Paluu arkeen – Oman kodin rauhassa!

Joulu menn√§ jolkotti ja melkoinen joulu olikin. ūüôā Mit√§√§n ihmeellist√§ ei oltu alunperin suunniteltukaan, ajatuksena oli viett√§√§ laiskaa ja leppoisaa aikaa oman kodin sy√∂vereiss√§, mutta lopulta lensimme pitkin poikin kyli√§ ja k√§vimme vain k√§√§ntym√§ss√§ kotosalla tapanina. Fiilispohjainen ja lennokas go with the flow -joulu toi ihanaa vaihtelua el√§m√§√§n ja nyt arki on astunut takaisin kuvioihin…

Koti joulun jäljiltä - Omakotivalkoinen
Koti joulun jäljiltä - Omakotivalkoinen
Koti joulun jäljiltä - Omakotivalkoinen

Kyl√§ily on aina mukavaa, mutta viel√§ mukavampaa on palata takaisin kotiin pitk√§n reissaamisen j√§lkeen. Tuttu oman kodin ominaistuoksu odotti jo heti ovella ja toivotti tervetulleeksi meid√§t matkalaiset… Pyykkikone py√∂rim√§√§n, kynttil√§t palamaan ja teevesi kiehumaan, oman pes√§n rauhaa ei voita mik√§√§n! ‚ô•

Koti joulun jäljiltä - Omakotivalkoinen
Koti joulun jäljiltä - Omakotivalkoinen
Koti joulun jäljiltä - Omakotivalkoinen
Koti joulun jäljiltä - Omakotivalkoinen

Nyt on sen verran veto veks, ettei sanaisesta arkustani irtoa t√§m√§n ihmeemp√§√§ turinaa. ūüôā Loppuillaksi aion uppoutua elokuvien maailmaan ja toivottelen rauhaisaa, tunnelmallista ja rentouttavaa iltaa kaikille!10 kommenttia “Paluu arkeen – Oman kodin rauhassa!

 1. Kivoja lahjoja! Tuo VS:n Coconut passion on aivan ihana, mullakin jemmassa kunhan raaskin ottaa käyttöön :)<br />
  Täytyykin piakkoin kuvailla omatkin lahjat blogiin.

  1. Tiia: Coconut passion on ihanan tuoksuinen, yksi VS:n parhaista tuoksuista. &hearts; &hearts; Innolla odotan mit√§ pukki sinulle toi, pist√§h√§n postingia tulemaan. ūüôā

  1. katti: Aloitin katsomaan Marvelin Avengers-leffaa, mutta kiinnostus lopahti puoliv√§liss√§. ūüėÄ Jatkoin iltaa Twisted -sarjan parissa, todella hyv√§ ABC:n tuottama j√§nn√§ri, joka l√∂ytyy Viaplayn valikoimasta. Sit√§ ei olekaan taidettu koskaan Suomen telkkarissa n√§ytt√§√§, on katsomisen arvoinen. :)<br />
   <br />
   New Years Eve on ihana, olen nähnyt sen kahdesti. &hearts; Jos tykkäsit siitä niin suosittelen katsomaan myös Family Stonen ja Holidayn, niissä on samaa fiilistä ja jouluteemaa. &hearts; &hearts;

 2. Mä tuun niin hyvälle päälle joka kerta kun näen peurasi. Sopii niin täydellisesti sinne. Kuten minunkin. Kävin Kaapelilla messuilla ja siellä oli pienempiä myynnissä . Kerroin myyjälle meillä on tämä ja se on aivan ihana.<br />
  Minäkin tein tässä uudenvuoden lupauksen. <br />
  Olen pitänyt 2 v listaa ostoksista ja poistoista/kulutuksista ja tänään poistui vuoden sisällä 900.s tavara meidän kotoa.<br />
  Vuosi sitten tulimme Australiasta ja ostokset eiv√§t mahtuneet minnek√§√§n. Saunakin oli t√§ynn√§. T√§n√§ p√§iv√§n√§ saunassa on edelleen miehen ty√∂kaluja , niiden paikka on kuulemma siell√§ (= miehet…) mutta muuten en tavaran v√§henemist√§ n√§e. Meill√§ on niin hyv√§t varastotilat, mm iso iso kellari, keitti√∂ss√§ 23 kaappia, vaatehuone, vajaa 10 isoa kaappia.<br />
  Jos kaapista lähtee pois 5%, se ei tunnu missään mutta kun kaikista hyllyistä otetaan sama 5% pois, tulee tavaraa iso määrä.<br />
  Joten tuumasta toiseen, ensi vuonna minulla on 1000 tavar an haaste, kun sinulla on ollut 1000 tavaran koti. Uskon että meillä tavaraa on 10 000 Рmiljoona, joten sinun tavaramääriin en pysty ikinä.<br />
  Tavoitteena on helmikuun lopussa ostaa Stockan alelappujen kanssa Longchamp 300 e laukku. Siihen saa muutaman 3 e makuupussin myydä, minkä tänään myin. Mutta haaste on otettu vastaan ja ehkä vuoden päästä koti näyttää tyhjemmältä.

  1. Lanttuleikkuri: Peura on kyllä semmoinen hyvänmielen tuoja ettei toista ole. :)<br />
   <br />
   Tuo tilastointi tavaroiden liikkumisesta on todella hyv√§ keino pysy√§ ajantasalla. Todella helposti j√§√§ muuten huomioimatta pienempi s√§l√§, joka salakavalasti aina jostakin ilmaantuu vaikkei mit√§√§n ylim√§√§r√§ist√§ koskaan tule hankkineeksi. ūüôā 900 tavaraa on ihan mielelt√∂n m√§√§r√§, aivan huikea tulos!!! &hearts; &hearts; Pikkuhiljaa kun k√§y l√§pi kellareita ja varastointitiloja, ja samaan aikaan tiukentaa sis√§√§np√§in muuttavien tavaroiden ostosp√§√§t√∂st√§, on suunta oikea. Itse aloitin aikoinani kertar√§v√§yksell√§ ja raivasin pois monta j√§tes√§killist√§ vaatetta ja kenk√§√§. Sisustusjuttujen kanssa on ollut vaikeampaa ja tahti huomattavasti hitaampaa. P√§√§asia on kuitenkin ett√§ suunta on oikea, vauhdilla ei ole niin merkityst√§. &hearts;

  2. Mäkin saisin liikettä nopeammin mutta kun en millään haluaisi antaa ilmaiseksi. <br />
   Ihan yksi syy on taloudellinen , rahaa tarvitaan aina lisää, varsinkin kun nyt oli töissä taukoa lähes kk.<br />
   Lisäksi itse tein alintajuntaisesti ihmiskokeen.<br />
   Meidän taloyhtiön kierrätyshyllyssä oli puoli vuotta IKEAn Lack hylly. Se ei tilaa vienyt, hyllyt ovat isot, mutta yhtenä päivänä hyllyn kunnossapitäjä tuli vastaan, hylly kainalossa ja oli viemässä sitä roskiin. Kerroin hoidan asian.<br />
   Laitoin fb.ssä kierrätyspalstalle annetaan. 10 min myöhemmin jono oli valtava. Ja sitten se alkoi, annatko mitat, onko väri todellakin tumman ruskea, otan jos on musta, voitko tuoda 20 km päähän, varauksia, jonoja, ei yhteydenottoja, ei vastauksia, ohareita noudosta jne.<br />
   Otin ilmoituksen pois. <br />
   Laitoin lähialueen fb sivulle myydään 5 e. Pari pv myöhemmin hylly haettiin ja maksettiin.<br />
   Ihminen ottaa vastaan jos saa ilmaiseksi.<br />
   Tietenkin vaatteiden kierrätyspaikat toimivat sillä että he saavat lahjoituksia. Ilman lahjoituksia, ei liikkeitä olisi.

  3. Lanttuleikkuri: FB:n kierr√§tysryhm√§t ovat hyvi√§ mutta olen itsekin huomannut saman, ett√§ jos tavara on ilmainen, ei sen noutamisen suhteen olekaan yht¬ī√§kki√§ en√§√§ kiirett√§ ja hakijasta ei kuulu en√§√§ ensimm√§isen hihkaisunsa j√§lkeen mit√§√§n. Samalle tavaralle kun laittaa 2‚ā¨:n hintalapun, on √§√§ni kellossa aivan toinen. Toki noita hupihuutelijoita on FB:ss√§kin ihan samalla tavoin kuin Torissa tai Huutiksessa ja se on aina ik√§v√§√§ kun joutuu varailemaan tavaraa kadonneelle hiljaiseloa pit√§v√§lle ihmiselle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *