Balmuir Lifestyle Pop-Up Shop @Stockmann

Käväisin eilen Helsingin keskustan Stockmannille avatussa Balmuir Lifestyle Pop-Up Shopissa tutustumassa talvisesongin uutuuksiin ja uuteen pehmeään sävymaailmaan. Pehmeiden alpakka-tuotteiden, pellavatekstiilien ja kasmirin suloinen yhtenäisyys täydentyi sävyihin sopivilla sisustusesineillä sekä tuoksukynttilöillä. Kauniisti somistettu Balmuir-puoti oli täynnä ihania joululahjaideoita, niin itselle kuin ystäville ja perheenjäsenillekin… 

Omakotivalkoinen_StockmannBalmuir_9133_2

Omakotivalkoinen_StockmannBalmuir_9106.j

Omakotivalkoinen_StockmannBalmuir_9103.j

Omakotivalkoinen_StockmannBalmuir_9116.j

Omakotivalkoinen_StockmannBalmuir_9118.j

Omakotivalkoinen_StockmannBalmuir_9114.j

Omakotivalkoinen_StockmannBalmuir_9147.j

Omakotivalkoinen_StockmannBalmuir_9128.j

Omakotivalkoinen_StockmannBalmuir_9119.j

Omakotivalkoinen_StockmannBalmuir_9131.j

Omakotivalkoinen_StockmannBalmuir_9120.j

Omakotivalkoinen_StockmannBalmuir_9150.j

Omakotivalkoinen_StockmannBalmuir_9111.j

Omakotivalkoinen_StockmannBalmuir_9102.j

Omakotivalkoinen_StockmannBalmuir_9135.j

Omakotivalkoinen_StockmannBalmuir_9140_2

Balmuirin pellavalakanakokoelma laajentui kesällä uudella vitivalkoisella Optical White -sävyllä ja tästä on moni minulta kysellyt lisätietoa syksyn aikana. Nyt pääsin tekemään teille kunnon värivertailun vanhan valkoisen eli Ivoryn ja uuden vitivalkoisen välillä. Pop-Up Shopin tunnelmavalaistus ei ole optimaalinen tälläiseen vertailuun, mutta kuvasta erottaa kuitenkin hyvin miten paljon valkoisempi ja kirkkaampi tuo uusi Optical White on. Sellaiset menivät omalle joululahjatoivomuslistalleni välittömästi… ♥

Omakotivalkoinen_StockmannBalmuir_9107.j

Omakotivalkoinen_StockmannBalmuir_9104.j

Omakotivalkoinen_StockmannBalmuir_9123.j

Omakotivalkoinen_StockmannBalmuir_9109.j

Balmuirin kutsuvierastilaisuuden tarjoiluna oli maukas makuyhdistelmä jouluisia herkkuja, namskis. 🙂 Stockmannin ja Balmuirin väki halusi herkkujen lisäksi muistaa meitä myös pienellä joululahjalla, ja innostuinpa lopulta ostamaan itselleni myös sen lasipurkkiin valetun tuoksukynttilänkin, josta olen teille jo muutamaan otteeseen höpötellyt. Tuskin maltan odottaa jouluun asti niiden availua… 🙂

Balmuirin Lifestyle Pop-Up Shopin löydät Helsingin keskustan Stockmannilta, Mannerheimintien sisäänkäynnin yhteydestä lehtiosaston vierestä. Kannattaa käydä vierailemassa ja virittelemässä itsensä pehmoisen tunnelmalliseen joulumoodiin, mikäli liikut sillä suunnalla. ♥

Mukavaa perjantaipäivää kaikille!

Miia_signerina2015.jpg

(Yhteistyössä: Stockmann / Balmuir Pop-Up Shop)


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

Click on a tab to select how you'd like to leave your comment

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *