Viaplay & jouluvapaiden ohjelmasuositukset!

Pääsin tutustumaan Viaplayn leffa- ja sarjavalikoimaan ja kahden kuukauden testikauteni on nyt lopuillaan. Elokuvien suurkuluttujana ja sarjamaratooneja harrastavana on ollut erittäin mielenkiintoista päästä tekemään vertailua Viaplayn, Netflixin ja miehen suosiman iTunes Storen videovuokraamon välillä. Netflixissä parasta on valikoiman laajuus indie-elokuvista dokumentteihin, vanhoihin klassikoihin ja Hollywood-hitteihin. Viaplayn valttikortti on vuorostaan laatu, joka pitää sisällään suuren määrän uunituoreita elokuvia ja huippusarjoja. iTunes Store ei ole ollenkaan minun juttuni, koen sen olevan vaikeakäytöinen. Netflix tulee olemaan minulle aina ykkönen, mutta en voinut luopua Viaplaystäkään, joten jatkossa tulen olemaan kummankin ohjelmankirjaston vakkariasiakas. 🙂

d8yx4ux5hzqnpkrrtlqk.jpg

Viaplay_lempparit1.jpg

Viaplay-lempparikseni nousi Unforgettable -sarja, jota näytettiin viime vuonna Ylellä yhden kauden verran nimellä Muistin vanki. Ilman Johtolankaa -sarjasta (Without A Trace) tutuksi tullut näyttelijä Poppy Montgomery esittää ex-poliisi Carrie Wellsiä, jolla on lääketieteellinen erikoistila hyperthymesia. Sen ansiosta hän muistaa käytännössä kaiken näkemänsä, lukuunottamatta sisarensa murhaa, minkä riivaamana Carrie on jättänyt poliisin työt. Kaikki muuttuu, kun Carrien naapurissa tapahtuu järkyttävä rikos, jota selvittämään ilmaantuu ex-kollega ja -heila, etsivä Al Burns (Dylan Walsh). Tämä haluaa tutkimuksissa apua, jota Carrien erikoiskyvystä kiistatta olisikin. Tapauksen edetessä hän alkaa muistaa yksityskohtia myös sisarensa kuolemasta…

Viaplay_lempparit6.jpg

Toinen sarjasuositukseni on suuren suosion saanut Scandal, jonka neljäs tuotantokausi on nähtävillä Viaplayssa. Tämä sarja ei esittelyjä kaipaa, taattua laatua kaikille draamannälkäisille!

Viaplay_lempparit3.jpg

Maksuttomien elokuvien kokoelmasta löytyy mm. Fifty Shades of Grey. ❤️ Mikäli tämä kohuakin aiheuttanut leffa on joltakin jäänyt näkemättä, suosittelen ehdottomasti kuluttamaan parituntisen tämän elokuvan parissa.

Viaplay_lempparit2.jpg

Videovuokraamon puolella olevat elokuvat eivät kuuluneet mukaan testipakettiini, mutta halusin nähdä New Yorkin lennolla kesken jääneen Terminator Genesyksen ja San Andreaksen loppuun. Leffavuokraus kustansi kappaleelta 4,90€, vuokraelokuva on katsottavissa 48 tuntia ostotoimenpiteen jälkeen. HD-tason kuvanlaatu on erittäin hyvä ja Netflixistä tuttua pätkimistä ei ilmaantunut kertaakaan. Teknisesti Viaplay onkin kehittyneempi ja sopii kunnon kotiteatterielämyksiä ja laatuleffailua arvostaville paremmin kuin tablettitiirailijoiden Netflix. 🙂

Viaplay_lemmparit5.jpg

Jos kaipaat katseltavaa joulun vapaapäiville, saat lisätietoja Viaplayn tarjoamista kanavapaketeista ja palveluista osoitteesta:

Viaplay.fi

Mukavaa myöhäisiltaa kaikille ja iloista kohta alkavaa uutta viikkoa!

Miia_signerina2015.jpg

(Yhteistyössä: Viaplay Suomi)


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *