Jouluinen Helsinki & Jari Sillanpää @Stockmann

Vietimme tytön kanssa seikkailupäivän Helsingin keskustassa ja kävimme katsomassa mm. Esplanadin puiston valoeläimiä sekä Jari Sillanpään keikan Stockmannin kellon yllä. Helsingissä on joulun aikaan nähtävää ja koettavaa vaikka millä mitalla, tytölle riitti wow-elämykseen jo Espan, Aleksin ja poikkikatujen lukuisat valokuuset ja koristeet. Siltsun keikka tulikoneineen ja raketteineen oli piste iin päälle… tytön ihka ensimmäinen konserttielämys. 🙂

IMG_0057.jpg

IMG_0059.jpg

IMG_0065.jpg

IMG_0066.jpg

IMG_0064.jpg

IMG_0068.jpg

IMG_0073.jpg

IMG_0080.jpg

Aleksanterinkatu oli tupaten täynnä Jari Sillanpään joulukeikkaa katsomaan saapuneita. Ihmisiä oli silmänkantamattomiin, mutten osaa arvioda kuinka monta tuhatta meitä oli ahtautunut Stockmannin pääovien edustalle. Varsinainen keikkapaikka oli Stockmannin kellon yllä, lava oli kirjaimellisesti rakennettu katoksen päälle ja kyllä olikin upean näköinen show valoineen ja liekkeineen…

IMG_0097.jpg

IMG_0103.jpg

IMG_0110.jpg

IMG_0115.jpg

IMG_0116.jpg

IMG_0121.jpg

IMG_0122.jpg

IMG_0127.jpg

IMG_0147.jpg

IMG_0133.jpg

IMG_0151.jpg

Päivään mahtui myös toisen Jarin (Sarasvuon) tapaaminen, Hevisaurukseen törmääminen ja joulupukin polvella istuminen (tyttö istui, en minä :D). Ennen kotimatkalle suuntaamista kävimme vielä lämmittelemässä Stockmannin herkkupuolella, nautiskellen mukilliset kuumaa kaakaota sekä vastapaistettut muffinsit… Ihana päivä!

Nyt meillä suunnataan saunaan ja pääsen kokeilemaan uutta Rento Talvenmausteet -löylytuoksua, joka pullossa tuoksuu varsin hmm… mielenkiintoiselta. 🙂 Ihanaa iltaa kaikille ja huomiseen!

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

 

11 kommenttia “Jouluinen Helsinki & Jari Sillanpää @Stockmann

 1. Kylläpä teillä on ollut ihana päivä. Olisi itsekkin mieluusti tullut kuuntelemaan siltsua, mutta välimatka liian pitkä. Ihanaa illanjatkoa teille:)

  1. Hilima: Onneksi ilma oli hyvä, aurinkokin päivällä paistoi ja saimme nauttia kivasta päivästä ulkosalla. 🙂 Siltsun keikka se vasta olikin upea, tunti viuhahti hetkessä. ♥ ♥

 2. Niinkuin jo tuolla Facen puolella kommentoin, Helsinki on hieno kaupunki, niin joulun alla kuin muulloinkin. Elämyksiä lapselle, lähellä kotia, eikä maksa mitään 🙂

  1. PirjoV: Helsinki on kyllä ainutlaatuinen juuri noiden maksuttomien tapahtumien ansiosta, täällä on lapsillekin vaikka mitä ihmeteltävää aina leikkipuistoista konsertteihin. ♥

 3. Teillä ollut kiva päivä ja Jartsa kyllä osaa ottaa yleisönsä. Toivottavasti sinne teillekkin tulis vähän nyt lunta. Täällä nyt onneksi maa valkeana, vaikka ekana meinas jo epätoivoa iskeä. Ihanaa joulun odotusta sinne ♥

  1. Päivi S: Sillanpää on kyllä sellainen showmies, ettei kukaan jää kylmäksi. 🙂 Itse en enää edes kaipaa lunta, odotan vaan että pääsen joululoman viettoon ja latailemaan akkuja. 🙂 Juuri luin uutisista että eilen oli mitattu Porissa yli 11°C lämpötilat ja pohjanmaallakin lumi saattaa sulaa vesisateen takia kokonaan pois… Kummalliset kelit en voi muuta sanoa, toivottavasti ihmiset löytävät joulumielensä tai nauttivat joulupäivistä muulla tavoin vaikka ulkona on mustaa. ♥

 4. Hei Miia!<br />
  Kivoja kuvia ja varsinkin kun meillä on tarkoitus huomenna mennä katselemaan joulukoristeltua<br />
  Helsinkiä. Ilmankin pitäisi suosia, siis lämmintä riittää eikä ole liukasta. Olen varmaan ainoa ihminen,<br />
  joka ei pidä lumesta. Katselen mielelläni myös vihreitä nurmikoita ja kauniita kukkaistutuksia, joita Espan<br />
  puistoon on laitettu. Aikamoinen idea tuo Siltsun konsertti. Toivottavasti hänen flunssa paranee pian. Viime<br />
  vuonna Stokkalla esiintyi oopperalaulajia niin kuin myyjinä ja sitä videoa tuli katseltua moneen kertaan. Uskon, että tytölle ja sinullekin jäi tapahtumasta mukavat muistot.

  1. Raili: Tänään on aika harmaa päivä mutta lämmintä, joten ulkosalla tarkenee hyvin useammankin tunnin. 🙂 Espan puistossa oli ainakin vihreää nurmikkoa, ja myös ruusuja oli ruusupensaissa. &hearts; Keskustan paras anti on kuitenkin ne valaistukset, joka puolella aivan ihanaa loistetta ja koristuksia. &hearts;<br />
   <br />
   Sillanpää veti keikan tosi hyvin, vaikka huomasi että hän on kovasti kipeänä. Sanoikin että tämä oli ensimmäinen kerta kun keikkailee kaulahuivin kanssa. 😀 Ihana showmies, ja mukava tapaus muutenkin! &hearts;

 5. Teillä on ollut vallan ihana päivä 🙂 Pikku neidilläkin ollut paljon elämyksiä 🙂 Ihanaa Joulun odotusta 🙂

 6. Meillä oli lapsen kanssa sama setti. Tosin menimme vasta konsertin jälkeen Tuomaan markkinoille ja sieltä Espalle, kun alkoi jo hämärtää ja valot pääsivät oikeuksiinsa. Olipa kivasti Espa koristeltu verrattuna aikaisempiin vuosiin!

  1. äiti ja lapsi: Tuomaan markkinoilla kävimme mekin pikaisesti pyörähtämässä, eli samoja reittejä olemme tallustelleet. 🙂 Espa oli ihanan näköinen tänä vuonna. &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *