Tytön joululahjat 2015

Teimme viikonloppuna tytön kanssa joulupukille lahjatoivomuskirjeen, joka sisälsi viime vuotiseen tapaan Disneyn Frozen -juttuja ja My Little Pony tavaraa. Ihana oli huomata, että tyttö ymmärtää joulupukin kiireet ja maailman lapsien tarpeet – hän sanoi pikkuvanhaan tyyliinsä että pari kivaa lahjaa riittää, jotta muillekin muksuille jää paketteja – ja kyseli saako pukki palkkaa pukin työstä, käyttääkö pukkikin korttirahaa kaupassa vai laittaako tontut ostoksille puolestaan.. 😀 Kaukana ovat näemmä ajat, jolloin lapset luulivat tonttujen tekevän lelut omissa pajoissaan.

Tytön joululahjat 2015

My Little Pony Rarity´s Booki-tique talo | My Little Pony Ultimate Pony Cadence | Pörröinen aamutakki ja pörrösukat Seppälä

Tytön joululahjoja – Kaikki hankittuna jo hyvissä ajoin

Tytön joululahjat on värityskirjaa ja värikyniä lukuunottamatta jo hankittuna ja olen niin ylpeä että kerrankin olen ollut liikkeellä ajoissa. Viime jouluna juoksentelin kaupassa vielä aatonaattona, sillä moni asia oli unohtunut jouluhässäkän keskellä. Lahjojen jemmaaminen onkin sitten haastavampaa hommaa, pari isompaa pakettia oli pakko kuljettaa turvaan tytön isän luo. 🙂

Löysimme miehen kanssa Kärkkäiseltä Frozen Elsan Ice Castle -jäälinnan, joka oli aivan pakko ostaa neidille. Linna on barbeille sopiva ja kooltaan todella suuri, kuvassa esiintyvät Elsa ja Anna -nuket tytöllä jo onkin. Tämä tulee aiheuttamaan sellaisen reaktion tytössä, että se täytyy saada taltioitua aattona videolle. Muut Frozen-lahjat ovat järkevämpää osastoa – Monopoly -lautapeli koko perheen ja kavereiden kesken pelattavaksi, sekä Frozenin lettikirja, jonka avulla voimme tytön kanssa opetella tekemään kivoja kampauksia toisillemme sekä tytön nukeille. 🙂

Tytön joululahjat 2015

Frozen Elsa Ice Castle -jäälinna | Frozen Monopoly -lautapeli | Disney Frozen Letti- ja kampauskirja

Muutama lelu ja askartelutarvikkeita

Tyttö saa värityskirjoja ja -kyniä, askartelutarvikkeita, hamahelmiä, kirjoja ja joitakin leluja pitkin vuotta tarpeen mukaan, mutta isommat ja arvokkaammat leluostokset säästämme jouluksi ja synttäreiksi. Vaatteita emme myöskään laita joulupakettiin, sillä meillä mummilat ovat muistaneet tyttöä ihanilla pehmeillä paketeilla ja siitä on tullut meille jo perinne – mummulan tonttuosaston puketissa on odotettu pyjama tai paituli, joka on ihana pukea päälle joulusaunan jälkeen… 

Tämmöiset lahjat paljastuvat aattona kääreistä tytön nimellä varustettuna, kyllä on ollutkin neiti kilttinä tänä vuonna(kin). Aikuisten kesken sovimme ettemme osta joululahjoja, sillä meillä kaikilla alkaa olemaan jo kaikkea, ja hieman liikaakin. Itse tosin aion yllättää rakkaimmat ihmiseni pienillä käytännöllisilla puketeilla, mutta niistä en hiisku enempää ettei yllätykseni mene tomusokeriksi ja pipariksi. 🙂 

Ihanaa myöhäisiltaa kaikille ja huomiseen!Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *