näin aikuisen ihmisenkin sisustukseen 🙂 Haaveena on aitoa puuta oleva vitriini, ehkä vielä joskus 🙂

    1. Lemmi: Kaappi sopii kyllä moneen käyttötarkoitukseen, itse haaveilen kyseisen Muurame-kaapin laajentamisesta korkeammaksi makuuhuoneessa (jonne siirsin sen takaisin). 🙂

  2. Oletko koskaan ajatellut vaihtaa tytön makkarin isompaan makuuhuoneeseen? On hieno kaappi, pitääkin katsoa löytyykö mulle sopivaa kokonaisuutta

    1. Pia: tytön huone on ollut oman makkarini paikalla ja toiste päin. 🙂 Makuuhuoneessa on kaksi isoa ikkunaa, jonka takia huone on kevät-ja kesäiltaisin turhan lämmin. Tytön oli vaikea nukahtaa sänkyynsä tuossa huoneessa kuumuuden takia. Lisäksi tykkään itse siitä että oma makuuhuoneeni on tuolla syrjemmässä ja saan aamuisin (paitsi talvella) katsella merta kun istun sängyssä. 🙂

  3. Parhaiten tämä kaappi sopi mielestäni sinun makuuhuoneeseesi, olisi kiva nähdä mihin se lopulta päätyi. Eli kaipaisin tähän postaussarjaan onnellista loppua 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *