Designer SALE – Merkkimuotia edullisesti!

Ostan vaatteita hyvin hallitusti ja teen puolivuosittain mittavamman täsmäiskun kaupoille, hoitaen perusvaatteiden uusimiset ja muut tarpeelliset ostokset. Jouluale on itselleni aina juhlan paikka, sillä alevalikoimasta löytyy runsaasti mustia ja valkoisia “tavallisia” vaatteita… kesäalesta löydän hyvin harvoin mitään, koska värimaailma on kevään ja kesän jäljiltä hempeämpi, ja vaatteiden mallit sellaisia, etten niistä innostu (kuten maksimekot, joihin olen liian lyhyt). Zaran lisäksi tykkään shoppailla Stockmannin ja Booztin verkkokaupoissa, joista molemmista löytyy useita suosikkimerkkejäni – Tiger of Sweden, Selected Femme, Filippa K, Hunter, Vagabond…

Boozt sale on alkanut

Stockmannin muotiale jätti tällä kertaa täysin kylmäksi, en löytänyt itselleni ainuttakaan kelvollista vaatetta edes trikoo-osastolta, mikä oli suuri pettymys. Ehdin jo ennakkoon iloitsemaan joululahjaksi saamastani lahjakortista ja siitä kuinka käytän sen hyödyksi aleostoksissa, ostoslistallani oli mm. nahkaiset korkkarit, musta bleiseri, nahalta näyttävät mustat farkut sekä muutama toppi / pusero, joilla saisin perinteisen farkut ja nilkkurit -tyylini siistittyä, mutta mistää ei ollut kokoja jäljellä.

Onneksi on Boozt*… Kyseistä paikkaa ei turhaan hehkuteta pohjoismaiden tyylikkäimmäksi kaupaksi, sillä sieltä löysin kaiken etsimäni ja vähän muutakin. 🙂 Rakensin alelöytöjeni ympärille neljä asuinspiraatiota, jotka kuvastavat tyyliäni…

Boozt asukollaasi 1

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6

Boozt asukollaasi 2

1 | 2 | 3 | 4 | 5

Boozt asukollaasi 3

1 | 2 | 3 | 4 | 5

Boozt asukollaasi 4

1 | 2 | 3 | 4 | 5

Booztin alevalikoimasta löytyy designer-merkkien lisäksi myös edullisempaa perusmuotia mm. Vilan, Onlyn, Vero Modan, Selected Femmen ja Mangon muodossa. Aletuotteita on tuhansia, joten niiden läpikäyminen yhdeltä istumalta on lähes mahdonta. Suosittelenkin kokeilemaan ale-tuoteryhmän rajaamiseen väri- ja kokovalikkoja, se helpottaa hommaa huomattavasti ja Booztin verkkokauppa on uudistumisensa jälkeen ensimmäinen paikka, jossa värien mukaan rajaaminen oikeasti myös toimii (mustien vaatteiden joukkoon ei eksy tummansinistä tai harmaansävyjä). 😀

boozt.com/ale*

Kivaa iltaa kaikille ja huomiseen!

Tuotekuvat: Boozt / valmistajat, *sisältää kaupallisen linkin10 kommenttia “Designer SALE – Merkkimuotia edullisesti!

 1. Jos perusvaatteiden kanssa haluaa pihistää, suosittelen lämpimästi Cubusta 🙂 Todella paljon erilaisia paitoja, toppeja ja housuja joista ainakin itse olen löytänyt hyvän pitkähihaisen mallin ja pari toppia. Joulua ennen oli ainakin hurjat alet.

  1. Heidi: Cubuksella on kivoja oloiluvaatteita ja perustrikoota. 🙂 Käväisin alessa mutta parhaat oli jo ehditty viemään, jäljellä oli kuviollisia ja värikkäitä vaatteita… ensi kerralla täytyy nopeammin reagoida aleen. 🙂

  1. öööööö: En ole kumpaakaan ja elämässäni on riittävästi väriä ilman että pukeudun riikinkukoksi. 🙂

  1. anonyymi: Jätin itselleni yhdet korkkarit, jotka ovat palvelleet minua paremmin kuin hyvin. Ne alkavat olemaan liian risat ja hieman epäsiistin näköiset (keinomokkaa alias muovia), joten uusiminen on tarpeen. 🙂

 2. Hei Miia<br />
  Pitäisi itsekin lähteä vähän vaateostoksille. Kummasti musta vetää aina puoleensa ja valkoinen. Ne vaan ovat niin tyylikäs yhdistelmä tai kumpikin sellaisenaan. Tyylitietoisen valintoja. Esittelemistäsi tuo pikkumusta mekko on kaunein.

  1. R: Musta ja valkoinen ovat aina loistava valinta perusvaatteiden ja arvokkaampien luomusten värivalinnassa. 🙂 Mekko on todella kaunis, olen nähnyt sen livenäkin ja vaikka siinä on runsaasti paljetteja, näyttää se silti arvokkaalta ja tyylikkäältä. &hearts;

 3. Ootpas saanu ikävää kommenttia ustista vaatteista/riikinkukottomuudesta ja löysistä nilkoista…<br />
  <br />
  Itse tykkään blogistasi kun oot just kaikkee mitä ite en ole (mä käytän väriä, koti pursuilee, tykkään värien lisäksi kuin harakka kaikesta kiilävästä…mies rajoittaa kämpän rönsyilyä, mutta puutarhassa saan rönsyillä…).<br />
  <br />
  Noista Sensain naamaputsareista piti kysyä (sain käsivoiteen merkiltä ja kropsukäteni ovat joulunpyhinä muuttuneet vauvan pepuksi). Jos tilaan merkiltä ne 1 ja 2 putsarin ja kosteusvoiteen, eiks ne ole aik hyvä combo?<br />
  Philosophyn tuotteita pyörittelin Emotionissa, ostoskoriin päätyi vain Crace tuoksu….<br />
  Ikänikin kun peilikaapissa on ollu vain Nivean sininen peltipurkki ja lux-saippuapala Kotimökkishampoon lisäksi, niin tuntuu vaikeelta valita.

  1. Otava: Ihana olet! &hearts; Kiitos kivasta kommentistasi! &hearts; Itsekin luen useampaa blogia joiden kirjoittajilla on täysin päinvastainen tyyli kuin itselläni. Niissä jujuna on juurikin erilaisuus, on kiinnostavaa seurata erilaista elämää ja samalla saan uudenlaisia ideoita joita voin moderoida omiin tarpeisiini ja tyyliini sopivaksi. :)<br />
   <br />
   Sensain putsarit ovat maailman parhaita, olen todella tyytyväinen enkä usko että vaihdan näitä ikinä muihin merkkeihin. :)<br />
   <br />
   Itselläni on ykkösputsarina tällä hetkellä joululahjaksi saamani puhdistusöljy, joka jättää ihon ihanan pehmoisaksi. Kakkosputsarina on pehmeästi vaahtova puhdistusemulsio, se on ihanan täyteläinen ja levittyy iholle satiinintuntuisesti. Kosteusvoide riittää edellä mainittujen päälle vallan mainiosti, ilman kosteuttavaa kasvovettäkin. Sensai voittaa Philosophyn 6-0, ja suosittelen ehdottomasti panostamaan Sensaihin, joka on arvokas mutta niin riittoisa että tulee pitkällä käytöllä edullisemmaksi kuin Philosophyt. Jos tykkäät Grace-tuoksusta, suosittelen tuoksuttamaan myös Sensain Silk-tuoksua. &hearts; Sain sellaisen joululahjaksi mieheltä ja rakastuin, paras hajuvesi mitä olen koskaan tuoksuttanut ja sopii päivittäiseen käyttöön arki- ja iltatuoksuksi. &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *